reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamusie :*

fanta to co na obiad robisz?:-D;-)
ja czekam na teściowa ma zaraz do nas wpaść

Ja zaraz zmykam gulasz z kaszą jęczmienną robić, aż mi ślinka cieknie na samą myśl.

Ael ciekawe ile maluszek przybrał. :tak:

Mały waży na niespełna 3 miesiące dokładnie 5560 gr. Przybiera ale przy dolnej granicy, mam go dokarmiać mlekiem modyfikowanym tak jak do tej pory 1 ewentualnie butle po 120-150 ml.

Uf, to dobrze, że nie tylko mój tak ma ;-)
Ooo :-D. Dobre mój jest fanem Shreka :-D:-D

Może to jeszcze za wcześnie u Wiktora, ale co puszczę mu bajkę, taką kolorową to jego to nudzi, lubi filmy sensacyjne najlepiej XD

Witajcie Kochane!
Dzisiaj idziemy na Bajkolot, czyli bajki z rzutnika. Bedzie super, takie wspomnienia z dziecinstwa.
Jutro dopiero do was wieczorkiem wpadne bo ide na:
Foto mamy
i
Cafe Bajarka Toruń - Klub Zwierciadła: Renata Dziurdzikowska o sile pozytywnego nastawienia
Co do bajek moj uwielbia Uszatka!
Milego dzionka!

Asiu miłego dnia i bawcie się dobrze na bajkach :-)

Też mam tam konto. Wszystkie torrenty są nielegalne, a jak wejdzie ACTA to w ogóle przestaną istnieć. Jestem zdania, ze za wysokie ceny są oryginałów i to jest masakra dla mnie. Dopóki producenci nie dadzą "normalniejszych" cen, to takie strony będą istnieć i ludzie będą ryzykować i ściągać a państwo, producenci i cała reszta tracić.

No niestety przez Acta zamykają hostingi, mnie padło konto premium na filesonicu, a miałam do kwietnia a tu doopa.
Mój P zapowiedział, że jeśli faktycznie dojdzie do podpisania (bo moim zdaniem to jeszcze nie do końca tak przesądzone) to się przesiadamy na linuxa, a ja tego systemu no nie ścierpię.
Swoją drogą obudzili się nagle z tym paktem. Do tej pory też walczono z piractwem a tu taka durnota moim zdaniem.

Fanta jak mi zostało coś transferu pod koniec miesiąca, to filmy ściągałam sobie z darkwarez.pl - Warez, Forum, Download, Gry, Filmy, Muzyka, Linki, XXX, Seriale, Rapidshare, Erotyka .:tak:

Oo jaa też z tego korzystam, jeszcze jest siostrzana strona peb.pl i chyba warezisko.pl

witajcie
była teściowa na 15 minut i poszła:sorry:
Agnieszka Justa ci już napisał to ja ci jeszcze dopowiem że pojawiaja sie takie kreseczki zanim ząbek wyjdzie.czasem długo ząbki wychodza wiec trzeba marudzenie jakoś przetrwać;-)
Bartek właśnie zasnął mi na podłodze:eek:

Albo mi się wydaje albo ja u swojego dziabąba widzę białe kreseczki na dziąsłach. Jednakże nie są ani spuchnięte ani czerwone.

My po szczepieniach, młody dzielnie zniósł, przy ostatniej tylko troszkę pochlipał. A tak to się uśmiechał do lekarki i pielęgniarek jak wariat, gadał sobie z nimi, strzelał miny. Pediatra położyła go na brzuszku i koniec, mówiły że model że taki śliczny i tak lubi tą pozycję. I jak tak leżał na brzuszku strzelił taki szeroki uśmiech jak na zdjęciu w mojej sygnaturze.
Co do wagi, to dobrze sądziłam, że mało przybiera i podanie butli było słusznym posunięciem. Zobaczymy jak to będzie za 6 tygodni na następnych szczepieniach.
Poza tym Wiktor coraz częściej się śmieje, taki prawdziwy śmiech :-)

Mam jeszcze pytanko, czy któraś mamusia używa albo używała pieluch z Rossmana DayDream? Jeśli tak to bym prosiła o opinię, dziś kupiliśmy pierwszy raz i wg mnie wyglądają jak zielone Pampers a cienkie są jak białe Pampers.

