reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JUSTUS ja miete pije
Z tym rumieankiem przetestuje i moze pomasuje te spupeczku ( buba tez mial masowane nie??)
A tym czasem idze sie szykowac bo jade do mojej babci - jasi widzila jak milal3
Do popoludnia!

no widze ze zrobily sie pustki pewnie sie szykuja smaczne obiadki no i mamusie z dzieciaczkami na spacerki to bardzo dobrze my tez zaraz wybywamy bo u nas slonko tak pieknie swieci ze az zyc sie chce wiec narazie uciekam do potem pa WIOSNA SLONKO NAD NAMI SWIECI WIOSNA

czesc babule :)

u nas sliczne wiosenne sloneczko...........zaraz wybywamy na spacerek hihihihi :) ;D ;D ;D

biedroneczko gratulacje zabzeczka no i ciesze sie ze przepisik sie przyjal!!!!!

malutka zanim brzuszek Maluszka sie nie przyzwyczai do normalnego jedzenia zaparcia moga sie pojawic, trzeba poprostu poczekac, polecam herbatke jablkowo- melisowa z bobovity..........u nas dziala super, a dla Ciebie to jbluszka i sliwki suszone polecam :) maluch dostanie je od Ciebie z mleczkiem :)

Macius mi usnał ale jak sie obudzi to tez wybywamy na spacerek, zwłaszcza ze pogoda ładna, w koncu słoneczko sie pokazało i czuc juz wiosne.

Witam mamuśki dzielne ;D
Biedronka dzięki za płaszczyki właśnie ocoś takiego mi chodziło.A ten w krateczke różowy to super,podpatrzę sobie i do dzieła :laugh:
GRATULACJĘ Z OKAZJI PIERWSZEGO MLECZAKA

no i wszystkie mamy na spacerku :)
A mojej maluusiej dziś wyszedł ząbek a raczej dziś go znalazłam .Czekałam na górne jedynki bo ładnie je pod dziąsełkami widać a tu niespodzianka bo wyszła jej górna lewa dwójka :laugh: :laugh: :laugh:
na spacerek idę póżniej bo teraz niunia śpi smacznie w łóżeczku :)

witajcie,
ja dopiero teraz doszłam do kompa, mala usnęła i jak wstanie to jedzonko i na spacerek, dzis tez się chyba pokusimy o wiosenna kurteczkę, bo wczoraj Maja zgrzała sie w kombinezonie

L4dY-bIrd gratulacje dla kierownika, pierwszy zabek to jest coś :) :) :)

a te płaszczyki takie cudne........

reklama
lady gratulacje dla kierownika!!!!!!! od ciociuli magdziuli!!!!!!! no i wiesz nie wiem jak to zrobisz ale jakies zabkowe......hihihi!
wiecie co mam to w nosie i ja tez lece na spacer przy okazji zbadam bube u pani doktor jak powie ze oki to nie bede w domu siedziec jak tu taaaaaaaakie slonko swieci!!!!!!!!
lady bylam w aptece i chcialam kupic to do smarowania ale pani powioedziala zebym poszla sprawdzic gardlo bo jak jest jakas infekcja gardla to nie stosuje sie tego wiec dzis sprawdze i jak bedzie oki to tez kupie, dzieki! (aha u nas tez tyle kosztuje!) to lece ubierac hubka ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry