reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki, mam pytanie po czym poznać że ząbek tuż tuż? Zuzia śpi niespokojnie, wierci się, kręci aię wybudzi. Tylko cycuś pomaga:-) dziąsełka ma jasne, nie opuchnięte, ale wkłada wszystko do buzi jak już nie ma co to nawet swoje paluszki:-)

Agnieszka @ chyba przede wszystkim po nabrzmiałych i czerwonych dziąsełkach. Niekiedy temu towarzyszy temperatura i straszny ślinotok.:tak:

A moja uwielbia "Świnkę Peppę ", która ostatnio zniknęła z Youtube .:wściekła/y: I "Świat małej księżniczki" :tak:

Agnieszka @ chyba przede wszystkim po nabrzmiałych i czerwonych dziąsełkach. Niekiedy temu towarzyszy temperatura i straszny ślinotok.:tak:

A moja uwielbia "Świnkę Peppę ", która ostatnio zniknęła z Youtube .:wściekła/y: I "Świat małej księżniczki" :tak:
Justa, mój Kuba też ogląda Pepę :-D a ściągnąć możesz z tej stronki :tak:
Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów ja jestem tam zalogowana i ściągam sobie na bierząco <fakt że musisz smsem zapłacić ale warto :-p>. I jeszcze na tej stronce masz darmowe bajki <bez logowania> http://www.bajkionline.com/
Asienka, ja pamiętam takie bajki z dzieciństwa :-D;-) kurczę jednak jestem stara :laugh2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Justa, mój Kuba też ogląda Pepę :-D a ściągnąć możesz z tej stronki :tak:
Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów ja jestem tam zalogowana i ściągam sobie na bierząco <fakt że musisz smsem zapłacić ale warto :-p>. I jeszcze na tej stronce masz darmowe bajki <bez logowania> Darmowe Bajki i Filmy Animowane Online - BajkiOnline.com
Asienka, ja pamiętam takie bajki z dzieciństwa :-D;-) kurczę jednak jestem stara :laugh2::rofl2:
Znajoma ściągała z tej stronki gry ,a w zasadzie jej mąż ...
I zapłacił 800 zł kary za tę przyjemność ...
Okazało się ,że gra była na licencji ,a w zasadzie można ją było kupić ogólnie na rynku za ok.20 zł :baffled::baffled::baffled::szok::szok:
Trzeba uważać więc ,skąd się ściąga.;-)

Też mam tam konto. Wszystkie torrenty są nielegalne, a jak wejdzie ACTA to w ogóle przestaną istnieć. Jestem zdania, ze za wysokie ceny są oryginałów i to jest masakra dla mnie. Dopóki producenci nie dadzą "normalniejszych" cen, to takie strony będą istnieć i ludzie będą ryzykować i ściągać a państwo, producenci i cała reszta tracić.

reklama
witajcie
była teściowa na 15 minut i poszła:sorry:
Agnieszka Justa ci już napisał to ja ci jeszcze dopowiem że pojawiaja sie takie kreseczki zanim ząbek wyjdzie.czasem długo ząbki wychodza wiec trzeba marudzenie jakoś przetrwać;-)
Bartek właśnie zasnął mi na podłodze:eek:

Do góry