reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja musze isc do sklepu po sniadanko a jestem niewyspana i boli mnie glowa:(hehs...nic mi sie dzis nie kce..to pewnie przez ta pogode:(

reklama
Dzień doberek!

My na nogach od 6:30 ale dopiero dotarłam do komputera :tak: piję kawę i walczę z opadającymi powiekami:-( Rety jak mi się chce spać:-( Przed chwilą patrzyłam na termometr i jest tylko 15 stopni :szok::szok::szok::szok: gdzie to lato :szok::szok:

Patii życzę powodzenia w przepychankach w bidzie :tak:

Vici Ty to się masz z tym autem :szok:

Agatko z tego co piszesz widzę, że interesik się rozkręca :tak: Fajnie :tak:

Pycha u mnie też szaro i ponuro i ........ mam tego serdecznie dość :wściekła/y:

doczytałam. Nie wiem, jak ja będę dzis funkcjonować, bo mały cyrkował w nocy strasznie i co chwilę się budził, do samego rana...

Jusia22- szkoda słów na Waszą przygodę. Bezmyślność niektórych właścicieli psów jest powalająca...

Pattie - sliczne fotki :)

U nas też szaro, buro i nijako...

Aaaa zapomniałam Wam napisać, że dziś z samego rana u mojego sąsiada była taka kłótnia, że aż ubrania przez okno leciały :szok::szok::szok::szok::szok: To się nazywa kłótnia z klasą:-D:-D:-D:-D:-D Nieźli są :szok:

Ja właśnie siedze sobie przed kompem z kawusią:)
nakarmiłam słoneczko moje najdrozsze i maly teraz turla sie po tapczanie:)

reklama
Allo DZIEWCZYNKI:))
Witam was podtrzymując sobie paluszkami powieki, TAK MI SIĘ CHCE SPAĆ DZISIAJ:)) Mysia właśnie zasnęła a ja mam czas wyskoczyć z piżamki, zaścielić łóżeczko i zaczekać na listonosza który dziś ma nam dostarczyć paczuszkę z sukieneczką z allegro specjalnie dla Alutki na powrót tatusia:))
Miłego dnia kochane:))

Do góry