reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JUSTUS ja miete pije
Z tym rumieankiem przetestuje i moze pomasuje te spupeczku ( buba tez mial masowane nie??)
A tym czasem idze sie szykowac bo jade do mojej babci - jasi widzila jak milal3
Do popoludnia!

no widze ze zrobily sie pustki pewnie sie szykuja smaczne obiadki no i mamusie z dzieciaczkami na spacerki to bardzo dobrze my tez zaraz wybywamy bo u nas slonko tak pieknie swieci ze az zyc sie chce wiec narazie uciekam do potem pa WIOSNA SLONKO NAD NAMI SWIECI WIOSNA

czesc babule :)

u nas sliczne wiosenne sloneczko...........zaraz wybywamy na spacerek hihihihi :) ;D ;D ;D

biedroneczko gratulacje zabzeczka no i ciesze sie ze przepisik sie przyjal!!!!!

malutka zanim brzuszek Maluszka sie nie przyzwyczai do normalnego jedzenia zaparcia moga sie pojawic, trzeba poprostu poczekac, polecam herbatke jablkowo- melisowa z bobovity..........u nas dziala super, a dla Ciebie to jbluszka i sliwki suszone polecam :) maluch dostanie je od Ciebie z mleczkiem :)

Macius mi usnał ale jak sie obudzi to tez wybywamy na spacerek, zwłaszcza ze pogoda ładna, w koncu słoneczko sie pokazało i czuc juz wiosne.

Witam mamuśki dzielne ;D
Biedronka dzięki za płaszczyki właśnie ocoś takiego mi chodziło.A ten w krateczke różowy to super,podpatrzę sobie i do dzieła :laugh:
GRATULACJĘ Z OKAZJI PIERWSZEGO MLECZAKA

no i wszystkie mamy na spacerku :)
A mojej maluusiej dziś wyszedł ząbek a raczej dziś go znalazłam .Czekałam na górne jedynki bo ładnie je pod dziąsełkami widać a tu niespodzianka bo wyszła jej górna lewa dwójka :laugh: :laugh: :laugh:
na spacerek idę póżniej bo teraz niunia śpi smacznie w łóżeczku :)

witajcie,
ja dopiero teraz doszłam do kompa, mala usnęła i jak wstanie to jedzonko i na spacerek, dzis tez się chyba pokusimy o wiosenna kurteczkę, bo wczoraj Maja zgrzała sie w kombinezonie

L4dY-bIrd gratulacje dla kierownika, pierwszy zabek to jest coś :) :) :)

a te płaszczyki takie cudne........

reklama
lady gratulacje dla kierownika!!!!!!! od ciociuli magdziuli!!!!!!! no i wiesz nie wiem jak to zrobisz ale jakies zabkowe......hihihi!
wiecie co mam to w nosie i ja tez lece na spacer przy okazji zbadam bube u pani doktor jak powie ze oki to nie bede w domu siedziec jak tu taaaaaaaakie slonko swieci!!!!!!!!
lady bylam w aptece i chcialam kupic to do smarowania ale pani powioedziala zebym poszla sprawdzic gardlo bo jak jest jakas infekcja gardla to nie stosuje sie tego wiec dzis sprawdze i jak bedzie oki to tez kupie, dzieki! (aha u nas tez tyle kosztuje!) to lece ubierac hubka ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry