reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem po co jest gr.krwi rh- i rh+ jakby nie mogło być jednej!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
No ale w takiej sytuacji to chyba faktycznie musicie trochę odczekać. Nie wiem za bardzo jak to jest bo i ja i mój mąż mamy Rh ( - ) ja mam ponoć bardzo mało spotykaną grupę krwi AB Rh(-) a mąż 0 Rh(-)
Kinia mąż za miesiąc przylatuje, ale tylko na dwa tygodznie. A potem zobaczymy sie najprawdopodobniej dopiero na święta. No i chyba już razem pojedziemy do UK. Zobaczymy jak to się poukłada.

reklama
Buziaczek tak cały czas myślę o tobie.Nie gwarantuję Ci w 100%(żebyś potem na mnie nie klneła) ale właśnie spodziewaj się niuni koło 14!! Najpózniej 16(tak wychodziło z innych obliczeń) ale pamiętaj że nie mogę Ci zagwarantować niczego(chodz bardzo bym chciała)!!! Mam nadzieję że się mylę i sobotę urodzisz Blaneczkę!!!!
Buziaczek a skąd my będziemy wiedzieć że urodziłaś??Może dam Ci mój nr.tel i jak coś to mi napiszesz???
Dobrze podaj Mi do Siebie numer Ja Ci wysle zaraz priva i napisze Ci swoj.
Jak cos sie wydarzy Dam ci znac napewno:tak:
Nie bede Cie klela nie martw sie..:-D ;-)
Wiem ze nie mozesz nic obliczyc dokladnie, bo to przypuszczenia ale to lepsze niz czekanie w ciemno. Wczoraj gdzies na forum sie dowiedzialam nie wiem czy nie u Was ze pierworodki rodza po terminie tydzien ...jakos tak .Poczekamy zobaczymy. :-DPewnie na dniach wyskoczy bo mam duzo zalatwien i teraz bym wolala by posiedziala sobie he he

Sewa bo to faktycznie jest najmniej spotykana grupa krwi!!!
Kinia nie jestem na diecie żadnej-ćwiczeni mi pomagają!!!
Buziaczek napiszę Ci na gg!!!Bo jeśli nie wiesz to my się znamy już z gg!!! ato prawda że pierworódki rodzą po terminie!!!

Dziewczynki!
Mykam do wyreczka, męża nie ma to Morfeusz mnie utuli ;-)

Spokojnej nocy życzę! Śpijcie smacznie!

Czarna ja piję czerwoną herbatkę Pu-Erh, kiedyś już udało mi się ładnych parę kg przy niej zrzucić, teraz po ciąży jest nieco gorzej bo te kg troszke jednak inne są..ale powolutku czuję że coś się rusza w dobrym kierunku:)) moją zgubą niestety są słodycze od których jestem UZALEŻNIONA:))) szczególnie od wszystkiego co związane jest z czekoladą:))
Sewa my też w tym kierunku /migracji/ chyba zmierzamy:))

No i ja lecę do wyrka.Mój slubny wraca z delegacji dopiero w piątek.Mam nadzieję,że synuś pozwoli się mamusi wyspać.

Dobrej nocki Kobitki !

A ja miałam rozzmowe z moim mężolem.ja powedziałam swoje on swoje i po chwili był piękny buziak ;-)ALE I TAK UWAZAM ŻE FACECI TO CIĘZKI GATUNEK!!
JUTRO POPISZE DO WAS WIĘCEJ
TERAZ ZMYKAM SPAĆ.

DOBRANOC BABECZKI ;-)

reklama
a jeszcze dodam że jutro rano czeka mnie meczarnia:wściekła/y:,bo jade na bezrobocie się zajerestrować.Skończyła mi si umowa i nie chciałAm jej przedłuzyć,bo pracodawczyni walnięta w dekiel z lekka i wole o 100% na bezrobociu być ubezpieczona, może bede mieć płatne(*przpracowane mam 7 lat ze szkołą*,mam taką cicha nadzieje że coś mi się skapnie he,he:happy2:)
trzym,ajcie za mnie kciuki,bo nie wiem czy dam rade w tych kolejkach i ci ludzie wrzeszczacy "ja byłam pierwsza gdzie się pani tka"wrrrrr:szok:

teraz DOBRANOC :-):-):-)

Do góry