reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ania p 11 lat to prawie tyle co mój adam on ma 10 lat cięęęęęężki wiek:tak::tak::tak:
a dziewczynka to ci pokaże co to strojenie:-D:-D:-D:-D:-D
anabuba ja natchnienia szukałam od maja:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Moje dziewczynki juz nie spia:no:Zaraz dam Im obiad i wychodzimy z domu:tak:
A tych sasiadow z gory i chyba zabije bo juz mnie wku..... na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witaj, Ania_P a na kiedy masz termin ? Bo ja na 4 lipca :rofl2:

Trzymam kciuki za twojego dzidziusia :tak:
28 sierpnia. O rany kobieto z wawy jesteś! jak to dobrze, że ktoś bliżej mieszka!

Z tego wszystkiego chyba zapomniałam Ania P witaj wśród Nas :-):-):-):-)
Witaj Agnes :-)

ania p 11 lat to prawie tyle co mój adam on ma 10 lat cięęęęęężki wiek:tak::tak::tak:
a dziewczynka to ci pokaże co to strojenie:-D:-D:-D:-D:-D
anabuba ja natchnienia szukałam od maja:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No marzę o tym... wystarczy dwóch chłopów w domu! Jakaś równowaga musi być! :rofl2:;-)

Moje dziewczynki juz nie spia:no:Zaraz dam Im obiad i wychodzimy z domu:tak:
A tych sasiadow z gory i chyba zabije bo juz mnie wku..... na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wrrr... nade mną mieszka pani. Ma 96 lat. w dzień śpi. Za to w nocy... SPRZĄTA CAŁE MIESZKANIE a jest kompletnie głucha. A czasami szuka kluczy pod łóżkami. Innym razem gania pająki po całym mieszkaniu (żadnych pająków nie ma).

Bylismy u lekarza,czekalismy z 50min i tak mielismy farta bo wepchaliśmy się między pacjentami, a kolejnej babce się nie udało co miała byc za mną bo się pacjenci zbuntowali i musiała biedna ich przepuszczać.

Oprócz gorączki nic nie było,więc lekarka powiedziała że to może coś miało zamiar sie wykluwać-jakiś wirus.
Kazała kupić i dawać Lipomal -3xdziennie po 5ml, Rutinacea 2x dziennie po 5ml i Calcium w syropie też 2 xdziennie po 5ml.I to wszystko.Powiedziałą że jak gorączka nadal będzie sie utrzymywac to mam przyjść jeszcze ja pokazać.

I na wszelki wypadek kazała zrobic badanie moczu,dała skierowanie.

Miała 37C teraz juz ma 37,5,cos mi się zdaje że będzie znowu temp rosła powoli.
boroka mala oby nic sie nie wyklulo :no:
Bałam sie jak ja jej pobiorę mocz,umyłam dobrze nocnik i wyparzyłam dokładnie i posadziłam Oliwkę,puściłam bajke i siedziała tak chyba z 20min i o tyle dobrze że nasikała,ale sie ucieszyłam.Mocz jest juz w lodówce i jak Oliwka usnie to polecę do przychodni zanieść go.A OLiwka juz w łóżeczku i mysle że zaraz powinna zasnąć.
ale sa przeciez specjalne woreczki :tak: dla dziewczynek osobne i dla chlopcow czemu nie kupilas w aptece to pare gorszy kosztuje do zl napewno - ja inaczej Sewkowi nie pobieram moczu
a ja szukam natchnienia na farbowanie.nie widziała go moze któras z was?:eek::rofl2:
heh no chyba jest u mnie :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry