reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja musze isc do sklepu po sniadanko a jestem niewyspana i boli mnie glowa:(hehs...nic mi sie dzis nie kce..to pewnie przez ta pogode:(

reklama
Dzień doberek!

My na nogach od 6:30 ale dopiero dotarłam do komputera :tak: piję kawę i walczę z opadającymi powiekami:-( Rety jak mi się chce spać:-( Przed chwilą patrzyłam na termometr i jest tylko 15 stopni :szok::szok::szok::szok: gdzie to lato :szok::szok:

Patii życzę powodzenia w przepychankach w bidzie :tak:

Vici Ty to się masz z tym autem :szok:

Agatko z tego co piszesz widzę, że interesik się rozkręca :tak: Fajnie :tak:

Pycha u mnie też szaro i ponuro i ........ mam tego serdecznie dość :wściekła/y:

doczytałam. Nie wiem, jak ja będę dzis funkcjonować, bo mały cyrkował w nocy strasznie i co chwilę się budził, do samego rana...

Jusia22- szkoda słów na Waszą przygodę. Bezmyślność niektórych właścicieli psów jest powalająca...

Pattie - sliczne fotki :)

U nas też szaro, buro i nijako...

Aaaa zapomniałam Wam napisać, że dziś z samego rana u mojego sąsiada była taka kłótnia, że aż ubrania przez okno leciały :szok::szok::szok::szok::szok: To się nazywa kłótnia z klasą:-D:-D:-D:-D:-D Nieźli są :szok:

Ja właśnie siedze sobie przed kompem z kawusią:)
nakarmiłam słoneczko moje najdrozsze i maly teraz turla sie po tapczanie:)

reklama
Allo DZIEWCZYNKI:))
Witam was podtrzymując sobie paluszkami powieki, TAK MI SIĘ CHCE SPAĆ DZISIAJ:)) Mysia właśnie zasnęła a ja mam czas wyskoczyć z piżamki, zaścielić łóżeczko i zaczekać na listonosza który dziś ma nam dostarczyć paczuszkę z sukieneczką z allegro specjalnie dla Alutki na powrót tatusia:))
Miłego dnia kochane:))

Do góry