reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Właśnie patrzyłam na prognozę pogody do przodu i mają być burze akurat jak my nad morzem będziemy buuuuuuuu.Mam nadzieję,że w nocy tylko.Mi tam na słońcu nawet nie zależy byle by nie padało bo co my będziemy z małym robić:-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
My mielismy rozne opcje imienia Sandra-Uwielbialam zawsze ja sluchac i do tej pory slucham zreszta,ale ma moja kolezanka i nie chcialam tak samo nazywac.Victoria-uch przy tym imieniu na mnie naskoczyli podajac przyklady osob o tym imieniu ktore maja nieciekawy charakter,Patrycja-tez ma znajoma,Oliwia-ich to wogole multum o chlopcu nawet nie myslalam zbytnio bo wierzylam ze bedzie dziewucha,ale jesli by byl to chcialam miec Dawidka ale moj nie za bardzo do tego imienia chcial sie wypowiadac,Strasznie trudno bylo nam wybrac imie,az mi sie w nocy przysnilo i tak jest Vaness- Natalia i nie zaluje tej decyzji.Imiona powyzej nadal sa aktualne na kolejne dzieci i nawet bym dodala kilka do listy))Napewno nie dam dziecku na imie tak jak aktualnie moda panuje,bo wtedy pol klasy to powtarzajace sie imiona.A Kasia tez mi sie bardzo podoba)
Cloe a wy juz cos dumaliscie nad imieniem????
Cloe a wy juz cos dumaliscie nad imieniem????
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A ja od zawsze chciałam Victora,później mężuś zaczął fiksować i kombinować ale na szczęście zostało Victor.Ja bardziej na chłopaka liczyłam szczególnie po 5 misiącu jak widziałam na usg jasno i wyraźnie,nawet lekarz nie musiał mi mówić co i jak bo sama widziałam hehe.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moj maly golas doslownie w znaczeniu tego slowa zasnal na lozku sam Ja sie wzielam w takim razie za porzadki bo lazienka az sie prosi zeby ja posparzatac.Mialam to zrobic jutro ale skoro dziecko spi......
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas gdyby jednak dziewuszka była a nie chłopak to by była MILENKA
E
Ewcia81
Gość
Siemkaa.
Ja wczoraj zniknęłam na wieś,,dzisiaj wróciłąm..
Mati latał wczoraj do 21 na dworzu,z wujem sie bawił, z drugim wujem auto naprawiał,kręcił śrubki..
Potem wqieczorem piwko,plotkanko itp...
Dzisiaj rano opalanko,kawa,i na miasto,po mieście do mnie zjechaliśmy,i przed chwila ciocia pojechała do domu. A Matuś śpi smacznie padnięty...
Ja wczoraj zniknęłam na wieś,,dzisiaj wróciłąm..
Mati latał wczoraj do 21 na dworzu,z wujem sie bawił, z drugim wujem auto naprawiał,kręcił śrubki..
Potem wqieczorem piwko,plotkanko itp...
Dzisiaj rano opalanko,kawa,i na miasto,po mieście do mnie zjechaliśmy,i przed chwila ciocia pojechała do domu. A Matuś śpi smacznie padnięty...
E
Ewcia81
Gość
Ależ wie ze mnie nie ma,ślediz mnie??;-)żartuje,nom nie było mnie,ale już jestem.....byłąm na wsi...A gdzie sie podzialy Ewcia i Vici chyba ich tu dzisiaj nie bylo:-( mam ndzieje ze u nich wszytsko ok.
Tak jest Pycha byłąm na wsi,było super....Ewcia to pewnie siedzi na wsi :-) a vici nie wiem??? tez rano sie zastanawiałam
Buziaczek mamusio świeżo upieczona ogromne gratki i buziaki dla córeczki!!!!
Pycha fajowo foteckzi małej,ona zrobi kariere gdzieś taka twarzyczka i takie profesjonalne pozowanie....:-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Alez goraco,teraz to juz wogole skwar jak sie wszystko nagrzalo przez caly dzien.Ja siedze w domu po zamykana na wszytskie spusty.Czekam na moja polowke io bedziemy jesc pyszny obiadek glowny:-)
Ewcia dalas rade na tym sloncu sie opalac? Ja sobie dzis odpuscilam
Ewcia dalas rade na tym sloncu sie opalac? Ja sobie dzis odpuscilam
Podziel się: