reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka ja piłam kawe,a ciało się smao opalało...ale u mojej szwagiekri to jest wiaterek na tym wypiździewu takze nie było tak źle....

reklama
Hej dziewczyny Jestem wsciekła jak nie wiem co:wściekła/y: Jak wiecie dziś miałam mieć USG no ale nic z tego nie wyszzło bo rząd nie dogadał się ze służbą zdrowia więc eszyscy lekarze w szpitalu wzięli urlop na razie na tzy tyg:szok::wściekła/y:Mamy jeszvcze jeden szpital w Koźlu ale skąd mogę wiedzieć jaka jest sytuacja dziś nie mogłsam sie tam dodzwonić:wściekła/y:.Pójdę przywatnie ale to nie jest w porządku. Kiedys na forum śmiałam się że jak strajk nasili się do lutego to najwyżej urodzę za drzwiami szpitala a terz zaczyman myśleć że to wcale nie takie nierealne:wściekła/y::angry::crazy:
Buziaczek wielkie gratulacje.:tak:

Cloe a ja właśnie czekałam na info od ciebie jak tam USG wypadło??/
Coz a służba zdrowia..wiecie co dlatego ja chodze prywatnie i mam usg co miesiąc(tzn miałam) i wszystko wiedizałam czy jest dobrze czy nie...ale kasy też poszło,,a o zdrowie fasolek trzeba dbać....

Witajcie kochane mamuśki :-) Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie. Ja już po wakacjach, niestety. Postaram się jutro coś napisać więcej.

Na razie gratulacje dla Buziaczka!!

Najgorsze jest to ze na usg czy do lekarza mozna zawsze isc sobie prywatnie:tak: ale gorzej z porodem:eek:,w prywatnej klinice kosztuje szok pieniedzy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Nadal duszno i z tego co mowili w tv to ma byc tak u mnie przynajmiej do piatku:szok:
Moje dziecie oglada wieczorynke a ja myk na kompa.:tak::-) Tylko ze nikogo tu nie ma:no::no::no::no::-:)-:)-:)-(

Iwonka ja jestem,ale zaraz id e kąpać małego też...bo cały się kleiii..
Ola K. jak tam na wakacjach...jutro czekamy na opisyy,a te staranka jak tam;-);-):-p

Ewcia no i ja tez zaraz swoja ide kapac po bajce
.Az jestem ciekawa kiedy bede robic swoj tescik ciazowy.Moje dwa testy z pierwszej ciazy mam do tej pory:tak::-)A ty jak Ewcia czujesz cos czy nic......;-)Ciekawe moze bedziemy we trzy mialy fasolki razem z Olak:tak::-)Fajnie by bylo:-D:-D:-D

Ewcia no i ja tez zaraz swoja ide kapac po bajce
.Az jestem ciekawa kiedy bede robic swoj tescik ciazowy.Moje dwa testy z pierwszej ciazy mam do tej pory:tak::-)A ty jak Ewcia czujesz cos czy nic......;-)Ciekawe moze bedziemy we trzy mialy fasolki razem z Olak:tak::-)Fajnie by bylo:-D:-D:-D
Iwonka ja @ nie mam,ale jeszcze jej termin nie nadszedł,czekam sobie...
Jeden test robiłąm już wczoraj,ale źle go zrobiłam i wyszedł negatywny:-(;-):-)ale dam rade.hehehe

reklama
Ze staraniami na wakacjach było szczerze mówiąc bardzo słabo - Maks nie za bardzo chciał spać w ciągu dnia, wieczorami też szalał do 22 i dłużej, życzył sobie być wyłącznie pod opieką mamusi i prawdę mówiąc byłam wykończona (w domu mogę sobie spokojnie zjeść obiad gdy on się bawi, a w hotelu? trzeba go było ganiać i łapać po całej restauracji, ani jednego posiłku nie zjedliśmy całą rodziną naraz siedząc przy stole, itd. itp. ale o tym już jutro napiszę)... no a jak Maks już usnął wieczorem to w pokoju zjawiał się zwykle starszy syn męża, więc same rozumiecie. Najlepsze "żywe środki antykoncepcyjne" mieliśmy hihihi W każdym razie w niedzielę wieczorem dostałam @. Ale teraz na spokojnie po wakacyjnym wypoczynku czy raczej "survivalu" będzie można się starać. Ciekawe czy Wam dziewczyny uda się już w tym cyklu!!

Może mi się jutro uda jakieś fotki wkleić... na razie dziś nie przyszła opiekunka Maksia bo się źle czuła, martwię się o nią, zaraz będę dzwoniła czy wszystko u niej ok.
Do jutra bo już młode kwili...!

Do góry