reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM:-)
Ja dzisiaj jadę na obiadek do mamy bo moja Natalka męczyła ją dwa tygodnie o bułki na parze(ona nazywa to moczone pączki) więc mam luz:-D U mnie także pochmurno i mglisto mam nadzieję że nie będzie padało:-( To narazie bo muszę się szykować;-)

reklama
Witam i ja
U mnie tez sie jakos ochlodzilo:no::no::no:I zanosi sie na deszcz:no:
Glowa mnie jakos boli i nic mi sie nie chce:no::no::no:
Mlode marudza i same nie wiedza czego chca:no:Wlasnie skonczyly ogladac bajki i zaraz bedziemy jadly:tak::tak::tak:

A u mnie jakoś zimno byłam już na rynku z małym to zmarzłam.ale teraz słońce wyszło a w nocy padało.
Bartuś śpi i zaraz do mnie koleżanka wpada na mała czarna:-)
MH zdrówka dla Helenki

Witam i ja
U mnie tez sie jakos ochlodzilo:no::no::no:I zanosi sie na deszcz:no:
Glowa mnie jakos boli i nic mi sie nie chce:no::no::no:
Mlode marudza i same nie wiedza czego chca:no:Wlasnie skonczyly ogladac bajki i zaraz bedziemy jadly:tak::tak::tak:

Ja tez jaks nie dozycia jestem :eek:

A u mnie jakoś zimno byłam już na rynku z małym to zmarzłam.ale teraz słońce wyszło a w nocy padało.
Bartuś śpi i zaraz do mnie koleżanka wpada na mała czarna:-)
MH zdrówka dla Helenki

Dzieki :-)
Mała caarna, mmm.. zazdroszcze, mnie sie kawa zmielona skończyła a młynek sie popsół, M ma kupic dziaj ale dowiezie dopiero wieczorem :eek:

My juz dawno po sniadanku:tak::tak:
Ja powinnam sie za cos wziasc ale jakos mi nie po drodze:no::-p
Dominik za godzine konczy lekcje,wiec wypadaloby zebym zaczela sie szykowac z dziewczynkami:tak::tak::tak:

MH
Zdrowka dla Heleny:tak::tak::tak:

LIDUS
NO szkoda,szkoda ze tak daleko siebie mieszkamy:no:A moze kiedys uda nam sie jakos spotkac:tak::tak::tak:

A ja sie czuje na @ tyle tylko ze nie pamietam kiedy powinnam dostac:szok::-D
Wydawalo mi sie ze 13 marca i na chrzciny mialabym spokoj:tak:
A teraz jak liczylam to mi wyszlo ze 17 a 19 jade na chrzest do siory

A tu co nikogo nie było od południa :szok:
To ja tylko napiszę dobranoc i uciekam się kłaść :-) to dobranoc Laseczki do jutra :-D

witam :-) ja dalej na zwolnieniu :-(wczoraj byłam u ortopedy diagnoza :koksartroza dysplastyczna :szok: moja nogę ratuje tylko operacja :-:)-(a wszystko inne zabiegi leki zastrzyki tylko maja działąnie przeciwbólowe takze od 22 marca zwolnienia ciąg dalszy i 30 zabiegów fizjoterapeutycznych :jonofreza ,krioterapia i magnetronic :szok: ale poewnie po zabiegach wracam do pracy mimo ze ortopeda mówił ze mogę starc sie o rentę :szok:

Joanna współczucia i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
U mnie dzisiaj szaro i pochmurnie i takie samo samopoczucie:-( Dobrze że wczoraj przywiozłam sobie pierogi od mamy to nie muszę dzisiaj gotować obiadu:-) Atak poza tym pranie mi się pierze i nic innego dzisiaj nie robię, robię sobie dzisiaj labę:-) Natalka zjadła śniadanie i teraz siedzi i się bawi a ja właśnie kończę kawkę:-)

reklama
Witam laseczki :happy2:
Ale dzisiaj zimno :baffled::baffled: wieje wiatr ale widzę że słonko nieśmiało zaczyna się przebijać prze chmury :tak::tak::tak: może zrobi się cieplej :dry:
Joasiu kurcze ale się porobiło :-:)-:)-:)-( dużo zdrówka życzę i oby fizjoterapia pomogła :tak::tak::tak:
Ja mam dziś mega lenia nic mi się nie chce :-p obiad by trzeba zacząć szykować pranie nastawić wyrasować a mi się nic nie chce :no: odkurzyłam i zjadłam śniadanie i już jestem zmęczona :-D:-D:-D:-D
Jeszcze po szkole muszę iść z moją Julką do reala musimy kupić prezent urodzinowy dla jej koleżanki bo w niedziele idzie do bawialni na urodziny,musze jej kupić adidasy bo te z ubiegłego roku cisną a na zimówki za ciepło za chwilę będzie a na pantofelki jeszcze za zimno :baffled::baffled::baffled: boszzz a mojej Julce przy jej wysokim podbiciu ciężko kupić buty jeszcze jak mam słuchać a te za różowe te za białe te za szerokie te za ponure wrrrrrrrrrrrrrrr oj nie wiem czy mam dziś na to nastrój :dry::dry::dry:

Do góry