reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale jestem zadowolona z tego naszego krzesełka, nie dosyć ze przesyłka ekspresowa (wczoraj około 16 kupiłam a dziś juz około 11 miałam), to Maja zadowolona siedze sobie w nim i sie bawi , podkleiłam sobie nóżki i mogę ja z łatwoscią przeciągnąć z kuchni do pokoju,

mój mąż poszedł grzebac przy samochodzie, a ja mam swięty spokój, zaraz Maja zje i wybywamy na spacerek, a potem do ortopedy na sprawdzenie bioderek więc na razie pa pa

Na spacerku cudnie,spał 2 i pół godz :)
Co do @ to mimo że karmię dostałam 2 mcse po porodzie ??? w marcu i czekam na dalszy rozwój ;D
co do ząbków- są za wysoko !!! martwię się i chyba pójdę jutro do lekarza, bo są obok jeszcze 2 grudki jakby się przebijały, ale nie na zwykłym miejscu :(

No my też po spacerku. Ala śpi a ja idę zmywać, po wczorajszym leniu mi się strasznie dużo nazbierało.
Kobietki pokażcie zdjęcią swoich pociech na chrzcinach - pochwalcie się dzieciaczkami ;)
A facetami nie warto się przejmować, oni nie mogą bez nas żyć :D

Izabelka pisze:
Na spacerku cudnie,spał 2 i pół godz :)
Co do @ to mimo że karmię dostałam 2 mcse po porodzie ??? w marcu i czekam na dalszy rozwój ;D
co do ząbków- są za wysoko !!! martwię się i chyba pójdę jutro do lekarza, bo są obok jeszcze 2 grudki jakby się przebijały, ale nie na zwykłym miejscu :(

nie martw sie o dziaselka, jak wyzynaja sie zeby to wlasnie gorna strona dziasel jest spuchnieta a nie miejsce gdzie wyjdzie zab......wyglada to jak takie kulki na dziaslach..................no a jezeli hccesz sie upewnic to lepiej zapytaj lekarza!!!

witam mamuski:)nio zabki ciezka sprawa ;D moj synus tak sie wscieka ze palce i broda od gryzienia mnie juz boli :laugh: a dziasełka ma popuchniete u gory i na dole i jakos ciezko stwierdzic gdzie wyjdzie pierwszy :-[

reklama
Do góry