reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem po co jest gr.krwi rh- i rh+ jakby nie mogło być jednej!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
No ale w takiej sytuacji to chyba faktycznie musicie trochę odczekać. Nie wiem za bardzo jak to jest bo i ja i mój mąż mamy Rh ( - ) ja mam ponoć bardzo mało spotykaną grupę krwi AB Rh(-) a mąż 0 Rh(-)
Kinia mąż za miesiąc przylatuje, ale tylko na dwa tygodznie. A potem zobaczymy sie najprawdopodobniej dopiero na święta. No i chyba już razem pojedziemy do UK. Zobaczymy jak to się poukłada.

reklama
Buziaczek tak cały czas myślę o tobie.Nie gwarantuję Ci w 100%(żebyś potem na mnie nie klneła) ale właśnie spodziewaj się niuni koło 14!! Najpózniej 16(tak wychodziło z innych obliczeń) ale pamiętaj że nie mogę Ci zagwarantować niczego(chodz bardzo bym chciała)!!! Mam nadzieję że się mylę i sobotę urodzisz Blaneczkę!!!!
Buziaczek a skąd my będziemy wiedzieć że urodziłaś??Może dam Ci mój nr.tel i jak coś to mi napiszesz???
Dobrze podaj Mi do Siebie numer Ja Ci wysle zaraz priva i napisze Ci swoj.
Jak cos sie wydarzy Dam ci znac napewno:tak:
Nie bede Cie klela nie martw sie..:-D ;-)
Wiem ze nie mozesz nic obliczyc dokladnie, bo to przypuszczenia ale to lepsze niz czekanie w ciemno. Wczoraj gdzies na forum sie dowiedzialam nie wiem czy nie u Was ze pierworodki rodza po terminie tydzien ...jakos tak .Poczekamy zobaczymy. :-DPewnie na dniach wyskoczy bo mam duzo zalatwien i teraz bym wolala by posiedziala sobie he he

Sewa bo to faktycznie jest najmniej spotykana grupa krwi!!!
Kinia nie jestem na diecie żadnej-ćwiczeni mi pomagają!!!
Buziaczek napiszę Ci na gg!!!Bo jeśli nie wiesz to my się znamy już z gg!!! ato prawda że pierworódki rodzą po terminie!!!

Dziewczynki!
Mykam do wyreczka, męża nie ma to Morfeusz mnie utuli ;-)

Spokojnej nocy życzę! Śpijcie smacznie!

Czarna ja piję czerwoną herbatkę Pu-Erh, kiedyś już udało mi się ładnych parę kg przy niej zrzucić, teraz po ciąży jest nieco gorzej bo te kg troszke jednak inne są..ale powolutku czuję że coś się rusza w dobrym kierunku:)) moją zgubą niestety są słodycze od których jestem UZALEŻNIONA:))) szczególnie od wszystkiego co związane jest z czekoladą:))
Sewa my też w tym kierunku /migracji/ chyba zmierzamy:))

No i ja lecę do wyrka.Mój slubny wraca z delegacji dopiero w piątek.Mam nadzieję,że synuś pozwoli się mamusi wyspać.

Dobrej nocki Kobitki !

A ja miałam rozzmowe z moim mężolem.ja powedziałam swoje on swoje i po chwili był piękny buziak ;-)ALE I TAK UWAZAM ŻE FACECI TO CIĘZKI GATUNEK!!
JUTRO POPISZE DO WAS WIĘCEJ
TERAZ ZMYKAM SPAĆ.

DOBRANOC BABECZKI ;-)

reklama
a jeszcze dodam że jutro rano czeka mnie meczarnia:wściekła/y:,bo jade na bezrobocie się zajerestrować.Skończyła mi si umowa i nie chciałAm jej przedłuzyć,bo pracodawczyni walnięta w dekiel z lekka i wole o 100% na bezrobociu być ubezpieczona, może bede mieć płatne(*przpracowane mam 7 lat ze szkołą*,mam taką cicha nadzieje że coś mi się skapnie he,he:happy2:)
trzym,ajcie za mnie kciuki,bo nie wiem czy dam rade w tych kolejkach i ci ludzie wrzeszczacy "ja byłam pierwsza gdzie się pani tka"wrrrrr:szok:

teraz DOBRANOC :-):-):-)

Do góry