reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sybko sybko :p wpadłam na chwilke bo mąz poszedł zapali ::)
Noelka jutro lookne jak chcesz na allegro i znajd ci cos superanckieggo < tylko musisz mi podac ...S < M < L :p >

Sorbus a ja te gacie z Rossmana mam zawsze u Tesciów ..Bo Tesciowa kupue .

A c do biedrnki to wchodzi od 13 kwietnia extra promocja DLA MAM CHŁOPACZKÓW < mega wielkie auto plastikowe z dodatkami za 29 zeta ;D ;D ;D www.biedronka.pl < looooknijcie sobie > ;D

Dobra spadam bo mąż wróci ::) >:D

Dzień dobry bardzo !!!

ale dzisiaj pieknie , chyba sie skusze na spacer ubrac kierownikowi wiosenna kurteczke :p .My juz na chodzie pełną para ;D

Joaśka a makaronik extra :) Dzieki za przepisik :-*

reklama
My juz tezWITAMY
U nas od rana zmagania z kupa- odkads malumu zupki daje to ma jakies problemy steka i sie bardzo meczy
Wiecie nawet jablko mu za bardzo nie pomaga , chiba ja zaczne rumianek pic
U nas tez slonko swieci wiec rowniez spacer zaliczamy, tylko ze w zimowej kombinezonie bo nic na wiosne jeszcze nie mamy

Do góry