reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Duzo zdrówka dla Mai!!!

Mysmy wczoraj w ramach spacerku odwiedzili moja psiapsułe i było super. Macio był grzeczny, zafascynowany patrzył na bajke Króla Lwa a potem był zdziwiony kicajacym królikiem. W drodze powrotnej zasnał wiec mama mogła wypic małe piwko. A potem poznał swojego sasiada i rówiesnika bo ze wrzesnia ale chyba za bardzo mu sie nie spodobał bo sie rozpłakał, ale moze zaczynał płakac z głodu bo jak wrócilismy to wrabał 210ml kaszki morelowej.

reklama
oj ja mamcie dobrze z tymi kaszkami moj synus nie chce jesc dawałam mu przez butle i nie zjad musiałam dac mleczko

A Dawidek moze tylko flipsy zjadac.........ktore pozera poniewaz ma skaze białkowa i duzo zeczy nie moze jesc

Witajcie

Ja jakos zmeczona bardzo jestem- wczoraj komunie siostrzenicy, i w ogole sie nie wyspalam( Jasio sie czesto buzil)

NOgi to mi chca odpasc- dawno nie nosilam szpilek a wczoraj wlasnie sie w nie ustroilam

Jasio wlasnie usnol- wiec moze i ja poleze.........hmmmmmmmmmmm

Hej dziewczyny ;D
jestem tu nowa jeszcze nie mam dzieci ale może coś niedlugo sie zmieni :D
wczoraj przeczytałam wątek 30 stron ale nie dam rady czytac calego bo yo ponad 300 stron
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona?
Jestem z Białegostoku a wlasciwie spoza
Pozdrawiam :D

Macio jakos nie ma przeciwskazan do kaszek tylko ze je z butelki. Narazie prubowalismy z bananami i morelami, obie mu smakuja.

reklama
cześć Joasiah :)

ja mogę pożyczyć słoneczka :)

mordziulka no co ty nie masz za co przepraszać ;)

zdrzemnęłam się z małym i nareszcie ma uśmiech :)

jeszcze raz zdrówka dla Majutka :)

Do góry