reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc malutka :)

Szkoda Jasia ze sie tak meczy :( Rumianek działa trawiąco ??? chyba nie ....spróbuj podawać małemu cherbatke z hippa na trawienie <anyż , koper włoski >to powinno pomoc .A może zadużo dajesz mu marchewki ?? Marchew działa troszeczke zatwardzajaco :( .

reklama
podaje mu ta herbatke wlasnie nie wiem czy dobrze tez tez zupki mu gotuje
Dzis ugotuje tylko z kawaleczkiem marchewki i zobaczymy
A rumianek wiem ze kupke rozrzedza wiec ja go pic bede

A moze jeszcze ja mu zaszkodzilam bo w niedziele i w c zoraj jadlam marchewke z groszkiem
POjde dzis do apteki i rumianku nakupie!

DZIEN DOBRY W PIEKNY DZIONEK no u nas piekne slonko-a moja toska wyobrascie sobie ze jeszcze spi!!!!!!!!!!!11 co zawsze o tej porze juz wstalai byla po pierwszym sniadanku,ja juz na nogach od 6.00-bo obowiazki ale nienarzekam,maz wlasnie wychodzi do pracy a my ostajemy sie no prawie same-bo z kompem. Malutka co do tej kupki to moze faktycznie dajesz za duzo mafewy-moja toska to naprzyklad w tjakiej postaci zje marchew to w takiej samej ja oddaje-poprostu przez nia przechodzi bez trawienia

malutka a czy zaobserwowalas ze boli go brzuszek ja moge ci poradzic cos niekonwecjonalnego oczywiscie jezeli chcesz -nic do jedzenia i nic do picia poprostu masaz stopektak delikatnie w mtym najbardziej wglebionym miejscu za karzym razem jak jasio bedzie sobie lezal to pomasuj mu stopki raz jedna i druga-my tak robilismy tosce i musze powiedziec ze jej pomoglo ale zrobisz jak bedziesz chciala a moze miety tez troche wypij

ja  od piatku mialam proble z systemem i zato nawala mi tez net dzis ma byc robiony wiec dzisiaj przejzalam co tam nowego i weszlam obejrzec te plaszczyki podeslane przez  L4dY-sa swietne szkoda ze moja toska juz jest do nich zamala bo naprawde sa kapitalne

reklama
Witajcie dziewczyny!
Biedroneczko gratulacje z okazji pierwszego zabeczka!!
Ja nie moge powiedziec, ze za oknem piekna pogoda (co widac na zdjeciu :()
wlasnie skonczylam sie klucic z moja 8-letnia corka, bo nie dosc tego, ze zaspala do szkoly, to jeszcze wczoraj tak buty zalatwila, ze dzis jedyne co Jej pozostalo to zalozyc kalosze...no i tu awantura, bo Ona kaloszy nosic nie bedzie do eleganckiej spodnicy i nie wazne, ze spodnica jeszcze nie wyprasowana i wyglada jak krowie z gardla wyjeta. Cora sie uparla zeby w takiej isc do szkoly, bo na prasowanie nie ma juz czasu...no i te kalosze....w koncu poszlysmy na ugoda- Ona zaklada kalosze, jak ja nie bedze marudzic, ze spodnica nie wyprasowana...i nie wazne, ze ma dzis w szkole zdjecia robione...czasem mam ochete udusic te moja starsza pocieche....

Do góry