reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As brzuszek piękny :-D
Lena trzymam kciuki za bratową ;-)
Aguska ja mam zamiar Kubie właśnie takie kupić ale większe bo mój to długi :tak: powiedz mi jaki jest materac, dobry, nie żadna tandeta?

Witam, pogoda w miarę, w nocy trochę śniegu napadało i o dziwo nadal biało więc chyba poniżej zera jest :tak: M w pracy, Kuba jeszcze dzisiaj w domu bo coś kaszlał w nocy ale jutro już idzie do przedszkola :tak: zupkę jeszcze mam ze wczoraj tylko coś na drugie trzeba wyczarować, ale nie mam pomysłów na obiad ostatnio :confused2: coś z ciśnieniem musi się dziać bo głowa mnie szmera :baffled: ależ ja mam lenia ostatnio ;-)

Hej. :-)
Fanta kawka leczy brak weny. ;-)
Bea mnie od wczoraj coś gniecie w głowie . Albo ciśnienie albo nadmiar roboty. :-p
As matulu, jakie to śliczne! :tak::-):-) jak bym wiedziała , że ty tak potrafisz , to bym zamówiła u Ciebie jakąś maluśką sukieniusię dla mojej dużej już panny. :tak:
Aguśka , krolcia udanych pogaduszek. :-D U mnie też dziś makaron z mięskiem z piersi kuraka i sosem pieczarkowym. :tak: Na szybkiego , bo czasu siedzieć przy garach nie mam. :-D
wrublik jak się czujesz?
Anula witaj z powrotem. :tak:Współczuję nieprzespanych nocy.
Lenka a bratowa w którym jest tygodniu?
Ael ciekawe ile maluszek przybrał. :tak:

No i nie wiem co to ja jeszcze chciałam. Jak sobie przypomnę to wrócę. A tymczasem zmykam do garów.:confused2:
Potem szybko chałupkę posprzątać i wreszcie choinkę rozebrać :-p, jakieś zakupy zrobić.
Jednym słowem u nas nuda. ;-)

reklama
Do góry