reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
...a ja szukam natchnienia na farbowanie.nie widziała go moze któras z was?
Ja złapałam jakies natchnienie i rzuciłam się z depilatorem na nogi Auć...
Ale to chyba nie było twoje natchnienie ;-)
28 sierpnia. O rany kobieto z wawy jesteś! jak to dobrze, że ktoś bliżej mieszka!
Witaj Agnes :-)Z tego wszystkiego chyba zapomniałam Ania P witaj wśród Nas :-):-):-):-)
No marzę o tym... wystarczy dwóch chłopów w domu! Jakaś równowaga musi być! ;-)ania p 11 lat to prawie tyle co mój adam on ma 10 lat cięęęęęężki wiek
a dziewczynka to ci pokaże co to strojenie
anabuba ja natchnienia szukałam od maja
Wrrr... nade mną mieszka pani. Ma 96 lat. w dzień śpi. Za to w nocy... SPRZĄTA CAŁE MIESZKANIE a jest kompletnie głucha. A czasami szuka kluczy pod łóżkami. Innym razem gania pająki po całym mieszkaniu (żadnych pająków nie ma).Moje dziewczynki juz nie spiaZaraz dam Im obiad i wychodzimy z domu
A tych sasiadow z gory i chyba zabije bo juz mnie wku..... na maksa
boroka mala oby nic sie nie wykluloBylismy u lekarza,czekalismy z 50min i tak mielismy farta bo wepchaliśmy się między pacjentami, a kolejnej babce się nie udało co miała byc za mną bo się pacjenci zbuntowali i musiała biedna ich przepuszczać.
Oprócz gorączki nic nie było,więc lekarka powiedziała że to może coś miało zamiar sie wykluwać-jakiś wirus.
Kazała kupić i dawać Lipomal -3xdziennie po 5ml, Rutinacea 2x dziennie po 5ml i Calcium w syropie też 2 xdziennie po 5ml.I to wszystko.Powiedziałą że jak gorączka nadal będzie sie utrzymywac to mam przyjść jeszcze ja pokazać.
I na wszelki wypadek kazała zrobic badanie moczu,dała skierowanie.
Miała 37C teraz juz ma 37,5,cos mi się zdaje że będzie znowu temp rosła powoli.
ale sa przeciez specjalne woreczki dla dziewczynek osobne i dla chlopcow czemu nie kupilas w aptece to pare gorszy kosztuje do zl napewno - ja inaczej Sewkowi nie pobieram moczuBałam sie jak ja jej pobiorę mocz,umyłam dobrze nocnik i wyparzyłam dokładnie i posadziłam Oliwkę,puściłam bajke i siedziała tak chyba z 20min i o tyle dobrze że nasikała,ale sie ucieszyłam.Mocz jest juz w lodówce i jak Oliwka usnie to polecę do przychodni zanieść go.A OLiwka juz w łóżeczku i mysle że zaraz powinna zasnąć.
heh no chyba jest u mniea ja szukam natchnienia na farbowanie.nie widziała go moze któras z was?
Mama Helenki
i Aniki :D
28 sierpnia. O rany kobieto z wawy jesteś! jak to dobrze, że ktoś bliżej mieszka!
...
Ano z wawy
Ja leżałam w pierwszej ciąży, całe szczęście nie za długo i na raty Dasz radę Dobrze, że synal duży...
reklama
Podziel się: