reklama
B
Beata1988
Gość
Witam, wybaczcie że tak rzadko zaglądam ale jakoś ostatnio weny mi brak i czasu niestety wczoraj pojechaliśmy do babci i dziadków, wróciliśmy do domu po 20.00 dziadkowie zadowolenie z laurek :-) M znowu na służbie, więc znowu sama z Kubą teraz sobie siedzimy i oglądamy bajkę, nic mi się nie chce, mam mega lenia jeszcze ta pogoda, masakryczna wczoraj przez pół dnia padał śnieg a w nocy deszcz mam nadzieję że jeszcze zdążę Kubie sanki wyciągnąć z piwnicy
Agnieszka@
Zaciekawiona BB
Pogoda dzisiaj tragiczna żeby wyjść na spacer to trzeba ze sobą cegłówkę wziąć w kieszeń inaczej może porwać... Nasza trójka niewyspana i nic nam się przez to nie chce... Zastanawia mnie jak ludzie dorośli mogą mieć tak niski iloraz IQ tłumaczysz komuś że jest 2 w nocy żeby był ciszej, a on do Ciebie z mordą. Niewiele brakowało a dostałby w łeb bo mój M słysząc te głupie gadki prawie wyszedł z siebie. I tak w dniu dzisiejszym to my czujemy się jak byśmy byli na kacu.
Witam wieczorowo. Mały marudny przeokropnie przez pogodę...
Agnieszko, wiesz jaki sposób jest na takich sąsiadów, jak skutecznie ich przestraszyć i wkopać jednocześnie?
Wystarczą takie malutkie petardy co odgłosem przypominają strzał pistoletu. Zapalić, rzucić pod drzwi sąsiadów i zwiewać. Petardy się wystrzelają pobudzą innych sąsiadów, tych debili wystraszy. Obudzeni zrzucą winę na tych co imprezują. Zemsta 2w1
Agnieszko, wiesz jaki sposób jest na takich sąsiadów, jak skutecznie ich przestraszyć i wkopać jednocześnie?
Wystarczą takie malutkie petardy co odgłosem przypominają strzał pistoletu. Zapalić, rzucić pod drzwi sąsiadów i zwiewać. Petardy się wystrzelają pobudzą innych sąsiadów, tych debili wystraszy. Obudzeni zrzucą winę na tych co imprezują. Zemsta 2w1
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam wieczorowo. Mały marudny przeokropnie przez pogodę...
tylko wiez jak jest głośna muzyka a oni zatańczeni to wątpię zeby usłyszeli...a do tego jak tamci przy hałasowaniu nie wytknęli nosa za drzwi to przy petardach jeszcze bardziej!zreszta skad o 2 w nocy wziac petardy:-)
tylko wiez jak jest głośna muzyka a oni zatańczeni to wątpię zeby usłyszeli...a do tego jak tamci przy hałasowaniu nie wytknęli nosa za drzwi to przy petardach jeszcze bardziej!zreszta skad o 2 w nocy wziac petardy:-)
Oj usłyszeli by spokojnie to jest hałas duży. To petardy to nie fajerwerki, więcej hałasu niż widoku
A zaopatrzyć się można na przyszłość jak się wie, że sąsiedzi odstawiają takie cyrki.
Parę godzin temu sąsiadka z naprzeciwka przypaliła mleko, smród rozniósł się po całej klatce. Ona ma jakieś 100 lat i jest nie, że stara, chamska w swoim zachowaniu. Otworzyła swoje drzwi na korytarz i nam zaśmierdziała cały przedpokój, no wściec się można było. Dobrze, że mi do pokoju gdzie z małym jestem nie wleciało tego "zapaszku". Dlatego ja się strasznie cieszę, że niedługo wyprowadzamy się do mojej ciotki.
Z resztą muszę się wam pochwalić dojrzałymi decyzjami mojego faceta. Właśnie propos przeprowadzki. Powiedział, że jak zrobi się ciepło to powoli będziemy przenosić rzeczy, trochę to będzie monotonne.
A poza tym, mój P powiedział, że nie będzie chciał dawać małego do żłobka. Spytałam się czy wie z czym się to wiąże, bo wtedy ja nie będę mogła iść do pracy bo dzieckiem nam się nikt nie zajmie, a do opiekunek nie mam przekonania. P odparł, że wie o tym i sobie damy radę.
Jakbym go znała od wczoraj to po prostu kolejna decyzja, ale że jesteśmy parę lat ze sobą to mi szczena opadła XD
reklama
Podziel się: