Ciocia J. też podłącza się do tych życzeń. Big buziak ;*
reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
As i Ael. - o jejciu! Zdolne bestie z Was!:-)
Szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy, bo pewno zamówilabym od Was takie piekne dzielo!:-)
Szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy, bo pewno zamówilabym od Was takie piekne dzielo!:-)
krolcia
Fanka BB :)
Rany dziewczyny!!!!!!!!! Jakie cuda!!!!!!!!!!
Ael akwariowe bomba!!!!!!!!!!!! Piękne!!! Zdecydowanie nr 1!!
A to ciekawe, bo ile osób widziało te zdjęcia to mówią, że ten tort akwariowy najładniejszy, a mnie podoba się ten z kremem na wierzchu i wzorem z kakao.
Ten akwariowy to mi się trochę nie udał, ta gdzie jest ogon rybi powstała dziura temu ten ogon, poza tym robiłam na szybko ten tort bo była 2 w nocy i ledwo na oczy widziałam.
krolcia
Dla mnie ten najładniejszy. Ja lubię jak na torcie dużo się dzieje. Gdyby to nie było takie drogie to tylko takie bym kupowała.
Dla siebie zamówiłabym dżunglę, dla męża ryby, starszak miałby kosmos, mały...hmm...basen z piłeczkami hi hi. On teraz na etapie fascynacji kulu lulu.
Dla siebie zamówiłabym dżunglę, dla męża ryby, starszak miałby kosmos, mały...hmm...basen z piłeczkami hi hi. On teraz na etapie fascynacji kulu lulu.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam się dziewczyny!
Ja dziś tylko na chwilkę a i jutro nie wiem czy wpadnę, bo jedziemy do teściów na obiad .
Aguska, dużego całuska dla Bartuśka ;-):-).
Dziewczynki, a Wam spokojnego wieczoru życzę .
Ja dziś tylko na chwilkę a i jutro nie wiem czy wpadnę, bo jedziemy do teściów na obiad .
Aguska, dużego całuska dla Bartuśka ;-):-).
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin e-ciotka życzy ;-):-).
Zobacz załącznik 428289Zobacz załącznik 428288.ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin e-ciotka życzy ;-):-).
Dziewczynki, a Wam spokojnego wieczoru życzę .
Agnieszka@
Zaciekawiona BB
Hej Dziewczynki!!! Kilka dni mnie na forum nie było, a tu widzę piękne i zapewne pyszne torciki!!!Proszę o kawałeczek:-)
krolcia
Witam z kawką.
Co za pogoda! Tak ładnie wczoraj wieczorem sypało, już myślałam, że wyjdziemy dziś na wspólny spacerek po białym puchu a teraz?...breja!
Mały dziś znowu niespokojny i pokasływał. No ciekawe czy w tej sytuacji zostaniemy zaszczepieni jutro.
Co za pogoda! Tak ładnie wczoraj wieczorem sypało, już myślałam, że wyjdziemy dziś na wspólny spacerek po białym puchu a teraz?...breja!
Mały dziś znowu niespokojny i pokasływał. No ciekawe czy w tej sytuacji zostaniemy zaszczepieni jutro.
Agnieszka@
Zaciekawiona BB
Witam również kawką aczkolwiek bezkofeinową(niestety)
My dzisiaj po ciężkiej nocy Zuzia obudziła się o 1 i zasnęła po 3 w nocy. W dodatku sąsiedzi(2 piętra nad nami) zapomnieli że nie są sami, zrobili sobie imprezę i wszystko było by ok., gdyby nie skakali, tupali, darli się, szurali meblami, masakra, skończyło się naszą ingerencją i niestety awanturą... Wszystko jest dla ludzi, ale jakieś zasady obowiązują chyba wszystkich, wściekła jestem i niewyspana...
My dzisiaj po ciężkiej nocy Zuzia obudziła się o 1 i zasnęła po 3 w nocy. W dodatku sąsiedzi(2 piętra nad nami) zapomnieli że nie są sami, zrobili sobie imprezę i wszystko było by ok., gdyby nie skakali, tupali, darli się, szurali meblami, masakra, skończyło się naszą ingerencją i niestety awanturą... Wszystko jest dla ludzi, ale jakieś zasady obowiązują chyba wszystkich, wściekła jestem i niewyspana...
reklama
witam się i ja...
muszę ruszyć do kuchni po smaczną kawkę, bo z rana wypiłam zbożówkę i czuję niedosyt, tylko ciasto imieninowe już zjedzone (m.in. wszystkie Agnieszki pozdrawiam z okazji wczorajszych imienin!)
Agnieszko współczuję nieprzespanej nocki...
muszę ruszyć do kuchni po smaczną kawkę, bo z rana wypiłam zbożówkę i czuję niedosyt, tylko ciasto imieninowe już zjedzone (m.in. wszystkie Agnieszki pozdrawiam z okazji wczorajszych imienin!)
Agnieszko współczuję nieprzespanej nocki...
Podziel się: