reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam mamusie :-)

Oj współczuje nadchodzącej krwawicy...ale wiesz co gorsze od naszej @? Facet który zachowuje się jakby miał pmsa XD. Mój osobnik z łoża tak czasem ma XD

Kobieto! No wiesz, ja wiem bezsenność no ale kochana bez przesady. Ty tam o siebie dbaj, buzi w brzuszek :*

Witam witam. Bodzinka nie musisz oblatywać wszystkiego, na spokojnie luz blues :-D
Przecież czasem trzeba poleniuchować :-D

Agusiu wszystkiego najlepszego dla Bartusia, niech zdrowiutko rośnie cały czas! Idealnie się urodziny trafiły w sobotę :-)

A ja znowu problem z uchem ale lewym tym razem, boli ale to raczej jest ćmienie niż wpijanie pala w ucho jak ostatnio z prawym.
Młody postanowił się zbuntować i nie iść spać. Miał tyle do gadania, że nas oboje zagadywał. W końcu w kocyk, kołysanie i o 4:30 jego nie było, a nas nie było o 4:35...ehh....

Buuu w ogóle to pochwaliłam się tortem pieluszkowym (moim pierwszym w życiu) bo tak prosiłyście i żadna nic nie napisała, czy może być, czy się udał, buuu :zawstydzona/y:
A ja nie widzę tego pieluszkowego torta :szok::szok::szok::szok::szok:
Musiałam gdzieś przeoczyć ...
Albo mi oczy d..ą zarosły .
Pokaż go jeszcze raz ...:-D:-D:-D plizzzz

reklama
Dziewczynki wybaczcie moją nieobecnoć aemam męża w domu więc muszę się nacieszyc:):-):-):-):-)
AS nienormalna mało powiedziane:):-D
BARTUSIU (agusi)
Ciocia życzy Ci duzo zdrówka, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń!!

As proszę :-)

Zobacz załącznik 428201Zobacz załącznik 428202Zobacz załącznik 428203

Wrublik mogę zrobić na zamówienie :-), zawsze jakiś grosz wpadnie a ja zawsze lubiłam taką manualną robótkę :-)

Agusiu a tam kochane, tożto urodziny złożyć życzenia małemu dżentelmenowi trzeba musowo :-)
śliczny
Ja robię takie standardowe torty tylko na zamówienie specjalne Kubusia i mojego chrześniaka.
No raz robiłam dla męża z kobitką w bikini :-D:-D:-D:-D:-D

Ja robię też torty jadalne :-p na zamówienie. Z powodu ciąży musiałam tylko dać sobie spokój

A to moje dzieła, z kotkiem dla siostrzenicy na urodziny, malowane akwarium dla brata na urodziny i taki zwykły z masą bez lukru plastycznego tylko ze wzorkami.

Zobacz załącznik 428205Zobacz załącznik 428206Zobacz załącznik 428207Zobacz załącznik 428208
śliczne
A to moje torciki
To mój pierwszy tort jaki zrobiłam w swoim w życiu ;-):-):-)

Ten z motylkiem robiliśmy razem z Kubusiem ,więc musiał być na tyle prosty ,by młody sobie poradził ;-)

reklama
Do góry