reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sybko sybko :p wpadłam na chwilke bo mąz poszedł zapali ::)
Noelka jutro lookne jak chcesz na allegro i znajd ci cos superanckieggo < tylko musisz mi podac ...S < M < L :p >

Sorbus a ja te gacie z Rossmana mam zawsze u Tesciów ..Bo Tesciowa kupue .

A c do biedrnki to wchodzi od 13 kwietnia extra promocja DLA MAM CHŁOPACZKÓW < mega wielkie auto plastikowe z dodatkami za 29 zeta ;D ;D ;D www.biedronka.pl < looooknijcie sobie > ;D

Dobra spadam bo mąż wróci ::) >:D

Dzień dobry bardzo !!!

ale dzisiaj pieknie , chyba sie skusze na spacer ubrac kierownikowi wiosenna kurteczke :p .My juz na chodzie pełną para ;D

Joaśka a makaronik extra :) Dzieki za przepisik :-*

reklama
My juz tezWITAMY
U nas od rana zmagania z kupa- odkads malumu zupki daje to ma jakies problemy steka i sie bardzo meczy
Wiecie nawet jablko mu za bardzo nie pomaga , chiba ja zaczne rumianek pic
U nas tez slonko swieci wiec rowniez spacer zaliczamy, tylko ze w zimowej kombinezonie bo nic na wiosne jeszcze nie mamy

Do góry