reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka BB współczuję. Ja własnie uśpiłam małego, obiadek się gotuje. Idę sobie zrobić kawę i mam trochę czasu, żeby poklikać ( póki mężuś nie wróci z zakupów:dry:).

A ja posprzątałam mieszkanko, wstawiłam pranko, byłam na zakupach (myślałam, że nam głowy pourywa, tak wieje) obiadek mam z wczoraj ...... pełny luzik. Mały poszedł spać :tak: Huuuurrrraaaa :tak: już myślałm, że przestanie w dzień sypiać, ale to chyba tylko taki kaprys był. Teraz czekam na moją mamę, ma wpaść na kawkę i ploty :tak:

Pycha nie zazdroszczę spacerku :no: ale dobrze, że łańcuszek się znalazł :tak:

dzieciaki sasiadki juz poszly a ja w miedzyczasie juz podloge pomylam hehe jeszcze tylko wc i lazienka mnie czeka ale natchnienia nie mam i juz:-)

witam jestem wreszcie ;-/
tak więc nie było tak xle,zupełnie inaczej mi ludzie opowiadali jak jest na bezrobociu a zupełnie inaczej było.Ja myślałam że będe stać w kolejce do pokoju rejestracji i kto pierwszy ten lepszy a tu prosze zupełnie inaczej to się odbyło.Są teraz numerki i gdy wyświetli sie mój to wtedy wchodze,to jestem w szoku pełna kultura ;-)tak wiec załapałam się będe mieć płatne.Tylko boje się ze mi znajdą jakąs prace,bo tak naprawde nie chce jeszcze iść pracować,chodziło mi o ubezpieczenie a do pracy mnie nie ciągnie he,he ale ze mnie małpa ;-)
**Zaraz idę z zuzą na drzemke bo padam na pyszczek ##&&&
Ja tez mam dzis dzień do bani ta pogda chyba tak na wszystkich działa,zuza na dodatek katar dostała i biedulka się męczy wrrr ;-(
Z gotowania obiadku jestem dziś zwolniona bo od wczoraj kotleciki mi zostały a mała wcina własnie rybkę od babci ;-)

NO nic zmykam bo jestem holernie zmęczona
postaram się potem do was zajrzec ;-)
miłego dzionka ;-)

reklama
Witam kobitki :)
Taka kiepska pogoda a ja musze jechac z mała do mamy bo babcia małej mieszka sama i maja jej przywieść meble i nie da rady żeby sama dzwigała takie ciężary same chyba rozumiecie . Teraz czekam az przejdzie padać deszcz i do roboty jedziemy Pozdrawiam ciepło buziaki papa
.png

Do góry