reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana,ja już niestety na nogach bo za jakieś poł godziny zmykam na to bezrobocie,aż mam normalnie jelita posręcan,gdy tylko pomysle co mnie czeka ;-/

reklama
:rolleyes2:a oto kilka fotek z wczorajszych kuleczek
**ja z męzolem
**i zuzolka ze mna jak byłyśmy same w weekend nad mrzem(tata niestety wtedy za granica był i nie mogł być z nami,ale byłąm jeszcze z kumpela i jej synkiem było przesympatycznie ;-)

:crazy:
Witam z rana

Dzis chumeorek u mnie troche lepszy, ale nie bede juz wam pisac o moim M bo to chyba nie am sensu:dull:

Pogoda u nas do bani dalej zimno wiatr wieje i napewno bedzie padac:crazy: wiec kolejny dzien spedzimy sobie w domku.

Kinia ale sie szykujesz:happy2: mezus bedzie mial ucieche, pewnie z lozka Cie nie wypusci:-p.

Ale mi sie spac chce.....:eek: to ta pogoda taka do bani, cisnienie niskie i oczy same leca.

Ide zrobic sobie jakies sniadanko, moze zdaze zanim maly sie obudzi.... ooo juz za pozno, obudzil sie :crazy:

Dzieńdoberek.Matko ile czytania wy chyba na akord to robicie co by wakacyjne dziewuszki nie nadgoniły:-D:-D;-)
Witam nową mamusie ale nas się powiększa i obyście nie uciekły:-)
Cloe spóźnione ale szczere naj naj.
Wczoraj było koszmarnie mały zasnął przed 12 a o 13 zadzwonił domofon i już po spaniu więc pojechałam szybko do serwisu i cały dzień do kitu.Wróciłam przed 16 dopiero i odrazu z mężem do dentysty i potem szybkie zakupy i do domu.Kolacja dla małego,obiad dla nas,pies ,naczynia i padłam przed 22.Od 2 dni pada i jest do kitu ale chociaż humorek mam super.A w serwisie nie yrobili tego co chciam i w piatek znow jade:-(

hej

i znów kilka dobrych stron do nadrobienia, powiem szczerze, że dokładnie nie poczytałam, bo moja ninia już mi tu próbuje cos popisac :no:

czy u was tez tak zimno szaro i ponuro??? :no: ja chce na dwór !!!!

witam kolejne nowe mamy

cloe dopiero doczytałam, ale
najserdeczniejsze życzonka
z okazji
wczorajszych urodzinek
06vi0.gif

Vici co to za serwis ktory nie naprawia ci tego co ty chcesz:crazy: przerabane masz z tym autem.Jesli moge spytac... co to za marka samochodu, w ktorym serwisie sa tacy beznadziejni mechanicy?

reklama
Do góry