reklama
Znajoma ściągała z tej stronki gry ,a w zasadzie jej mąż ...
I zapłacił 800 zł kary za tę przyjemność ...
Okazało się ,że gra była na licencji ,a w zasadzie można ją było kupić ogólnie na rynku za ok.20 zł :baffled::baffled::baffled::szok::szok:
Trzeba uważać więc ,skąd się ściąga.;-)
As, dzięki za informację choć w sumie ja jestem tam od początku zarejestrowana ;-) no i oczywiście trzeba patrzeć co się ściąga :tak:. Z tych stron na które trzeba uważać, to POBIERACZEK :sorry:.
Krolcia, niestety :sorry::-( ale korzystajmy puki możemy ;-).
Justa, ja jeszcze mam konto na Przyjazny dysk internetowy - Chomikuj.pl ;-):-) i tam jest to na zasadzie wymiany <Ty wrzucasz dostajesz punkty i za nie możesz sobie coś ściągnąć :-p>.
Asienka, superancki ten traktor ;-);-).
Aguska, widzisz a mój właśnie wstał :-D

Justa dzięki za pamięć czuję się dobrze nie licząc tego że ciągle staram się leżeć, mam przypływy nagłęgo gorąca i po przeczytaniu 2-3 zdań z bajki na dobranoc Anuli mam zadyszkę jakbym biegała :-D ale to przecież normalne uroki ciąży :-p miałam chwilkę przerwy to was poczytałam, ale nie dam rady więcej popisać, bo jeden dokument mnie woła, aaaa!

Ael w pieluchowym temacie nie pomogę, bo my Dada używaliśmy. :tak: Ja karmiłam piersią 8 m-cy + dokarmianie i moja kruszyna też wiecznie przy dolnej granicy była. :tak:
Uśmiech Wiktorka powala. :tak::-)
Fanta też mam chomika, ale go nie karmię. :no::-D
Aguśka czyżby bajka Bartusia zmorzyła? :-D
wrublik :-D

No i zapraszam na swojego bloga, bo kilka nowych fotek wkleiłam. ;-)

Widzę temat bajek i ściągania z neta :-) mój syn ogląda pingwiny z madagaskaru, spangeboba i resztę bajek z pixara :-D a ściągam z polskich torrentów i z chomikuj :tak: częściej ostatnio z chomikuj bo szybciej się ściąga i więcej filmów dostępnych :tak: chociaż ostatnio chciałam bardzo stare piosenki ściągnąć i kilka filmów i nigdzie nie było :sorry: Kubie coś odbija więc chyba zje obiad i pójdzie się zdrzemnąć :tak: M mnie poinformował że sobie jedzie po pracy koledze pomóc w przeprowadzce więc znowu sama :confused2: on myśli że w domu nie ma co robić a ja nie chce odpocząć od ciągłego marudzenia Kuby, a co tam przecież ja muszę w domu siedzieć :confused2:

Ael to fakt kruszynka z twojego Wiktorka ale ważne że zdrowy;-)i dzielnie przeżył szczepienie wiesz ja karmiłam tylko 3 tygodnie bo mój wiecznie nie nażarty był:-D:-D:-Di go dokarmiałam ;-)po 2 tygodniach bo nie wyrabiałam widocznie twój pokarm już mu nie wystarcza ale będzie dobrze;-)
justa tak chyba go znudzila i poszedł spać:-D ale ja sie jemu nie dziwie bo pogoda okropna:baffled:tylko długi wieczór nas czeka:sorry:
Asienka extra traktor na działeczke super:tak:

Ael a ile Ci przybrał teraz i przez jaki czas? Mój na piersi ładnie przybierał. Dostawał butlę raz na jakiś czas( w kryzysach laktacyjnych). Niestety musiałam drastycznie odstawić od piersi. Wtedy dopiero zaczął masakrycznie szybko rosnąć!:szok:

Asienka traktor olbrzym!!! Będzie miał młody frajdę!

Nam się narysowała szansa wczasów z wojska nad polskim morzem. Ekstra! Nie byliśmy jeszcze zdecydowanie dokładnie gdzie chcemy jechać ale już teraz wiemy i wybór padł na Unieście. Oby terminy tylko wolne były. Jutro będę dzwonić i pytać.:tak:

reklama
Do góry