reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was też sennie. Wczoraj byliśmy po południu u znajomych a tu tyle naprodukowane, jak trochę wciągnę żółtko to przeczytam.
Mała jeszcze śpi a i ja wstałam dopiero po 10 :szok: Oli dziś też super spała w nocy, na pierwsze jedzonko obudziła się o 6 rano. Powinnam czuć się wyspana, ale pogoda za oknem tak na mnie usypiająco działa. Ja piję kawusię - może się dobudzę.

reklama
Witam Was kochane kobitki u nas pogoda paskudna, pochmurno pewnie zaraz bedzie padać, a mi sie nic nie chce(ciągle bym spala. Bartek własnie je drugie śniadanko a ja jeszcze w piżamie i domek wymaga sprzątanka, oj...:szok:
Petti śliczna z Was rodzinka:tak:.
Chyba zrobie sobie drugą kawę to może nabiorę ochoty na sprzatanko i na to żeby wyjść z domku.;-)

Pycha wpadla bym do Ciebie z mila checia ale troche daleo mam:-p

Kinia jak przyjdzie sukienka to pokaz nam ja. A tak na marginesie to ubieraj sie szybciutko bo jak otworzysz listonoszowi w pizamce i M sie dowie o tym to dopiero bedzie zazdrosny...:happy2: jakie to slodziutkie

Ania138 dzięki za podpowiedź nie wiem tylko jak zmniejszyć te zdjęcia,ale dojdę do tego;-).
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim.
Jej chyba będzie mi ciężko się tu u was zadomowić, bo dużo piszecie i jak pojawiłam się tu wczoraj to od tego momentu naklikałyście ładnych kilka stron:szok::laugh2:.
Mam jednak nadzieję, że jakoś mi się uda. U nas pogoda paskudna zimno ponuro i szaro. Nic mi się nie chce, a tu trzeba posprzątać ugotować:eek:. O własnie się Kubuś obudził muszę mu picia zrobić. Pozdrawiam.

Fakt piszemy dosc duzo przez kilka dni nieobecnosci to trudno pozniej nadgonic oj juz sie boje jak pojedziemy na wakacje.A ja mam dzieciaki sasiadki na glowie a maly spi i myslalam ze sobie posprzatam bo dzis sprzatajacy dzien jak w kazdy czwartek

No tak:) u mnie to się dzieje:)) wczoraj hydraulik dwa razy był, dzisiaj listonosz:))
ale żoneczka bardzo grzeczna jest:))
zdjęcie na pewno wkleję jak już dojdzie:)
Macie takie tempo że nie sposób każdej odpisać hihi:)) :-D
a z karmą do pieska to naprawdę było dobre:) aż mam płaczki w oczkach moich:-D:-D:-D

do mnie dzwonił mężuś przed chwilą i chyba na centrali dziś miały dzień dobroci bo aż ponad 5 minut rozmawialiśmy:)) normalnie po 4 minutach już nam się temat skończył:)) i nie wiedzieliśmy co z tą piątą minutą zrobić:)) powiem Wm straszne to jest:) mieć go tylko 4 minutki dziennie:( ale jeszcze 7 dni!!!!! a ja strasznie niedobra jestem bo zamiast się cieszyć że tylko siedem to narzekam że aż 7!! dłuży mi się strasznie!!!! :))

taka pogoda, a tu tak pusto???

ja własnie wróciłam z "przechadzki" 6 km w deszczu :angry: bo wczoraj na rowerach moja mama zgubiła łańcuszek i byliśmy go szukac, całe szczęście znaleźliśmy :happy::happy::happy:

mała teraz śpi, a ja mam naczyń trochę do zmycia i luzik :-)

reklama
No ja się zmobilizowalam, posprzatalam, wzielam prysznic i odrazu lepiej sie czuje, jedziemy zaraz na pierożki do mojej mamy, a później coś dla ciała- wybieram sie poopalać kilka minut na solarium:-)

Pycha to mieliście szczęście z tym łancuszkiem, że udało się go znaleźć:tak:

Pozdrawiam miłego dnia!!!!!!

Do góry