reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka BB współczuję. Ja własnie uśpiłam małego, obiadek się gotuje. Idę sobie zrobić kawę i mam trochę czasu, żeby poklikać ( póki mężuś nie wróci z zakupów:dry:).

A ja posprzątałam mieszkanko, wstawiłam pranko, byłam na zakupach (myślałam, że nam głowy pourywa, tak wieje) obiadek mam z wczoraj ...... pełny luzik. Mały poszedł spać :tak: Huuuurrrraaaa :tak: już myślałm, że przestanie w dzień sypiać, ale to chyba tylko taki kaprys był. Teraz czekam na moją mamę, ma wpaść na kawkę i ploty :tak:

Pycha nie zazdroszczę spacerku :no: ale dobrze, że łańcuszek się znalazł :tak:

dzieciaki sasiadki juz poszly a ja w miedzyczasie juz podloge pomylam hehe jeszcze tylko wc i lazienka mnie czeka ale natchnienia nie mam i juz:-)

witam jestem wreszcie ;-/
tak więc nie było tak xle,zupełnie inaczej mi ludzie opowiadali jak jest na bezrobociu a zupełnie inaczej było.Ja myślałam że będe stać w kolejce do pokoju rejestracji i kto pierwszy ten lepszy a tu prosze zupełnie inaczej to się odbyło.Są teraz numerki i gdy wyświetli sie mój to wtedy wchodze,to jestem w szoku pełna kultura ;-)tak wiec załapałam się będe mieć płatne.Tylko boje się ze mi znajdą jakąs prace,bo tak naprawde nie chce jeszcze iść pracować,chodziło mi o ubezpieczenie a do pracy mnie nie ciągnie he,he ale ze mnie małpa ;-)
**Zaraz idę z zuzą na drzemke bo padam na pyszczek ##&&&
Ja tez mam dzis dzień do bani ta pogda chyba tak na wszystkich działa,zuza na dodatek katar dostała i biedulka się męczy wrrr ;-(
Z gotowania obiadku jestem dziś zwolniona bo od wczoraj kotleciki mi zostały a mała wcina własnie rybkę od babci ;-)

NO nic zmykam bo jestem holernie zmęczona
postaram się potem do was zajrzec ;-)
miłego dzionka ;-)

reklama
Witam kobitki :)
Taka kiepska pogoda a ja musze jechac z mała do mamy bo babcia małej mieszka sama i maja jej przywieść meble i nie da rady żeby sama dzwigała takie ciężary same chyba rozumiecie . Teraz czekam az przejdzie padać deszcz i do roboty jedziemy Pozdrawiam ciepło buziaki papa
.png

Do góry