reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

yV VXY VDDDDDDDDDDDDDDDDYDSYEXDYYDSFYRyDXYFSE   to sa pozdrowienia od Macia dla wsyzstkich kolegow i kolezanek ;D

reklama
kunda dziekujemy
moja gnida  ;D jeszcze spi

izabelka hahahaha dzis ja sie opalam a ty odpoczywasz od słonka

no ja tez sie starałam o dzidzie i sie wystarałam po wielu latach ;D najlepiej to sie nie starac .......jak ma byc to bedzie nic na siłe

JOASIAH wesoł to tu jest a najlepiej to jak jest nas wiecej kazda pisze ze zakrecic sie mozna od samego czytania

dziewczyny spadam bo gnidka juz wstała w koncu i zaraz bedzie sniadanko

papapapa miłego i pogodnego dzionka

dzień dobry bardzo ;D miałam byc pierwsza ..ale cos mi niewyszło ::)

Wstazlismy rano wyprawic tatusia do pracy o 5 i potem padlismy jeszcze na 2 godzinki w kime :p .Teraz Jasio znowu tnie komara a ja pije kawke i wymyslam sobie co by tu dzisiaj zrobic ::)

Ciekawe co u sorbka jak Majutka :( oby było lepiej .
Mija pewnie ma mega kaca ;) po wczoejszej imprezce urodzinowej Przemka :p

Kunda
a jakie biszkopty dajesz Maciusiowi ? i on je całe zjada???

reklama
mój meżulek wiecie jak mówi na małego ??? "ty mały gówniarzu" ......................... nie lubię......................
słoneczko wróciło  :D

Do góry