reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a my juz po spacerku :) po marchewce :) , po kupce ::) :p
Tato dzisiaj wraca szybciej z pracy .Szef go puscił ...bo ząbkowe trzeba postawić ::) ;)

Dzieki dziewczyny za gratulacje :-* .

Dzisiaj jakis ząbkowy dzień sie zrobił bo u Noeli tez ząbek sie pojawił :laugh:

To już mam pozmywane teraz siedzę tu i jem barszczyk z uszkami szkoda tylko że z paczki :p
Jak tego ząbka zobaczyłam to w szoku byłam będzie wyglądała jak wampirzyczka :laugh:
ona nawet się nie ślini ::) ::)
Mamulki a wy często robicie dania z paczuszki????????ja w sumie staram się ich unikać bo to takie sztuczne :-[ :-[ :-[

Ja kiedyś o tym jedzeniu z paczki nie myślałam ale mój szwagier mnie tym zaraził,bo to sztuczne sama chemia i takie tam i teraz nie mogę patrzeć na te sztuczności :p :p
Teraz zbieram przeróżne przyprawy i eksperymentuję w kuchni ;)

noelia ja tez dosc czesto z paczki robie no moze nie dwa razy w tygodniu ale zdarza sie np. lubimy pyzki z paczki albo pizze mrozona i uszka tez czasem do barszczyku kupuje!
jednak nie poszlam na spacer bpo hubert strasznie kaszle wiec czekam do jutra jak tak dalej bedzie i ztym katarem to ide do lekarza i zobaczymy.
dzis jade z mama do lekarza wieczorkiem wiec pewnie mnie nie bedzie, cierpi na nogi bardzo ja bola i nie moze chodzic to zwyrodnienie i nie da sie wyleczyc. a do doktorka prywatnie...zeby miejsce w szpitalu sie znalazlo bo tak ze skierowaniem trzeba czekac..........az do sierpnia!!!!!!!!!!! a prywatnie to zawsze szybciej bedzie!

joaska co z tym niezdrowym przepisem dla mnie??? czekam! nie mam znowu koncepcji na obiad wiec wyjelam z zamrazalki udka i bede piec! a chetnie bym cos nowego wymyslnego zrobila!

reklama
Do góry