reklama
Dzien dobry.
Ja juz glowe umylam, sniadanko zjadlam, teraz Wam odpisuje i bede juz mogla zajac sie dziecmi.;-)
Ja juz glowe umylam, sniadanko zjadlam, teraz Wam odpisuje i bede juz mogla zajac sie dziecmi.;-)
Z wygladu bardziej podoba mi sie baby design i ma chyba wieksze kolka(tak wyglada na zdjeciu), wiec chyba lepiej bedzie sie prowadzic. Moja kolezanka ma jakis model tej firmy, ale nie wiem ktory dokladnie i jest zadowolona. Coneco z kolei ma oparcie rozkladane do pozycji lezacej (baby dream tylko do pollezacej), wiec tu na plus dla polo.podam Wam nazwy:
- coneco polo
- baby design travel
Witam mamy!
Oj to bardzo przykre, mój maz mkiedys mi tak powiedział, ale w wekend zagonilam go do roboty i to on przez cały dien sie wszytskim zajowal i musze Wam powiedziec, ze już nigdy się nie odezwal a jeszcze od czasu do czasu dostaje kwaity za to jak dużo robie dla naszej rodzinki
Oj to bardzo przykre, mój maz mkiedys mi tak powiedział, ale w wekend zagonilam go do roboty i to on przez cały dien sie wszytskim zajowal i musze Wam powiedziec, ze już nigdy się nie odezwal a jeszcze od czasu do czasu dostaje kwaity za to jak dużo robie dla naszej rodzinki
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
my poszczepiennie wariowaliśmy w nocy, na ból pomógł panadol ale mimo to niepokój pozostał... wiec spania nie było, ale to nic ! jakoś szczesliwa jestem bo mam tak cudownego synusia... zakochałam sie w nim - sama nie wiem czemu dopiero teraz...? moze juz jestem po całym szoku poporodowym???
w bydzi było słońce piękne, wiec zrobiłam sobie kawusie i gdzies znikło... marzy mi sie południe bez śniegu, to byśmy spacerek zaliczyli... musze sie w koncu wziąść za sprzatanie domu, bo juz nawet mąż sie na mnie krzywo patrzy...
ANIU my mamy X+landera, na tamtych wozkach sie niestety nie znam...
my poszczepiennie wariowaliśmy w nocy, na ból pomógł panadol ale mimo to niepokój pozostał... wiec spania nie było, ale to nic ! jakoś szczesliwa jestem bo mam tak cudownego synusia... zakochałam sie w nim - sama nie wiem czemu dopiero teraz...? moze juz jestem po całym szoku poporodowym???
w bydzi było słońce piękne, wiec zrobiłam sobie kawusie i gdzies znikło... marzy mi sie południe bez śniegu, to byśmy spacerek zaliczyli... musze sie w koncu wziąść za sprzatanie domu, bo juz nawet mąż sie na mnie krzywo patrzy...
ANIU my mamy X+landera, na tamtych wozkach sie niestety nie znam...
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ania - ja bym wybrała Coneco, nie mam zaufania do baby design, to moim zdaniem niskiej jakości polska marka
No, jeśli chodzi o wózki, to raczej tak.Bo mamy też krzesełko do karmienia z tej firmy i jest super.Natomiast z wózka początkowo byliśmy zadowoleni, ale po jakimś czasie zaczął się sypać i trzeszczeć .Wózka tej firmy już bym nie kupiła
reklama
sewa
mamuśka ;-)
hehehehe jak czytam Wasze opinie na temat wózka, to wychodzi na to, że jestem zadowolona z mało fajnego wózka jak widać małe są moje wymagania ;-)co to tego środka transporu.... ale co ja poradzę, nic mi w nim nie trzeszczy, nic z niego nie odpada...... wszystko działa ok.
Podziel się: