E
Ewcia81
Gość
Olcia no to teraz po @ uwidocznij staranka z mężulem kochana....
będizmey czekały na ciebie,hehehe
będizmey czekały na ciebie,hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewcia ja byłam zmuszona chodzić prywatnie(ale nie żałuje ) Bo nasi gin z NFZ nie odrużnija kolki jelit od dziecka-pierwszy mi tak stwierdził,a drugi powiedz że zdjęcie usg i karte Ciąży mam podrobioną i nie dał mi zaświadczenia że jestem w ciąży!!!!!! Pojeb...ńcy!!!!!! Mój gin.jest wspaniały i chodzbym miała mu płacić 200zł za wizyte to i tak bym chodziła do niego!!!!!Coz a służba zdrowia..wiecie co dlatego ja chodze prywatnie i mam usg co miesiąc(tzn miałam) i wszystko wiedizałam czy jest dobrze czy nie...ale kasy też poszło,,a o zdrowie fasolek trzeba dbać....
Najgorsze jest to ze na usg czy do lekarza mozna zawsze isc sobie prywatnie ale gorzej z porodem,w prywatnej klinice kosztuje szok pieniedzy
No witaj Nikita:-):-):-):-):-):-):-) Chyba nawet wczoraj pisalam o tobie:-)Witam kochane troche sie nie odzywałam ale po porodzie mielismy male urwanie głowy a teraz moge sie pochwalic ze wszystko przebiegło super
Wiktoria wazyła 3540g i miala 57cm
a o to pare fotek :-)