reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ojej najgorzej jak maluchy choruja :(

zaraz znajomi przyjda a smyk nie moze zasnac.......
dzwiga sie do cycusia zeby bylo szybciej ::) ;D i grzeczny byl u babci :)
milego wieczorku :laugh:

do jutra kobitki

reklama
dziendoberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jazda pierwsza!!!!!!!! juz dawno nie bylam!!!!!!!!!
hubert juz nakarmiony i oczywiscie zdazyl sie zrzygac!!!!!!!!!!

milego dzionka!!!!!!!!!!

It's a beautiful day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam z ranka! oczywiście po nieprzespanej nocy  ;D znajomi się zasiedzieli ale im wybaczam bo rzadko się widujemy ;) ;D było super i mały nawet poszedl spać zanim przyszli hihi
My już po śniadanku i szykuję się na kawusię :)

SŁONECZKO PRZYŚWIECA CUDOWNIE AŻ CHCE SIĘ ŚPIEWAĆ
IT'S A BEAUTIFUL DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE SUN SHINES, I FEEL GOOD  :D  :D   :D

izabelka ciesze sie ze masz dobry humorek bo co ostatnio czytalam twoje posty to mialam wrazenie ze co dzien wstajesz lewa noga!!!!!!!!!!!!
a hubert zygal od 4 miesiaca wlasciwie do roku czasu bardzo chlustajaco nawet trzy razy po jednym posilku podczas rehabilitacji to ustalo ale jeszcze mu sie zdarza no i oczywiscie jak chory jest to tez!!!!!!!!! dlatego ja zazwyczaj mam zastrzyki dla niego bo doustnych nie przyjmuje!!!!!!!!!

ojej :(
a co do mnie ;) to mam z regóły dobry humor, najgorzej jak się nie wyśpię to troszkę czasu potrzebuję zeby sie obudzic ;D ale kawkusia i wszystko mija

mój pieje :) idę się z nim polożyć może uśnie :)

izabelka przepraszam ze tak o tobie napisalam ale rozumiem cie! jak ja mojego meza budze to jest masakra najlepiej przez pol godziny sie do niego nie odzywac zeby sie wlasnie obudzil!

Czesc czolem kluski z rosolem witam w wesoly dzionek!!!!!!!
no kluski z rosolem to na obiadek hihihi,a wogule to fajny dzien sie zaczyna,nam mial facio wczoraj lozko przywiesc ale .......i bedzie w srode ..no zobaczymy bo jak nie to wrrr.....
ale co tam wlasnie zgadalysmy sie z mordziulka na spacerek i pozalatwianie sprawek co dwie mamy to szybciej mozna pozalatwiac
wiec za niedlugo na spacerek potem zawolamy bubusia do nas i posiedzimy a potem to zobaczymy...

to narazie tyle
a jeszcze wam powiem moja toska wczoraj zaliczyla KALUZE szla , szla i specjalnie skrecila na kaluze i sie jeszcze wywalila do niej cale oba buty mokre i nogi i rekaw i reka prawa po lokiec byla w wodzie a.. ona ...wystraszona i w ryk....bo ... brudna.a my hihihihi a ona jeszcze bardziej w ryk
moja kochana tosia potem ja lekko przytulilam zeby sie niezbrudzic :p

wiesz co Jsorbekja jednak mysle ze to stan zapalny drug moczowych bo objawy takie same jak moja toska miala ,sorki ale mysle ze to i dobrze ze juz wczoraj dostala antybiotyk a jaki jak moge zapytac?
daj nam znac ok co z Majuta usciskaj ja mocno od wszystkich ciotek i ich dzieci duzo sily i szybkiego powrotu do normalnosci -spacerki i zabawy i .....

reklama
WITAM ale sie nie wyspałam,moje dziecko jeszcze spi :Da ja jakos nie moge.......kurcze u nas od 2 dni podoga straszna nawet wyjsc nie mozna bo wieje i leje wrrrr .........ja chce na spacer

dziewczyny pozyczcie troche słonka ;D

Do góry