reklama
patra2005
Zaciekawiona BB
a oto kilka fotek z wczorajszych kuleczek
**ja z męzolem
**i zuzolka ze mna jak byłyśmy same w weekend nad mrzem(tata niestety wtedy za granica był i nie mogł być z nami,ale byłąm jeszcze z kumpela i jej synkiem było przesympatycznie ;-)
**ja z męzolem
**i zuzolka ze mna jak byłyśmy same w weekend nad mrzem(tata niestety wtedy za granica był i nie mogł być z nami,ale byłąm jeszcze z kumpela i jej synkiem było przesympatycznie ;-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam z rana
Dzis chumeorek u mnie troche lepszy, ale nie bede juz wam pisac o moim M bo to chyba nie am sensu:dull:
Pogoda u nas do bani dalej zimno wiatr wieje i napewno bedzie padac wiec kolejny dzien spedzimy sobie w domku.
Kinia ale sie szykujesz mezus bedzie mial ucieche, pewnie z lozka Cie nie wypusci.
Ale mi sie spac chce..... to ta pogoda taka do bani, cisnienie niskie i oczy same leca.
Ide zrobic sobie jakies sniadanko, moze zdaze zanim maly sie obudzi.... ooo juz za pozno, obudzil sie
Dzis chumeorek u mnie troche lepszy, ale nie bede juz wam pisac o moim M bo to chyba nie am sensu:dull:
Pogoda u nas do bani dalej zimno wiatr wieje i napewno bedzie padac wiec kolejny dzien spedzimy sobie w domku.
Kinia ale sie szykujesz mezus bedzie mial ucieche, pewnie z lozka Cie nie wypusci.
Ale mi sie spac chce..... to ta pogoda taka do bani, cisnienie niskie i oczy same leca.
Ide zrobic sobie jakies sniadanko, moze zdaze zanim maly sie obudzi.... ooo juz za pozno, obudzil sie
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzieńdoberek.Matko ile czytania wy chyba na akord to robicie co by wakacyjne dziewuszki nie nadgoniły;-)
Witam nową mamusie ale nas się powiększa i obyście nie uciekły:-)
Cloe spóźnione ale szczere naj naj.
Wczoraj było koszmarnie mały zasnął przed 12 a o 13 zadzwonił domofon i już po spaniu więc pojechałam szybko do serwisu i cały dzień do kitu.Wróciłam przed 16 dopiero i odrazu z mężem do dentysty i potem szybkie zakupy i do domu.Kolacja dla małego,obiad dla nas,pies ,naczynia i padłam przed 22.Od 2 dni pada i jest do kitu ale chociaż humorek mam super.A w serwisie nie yrobili tego co chciam i w piatek znow jade:-(
Witam nową mamusie ale nas się powiększa i obyście nie uciekły:-)
Cloe spóźnione ale szczere naj naj.
Wczoraj było koszmarnie mały zasnął przed 12 a o 13 zadzwonił domofon i już po spaniu więc pojechałam szybko do serwisu i cały dzień do kitu.Wróciłam przed 16 dopiero i odrazu z mężem do dentysty i potem szybkie zakupy i do domu.Kolacja dla małego,obiad dla nas,pies ,naczynia i padłam przed 22.Od 2 dni pada i jest do kitu ale chociaż humorek mam super.A w serwisie nie yrobili tego co chciam i w piatek znow jade:-(
Pycha
mama Mai i Marty
hej
i znów kilka dobrych stron do nadrobienia, powiem szczerze, że dokładnie nie poczytałam, bo moja ninia już mi tu próbuje cos popisac
czy u was tez tak zimno szaro i ponuro??? ja chce na dwór !!!!
witam kolejne nowe mamy
cloe dopiero doczytałam, ale
i znów kilka dobrych stron do nadrobienia, powiem szczerze, że dokładnie nie poczytałam, bo moja ninia już mi tu próbuje cos popisac
czy u was tez tak zimno szaro i ponuro??? ja chce na dwór !!!!
witam kolejne nowe mamy
cloe dopiero doczytałam, ale
najserdeczniejsze życzonka
z okazji
wczorajszych urodzinek
z okazji
wczorajszych urodzinek
Pycha
mama Mai i Marty
a teraz lece się troszke umys i kawkę zrobić, jak mała mi pozwoli to zaraz wróce :-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Vici co to za serwis ktory nie naprawia ci tego co ty chcesz przerabane masz z tym autem.Jesli moge spytac... co to za marka samochodu, w ktorym serwisie sa tacy beznadziejni mechanicy?
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja nakrmilam malego i sobie zrobilam sniadanko ktore wcinam wlasnie przed kompem;-) jestem uzalezniona, nie sadzilam ze tak mnie to wciagnie
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja też właśnie zjadłam przed kompem a Victor jeszcze śpi chyba wczorajszy dzień odsypia hehe.
Podziel się: