reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry bardzo !!!!
mialam napisanego juz gotowego posta i cos mi sie stalo i zniknelo wsio wq....sie ale przepraszam

pogoda u nas pochmurna i nie zacheca do spacerow tylko do spania :( no moze sie cos zmieni choc zapowiadali burze buuu ....

niedzielka dzis wiec my wybywamy na obiadek do tesciow bo dziadzio jutro w trase wybywa na 2 tyg.do portugali wiec sie dzieci musza nacieszyc dziadkiem i na odwrut

ja teraz zmykam sie przygotowas do kosciulka a jeszcze tu zajrze po powrocie

zapachnialo mi jakies ciasto ktora co upichcila!!!!! to niech sie pochwali bo co mam ochote na cos dobrego ja juz po kawusi ale bez ciasteczka

reklama
Witam! U nas tez pochmurno ale nawet cieplutko :D U mnie dzisiaj w kosciółku komunie.
Mój ogródek to przed domem jakies 5 m na 15 a z tyłu 15 wiec malutki ale w poblizu tez mamy las. ponadto w poblizu mamy drugi donek z kawałkiem placyku i w ubiegłym roku zasadziłam sobie drzewka jablon, wisnie czeresnie i orzech, no i porzeczke i aronie a takze winorosl.

witam mamusie!!!
U nas brzydko......................
Kalinka pozazdrościć takiego ogrodu :)
Dużo zdrówka dla Mai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaraz zmykamy do kościoła i na imieniny babci :)
pozdrowionka

witam i ja! wlasnie rosolek juz dochodzi mniam mniam ale pyszny!!!!!! i spagetti ale jeszcze sie robi! moi faceci leza rozwaleni na lozku i sie chichocza! jak juz justus pisala pogoda niefajna! ale moze jakis spacerek odbebnimy!

Maja miała dziś 39,5 i znowu wyladowalismy u lekarza i dała nam antybiotyk i jutro sie pokaza c zaleciła jeszcze ten mocz i wizyta u laryngologa 9 oby to nie zapalenie ucha) Nadal mam nadzieję że to trzydniówka

sorbus a jak dotykasz Majtka za uszkami tak mocniej to placze albo sie bardzo wierci??? jak tak to ucho ..a jak nie ..to nie ucho .Podpatrzyłam jak Pani doktor bada Jasia i po tym twierdzi czy ma zapalenie ucha czy nie ::) wiec zbadaj majutka tym sposobem .

Słuchaj a mi włanie coś sie przypomniało .Pamietasz jak pisałam na forum jak byłam u tesciów i miałam ta straszną goraczke ??? no wiec miałam tylko goraczke na poczatku przez pare dni i poszłam do lekarza i tam sie dowiedziałam że oni w umie też niewiedzą co to jest ::) ale moga to podpiac pod grype jelitową < bo mnie troszke muliło raz za czas> a tak pozatym to strasznie oraczkowałam i nic wiecej .

Moze Maja ma podobne cos niezidetyfikowane jak Ja ???

lady nie bardzo ! grypa jelitowa jest wtedy gdy sie wszystko zwraca i ma sie biegunke!!!!!!!!! nie musi byc przy tym goraczki ale najczesciej jest. na tym wlasnie rzecz polega ze przy jelitowce sa problemy zaladkowe! pamietacie jak bylam z hubciem w szpitalu? wlasnie na je;litowke i normalnie nic nie jadl przez 3 dni wogule nawet nie pil bo wszystko zwracal albo sral tylko kroplowki go odrzywialy ale jesli to bylaby jelitowka to maja juz by zwracala albo miala straszne biegunki! wiec mam nadzieje ze to nie to! sorbek trzymaj sie!!!!!! ja podejrzewam ze albo trzydniowka albo niestety zapalenie drug moczowych!!!!!!! obym sie mylila!

reklama
Do góry