reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Magdazlodzi....dzieki w imieniu Alanka....a Ty sie naprawde niczym nie martw...sa dzieci ktore robia wszystko szybko, inne wolniej, a co nie znaczy ze sa gorsze....maja swoje wlasne tempo wiec naprawde nie denerwuj sie......jeszcze bedzie u Ciebie jak u nas....u nas np. nie bylo zebow wogole, chciaz Alan zaczal zabkowac najwczesniej bo w wieku 2 miesiecy....innym dzieciom zeby porosly a nam nie....bylo mi smutno do niedzieli, kiedy odkrylam ze rosnie mu 5-tka ;D ;D ;D ;D zobaczysz ze Kasia wyskoczy Ci jeszcze z jakas nowoscia i bedziesz sie tak samo cieszyc....ucalowania dla Kasi :)

reklama
wlasnie a  propo zebow-wlasnie zauwazylam ze malemu chyba sie4 wyrzyna 1 - czyli to mozliwe- biala grudka i nie da sie wytrzec ;D

No Ja sie niemartwie ale troszke wam zazdroszcze tych umiejetności
Zeby sa w trakcie wykluwania i raczej mi niespieszno bo przynajmniej mnie niegryzie

reklama
Nie mam zbyt czasu nadrabiać ale

L4dY zdecydowałam się na to krzesełko gdyż kupujacy odradzili że ma zbyt płytkie siedzisko i jest według mnie dla starszych dzieci a w tym mozna dziecko posadzić jak w lezaczku żeby sie bawiło. zreszta pokazzaliśmy rodzince i zgodnie wszyscy orzekli że to jest praktyczniejsze

Do góry