reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciliśmy z zakupów. Rety, ale zimnica. Jak zawieje, to ten wiatr jest tak przeszywający, aż powala :szok:

Miałam iść do koleżanki na ploty, ale nigdzie się nie ruszam bo mi się nie chce :confused:
Teraz siedzimy i objadamy się z Jędrkiem bułami, które kupiłam w cukierni. Są pyszne.... a dupsko rośnie ;-)

reklama
mi obiad mąż przywiezie z baru, hehe ;))
ale masz fajniee

A mi sie nie chce dzis gotowac zbytnio wiec bedzie spagetti miesne.Moze i z pieczarkami i papryka
n om mniam mniam pysznie brzmi,,a mi tez sie nie chce robic obiadu,,w sumie Matu zje w pekolu,a potem do babci jedzie,,bo ja na disco szkolne musze isc pilnowac,,,:-(,a wcale mi sie nie chce...:-(
Dzień dobry kobitki! Mamy choróbsko w domku:-( Niestety szwagierka nam przywlekła jelitówkę i wszyscy cierpimy. Najgorzej było z Madzią bo najpierw te wymioty a wczoraj biegunka, ale już jest w miarę. No prawie bo jest trzeci dzień tylko na cycu i na rękach:dry: Moje odstawianie wziął szlag. No ale mam tak mądrą szwgierkę:wściekła/y: Przyjechała na urodziny z chorym dzieckiem:wściekła/y: Mało że my chorzy to jeszcze siostra i jej mała też. Nawet się z nią teraz spotkac nie mogę:wściekła/y:
Nic zmykam ogarnąc i na spacerek. Może uda się wieczorem doczytac:sorry2:
zdrówka zdrówkaaa
Wróciliśmy z zakupów. Rety, ale zimnica. Jak zawieje, to ten wiatr jest tak przeszywający, aż powala :szok:

Miałam iść do koleżanki na ploty, ale nigdzie się nie ruszam bo mi się nie chce :confused:
Teraz siedzimy i objadamy się z Jędrkiem bułami, które kupiłam w cukierni. Są pyszne.... a dupsko rośnie ;-)
a u mnie pieknie jest,,słonka dużżżżoooo,nie ma wiatru,,no i mrozik jest-ale bardzo fajnie....

ja z dziecmi na pieszo sżłam w jedną i druga strone,,a to spory kawałek,ale daliśmy rade,,,tylko dzieci jakeis rozbiegane,,hehe,,ale juz po,,,uff

sikoreczka zdrówka życzę.

Ewcia super, że wyjście z dzieciakami udane..... teraz jeszcze disco :-)

Bodzinko wypoczywaj

Ewcia super, że wyjście z dzieciakami udane..... teraz jeszcze disco :-)
kurcze a mi sie tak nie chce,,Mata musze zawozic do pilnowania mamie, do 20 tam w szkole siedizec, ciekawe jak ebdize,,dobrze ze nas 3 w jendym miejscu pilnuja to sobie poplotkujemy,hehe

ide odkurzyc,bo do 14 musze zdazyc,bo jade potem do castoramy po lampe na urodiznki dla kumpeli,,kurcze mialam jej zyczenia skrobnąc smsem,,zapomnialam,,id epszukac wierszyka wysle i ide odkurzyc,,potem wroceee

Czesc dziewczyny

Vici doczytalam ze twoj Victor przestal ci spac popoludniu:shocked2: a jest chyba troszek mlodszy od Igora, ja zaczynam miec tez ten problem:confused2: maly warjujue jak oszalaly i nie chce spac, wlasnie skonczylam go meczyc ze spaniem bo i tak dzisiaj z tego nic nie bedzie:confused2::eek: Tylko zastanawiam sie tak.....wydaje mi sie ze jets jeszcze troche za maly zeby nie sypiac popoludniu:confused::confused: co wy o tym myslicie? Spia wasze dzieciaczki popoludniu jeszcze?

Ania138 co do tych wozkow to mi bardziej sie podoba baby design, z reszta chcialm go kupic kiedys, ale kupilam jakis wozek picolo czy cos w tym stylu- ale to jets porazka, wozek straszny (a wcale nie byl tani-spacerowka sama 250zl chyba dalam), juz nigdy nie kupie wozka dopoki go nie sprawdze.

Agatko hejka..
Moj mały miał włąsnie 1 rok i 10 m-cy jak przestał sypiac w dzień,,,bo ja na siłe nie chciałam go usypaić...ty tez na siłe nie usypaij,bedzie ci szybciejw nocy chodzil jak w dizen nie pośpi....chyba ze jest maruda to kiepsko...ale jak biega to luzik...

Agatka ja jestem mama kwietniowa:tak: no ale co do spania to na sile nie chce go klasc nie chce to nie.Jak dla mnie to klapa bo przynajmniej odpoczac moglam i poklikac troszke a tak to z doskoku bo moje dziecie nie lubi jak mama na kompie lub laptopie siedzi:sorry2: Ja bylam spiochem i mialam nadzieje,ze i Victor bedzie ojjjjjjjjjjjj ale sie pomylilam hoho:-D Ja to jako jedyne dziecko w przedszkolu spalam i panie budzily mnie jako ostatnia jak juz podwieczorek na stole ladowal:blink:

Witam
Nie będę was czytać bo za dużo tego. U nas też zimnica, byłam z Majka na zakupach i tak nas wywiało że teraz grzeję się gorącą herbatką.

reklama
Agatka Jędrek przestał sypiać w dzień jak skończył 2 lata. Do tych 2 lat, potrafił w dzień spać do 2,5 godz. Ale miałam luz :-) potem zaczął się buntować i ja już na siłę go nie usypiałam.

Do góry