reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

28 sierpnia. O rany kobieto z wawy jesteś! jak to dobrze, że ktoś bliżej mieszka!

Witaj Agnes :-)

No marzę o tym... wystarczy dwóch chłopów w domu! Jakaś równowaga musi być! :rofl2:;-)

Wrrr... nade mną mieszka pani. Ma 96 lat. w dzień śpi. Za to w nocy... SPRZĄTA CAŁE MIESZKANIE a jest kompletnie głucha. A czasami szuka kluczy pod łóżkami. Innym razem gania pająki po całym mieszkaniu (żadnych pająków nie ma).
Co Wy macie za sasiadow.. ja to wgole nawet nie wiem że mam sasiadów:tak::-D

reklama
Okej trochę się ogarnęłam,skoczyłam do sklepu po sól i już nie mogłam odjechać ,bo mi akumulator padł ,tak to bywa jak się człowiek spieszy...musiałam gnac po m ,bo nawet nie było kogo prosic ,zeby pchnął:tak:,byłam na poczcie i w przedszkolu ,obiad zrobiony iskonsumowany,a od dzis sie odchudzam ZNOWU ale tym razem skutecznie ,bo ciepełko na dworze mnie mobilizuje ,żeby nie świecić wałeczkami :tak::tak::tak:posprzątałam ,wywiesiłam pranie,wstawiłam drugie idę teraz na rozmowy w toku:happy::happy::happy:

Witam nową mamę :-):-):-)
teraz taqka piękna pogoda ,że nie mam prawie czasu na siedzenie w internecie spacerujemy sobie ile się da :tak::tak::tak:
jestem do tyłu z przygotowaniami świątecznymi a to już w ten weekend:szok:
a w domu co dziennie jakby tajfun przeszedł nikt po sobie nie sprząta:no:
miałam super plany na weekend a wszystko poszło nie tak i ogólnie jestem w dołku
Wy zawsze działacie jak balsam na dusze więc oczywiście "przybiegłam" do Was :-)
Musze uśpic Lenuskę bo już, płacze nie spała dzisiaj w ciągu dnia w ogóle, i oczywiście sprzatanie,. jak ja tego nie lubie :eek:
ale będę tu zaglądać co chwile :tak::tak:

mama helenki ty nadal rozglądasz się za podwójnym wózkiem?????
do nas na plac zabaw przychodzi dziewczyna ma 2 córeczki jedna ma 2 latka druga 3 m-ce i ona ma fajny wózek graco z tyłu maleństwo z przodu ta starsza poprosiłam ją czy mogę spróbować jak taki wózio się prowadzi i byłam w szoku że tak lekko super duży kosz na zakupy wózio nie jest szeroki przednie koła skrętne z możliwością blokady dosyć zgrabnie wygląda:tak::tak:ona mówi że długo się nad nim zastanawiała a teraz jest mega zadowolona:tak::tak:

mlena to już balsamujemy twoją duszę:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
ja lubie sprzątać pod warunkiem że piotr zabierze dzieci z domu i mam spokój wtedy muza okna otwieram i mogę ryć do upadłego:tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza jak klauka po pierwszym dniu rekolekcji????uduchowiona??????bo mój adam z rekolekcji to najbardziej zapamiętał że był czarno skóry rekolekcjonista i jadł węża i śmiesznie mówił:-D:-D:-D

reklama
Do góry