reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ael akwariowe bomba!!!!!!!!!!!! Piękne!!! Zdecydowanie nr 1!!:tak:

A to ciekawe, bo ile osób widziało te zdjęcia to mówią, że ten tort akwariowy najładniejszy, a mnie podoba się ten z kremem na wierzchu i wzorem z kakao.
Ten akwariowy to mi się trochę nie udał, ta gdzie jest ogon rybi powstała dziura temu ten ogon, poza tym robiłam na szybko ten tort bo była 2 w nocy i ledwo na oczy widziałam.

Dla mnie ten najładniejszy:tak:. Ja lubię jak na torcie dużo się dzieje:tak:. Gdyby to nie było takie drogie to tylko takie bym kupowała.

Dla siebie zamówiłabym dżunglę, dla męża ryby, starszak miałby kosmos, mały...hmm...basen z piłeczkami hi hi. On teraz na etapie fascynacji kulu lulu.:-D

Witam się dziewczyny!
Ja dziś tylko na chwilkę a i jutro nie wiem czy wpadnę, bo jedziemy do teściów na obiad :cool:.
Aguska, dużego całuska dla Bartuśka ;-):-).
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin e-ciotka życzy ;-):-).

Zobacz załącznik 428289Zobacz załącznik 428288.
Dziewczynki, a Wam spokojnego wieczoru życzę :tak:.

Witam z kawką.
wink2.gif

Co za pogoda! Tak ładnie wczoraj wieczorem sypało, już myślałam, że wyjdziemy dziś na wspólny spacerek po białym puchu a teraz?...breja!
cool.gif

Mały dziś znowu niespokojny i pokasływał. No ciekawe czy w tej sytuacji zostaniemy zaszczepieni jutro.

Witam również kawką aczkolwiek bezkofeinową(niestety)
My dzisiaj po ciężkiej nocy Zuzia obudziła się o 1 i zasnęła po 3 w nocy. W dodatku sąsiedzi(2 piętra nad nami) zapomnieli że nie są sami, zrobili sobie imprezę i wszystko było by ok., gdyby nie skakali, tupali, darli się, szurali meblami, masakra, skończyło się naszą ingerencją i niestety awanturą... Wszystko jest dla ludzi, ale jakieś zasady obowiązują chyba wszystkich, wściekła jestem i niewyspana...

reklama
witam się i ja...
muszę ruszyć do kuchni po smaczną kawkę, bo z rana wypiłam zbożówkę i czuję niedosyt, tylko ciasto imieninowe już zjedzone (m.in. wszystkie Agnieszki pozdrawiam z okazji wczorajszych :zawstydzona/y: imienin!)

Agnieszko współczuję nieprzespanej nocki...

Do góry