reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem :)

Sewa - dobrze, że po wizycie u lekarza jesteś zadowolona. Pisz nam jak się sprawa rozwija, bo ja też jestem zainteresowana tematem.
Trzymam kciuki za to, by sprawa sama się pozytywnie zakończyła!

reklama
Tak pisalam o tym zdarzeniu.......zastanawiam sie gdzie jest teraz matka,albo sie boi przyjsc albo jest w szoku jakims albo juz ze soba skonczyla...

Dobry wieczor.
Ja wlasnie zrobilam sobie przerwe w prasowaniu.:eek: Nie chce mi sie, ale musze -Grzesiowi juz ubranek brakuje.:baffled:

Sewa fajnego lekarza znalazlas. (Tylko szkoda, tak jak pisala chyba Renifer, ze to prywatnie, a nie panstwowo) Najwazniesze,ze Cie troche uspokoil. Oby zabieg nie byl konieczny.

Ewcia moj Macius jak zobaczyl zdjecie twojego Matusia, to zainteresowal sie kto to i stwierdzil, ze chce jechac do Was, zeby pobawic sie z Mateuszkiem.:-D

Jusia ja widze na suwaczku,że wyszłaś za mąz 25 czerwca:-):-)To są moje urodzinki, piękna data, piękna:-):-):-)
Ja mam dobry chumorek:-):-)
Moj tata urodzil sie 25 czerwca.:tak:

Nie wiem co jeszcze mialam pisac, wiec koncze i mowie wszystkim dobranoc. Dobrze spijcie. A wszystkim chorowitkom duzo zdrowka.

Hej, kupę lat ;-):-D
Trochę Was podczytywałam a trochę nie :zawstydzona/y:
Od soboty Dawidek gaworzy i można z nim pogadać a jest taki wesoły że jak tylko się obudzi i otworzy oczki to już uśmiech na twarzy, albo przerywa jedzonko uśmiecha sie do mnie i dalej je ( to jest bardzo słodkie :tak:).
Majka trochę mi się rozbrykała ale nie jest źle.

Bolącym głowyżyczę ULGI
Ja się wybieram na szczepienie jutro z Matkiem. Zaszczepie go póki jest zdrowy:tak:A przy okazji Madzię skontroluję. No ale ja mam normalne szczepienie na 17 miesięcy co wypada. Oj nudzę się strasznie. Ale za niedługo ma teść przyjechać i przywiezie półtusze wieprzowe bo kupujemy na święta mięcho i będziemy swoje wyroby robić tzn. teść wędzi boczek, szynki i kiełbasę dla nas.
Ja ostatnio miałam od rodziców takie swojskie pyszności bo też kupili pół świnki i dali do przerobu :tak::-p

Matko kochan dziecwczyny :szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem pod wrazeniem waszej wiedzy:szok::szok::szok::szok:
tez ma dziecko, szczepilam go nie raz ale tyle co sie tu teraz dowiedzialam od was to nigdy nie slyszalam od zadengo lekarza.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ja też nic na ten temat nie wiedziałam, aż sobie wzięłam książeczkę zdrowia i sprawdziła :tak:
Witajcie.
Ja również jestem mama siedząca wdomu z dzieckiem. Właśnie dzisiaj zacznam urlop wychowawczy ;)
Pozdrawiam
Witaj. Bardzo się cieszymy że powiększysz nasze grono :tak:
hey

dziewczyny ja juz jestem po szczepionkach... mały na szczescie nie płakał, mam nadzieje ze nie bedzie gorączki... nie dzwoniłam do innego lekarza, bo i tak musiałam młodego dziś zaszczepić (w godzinach 12-13, bo tylko tak u nas szczepią)..
dostaliśmy:
1. WZB typu B
2. Błonica, tężec, krztusiec
3. Hib.I

napiszcie mi czy szło to zastąpić jedną .... dostałam juz receptę na drugą za 6 tygodni - skojarzoną...
To dziwne bo mi w przychodni powiedzieli że albo szczepi się zwykłymi albo skojarzonymi i że nie wolno mieszać bo mogą wejść w reakcję :tak:.
Dawidek miał 3 kłucia i przy następnych dwóch wizytach też po 3 zastrzyki :-( przez to bo pielęgniarka powiedział mi to juz po fakcie.
To Mikołaj był dzielny bo Dawidek płakał że aż mu łezki poleciały i mi też :-(

Jejku jestem dziś strasznie przybita :-( na 18:00 idę z Jędrkiem do chirurga, z tymi nieszczęsnymi jąderkami :-( tak się boję...... oby tylko wszystko było ok. Ale mam jakieś złe przeczucia :-(
Super że fajny lekarz sie Wam trafił :tak: i dobrze że nie jest źle. Całuski dla Jędrusia.
Iwonka tez słyszałam o tej tragedii we Wrocławiu, straszne :no:
Czarna ślicznie wyglądaliście, a Dawidek jaki przystojny w tym gajerku :tak:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: podam Wam nazwy:
- coneco polo
- baby design travel

Załączniki

• polo_czerwony.jpg
    polo_czerwony.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 25
  • travel02ok.jpg
    travel02ok.jpg