reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina, ślinka mi pociekla jak o twoim obiadku czytałam :-D:-D:-D

...
Witam wieczorem ;-) Kuba już po kolacji, M właśnie sobie robi a ja bym zjadła konia z kopytami a lodówka prawie pusta :dry: miałam iść na zakupy ale leń wygrał :-D jutro na obiad mielone, chyba że skoczę do sklepu to zrobię gołąbki bo za mną latają :-) M znalazł na necie parodię zmierzchu i właśnie oglądamy, ale jaja :-D spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)

He he ja jestez za duzym zarłokiem, zeby miec lenia na napełnienie lodówki :-p Aczkolwiek to moze byc dobra metoda na odchudzanie :-D:-D:-D

A ja po ciężkiej nocce, Niki tak kaszlała krtaniow, ze sie bałam usnac :eek: Nad ranem zrobiło sielepiej to sie troszkę zdrzemnełem, ale z apanie z małą na ramieniu to żadne spanie :eek:

reklama
ie dzis witam:) wczoraj dosc ciezki dzien mialysmy z Ola dlatego nie zajrzalam...Ola coraz lepiej cwiczy na zajeciach, nie gubi aktywnosci, nie ma niekontrolowanych odchylen.. no i z buzka coraz lepiej sie robi:)

dzis znowu rehabilitacja, jutro logopeda...
uciekam na sniadanko, milego dnia Wam zycze!

Dowikla to zakupki udane ;-)
MH współczuję nocki :sorry: oby szybko zdrówko powróciło :tak:

Witam. Pochmurno, pada i wieje :sorry: pogoda okropna :no: Kuba ogląda sobie bajkę, M dzisiaj znowu na 14.00 idzie a ja już mam w kuchni posprzątane :tak: jeszcze tylko do obiadku podszykować i będzie trzeba na zakupki skoczyć a tak mi się nie chce jak nie wiem co :-p włoski sobie umyłam, trzeba poczekać aż wyschnie i na zakupy :-) muszę Kubie kupić kolorowankę z autami bo już ma wszystkie pomalowane i chodzi i marudzi od dwóch dni :sorry: zajrzę później idę do kuchni ;-)

Witam i ja
Moje mlode tez siedza przed bajkami:tak::tak:A ja sie lenie;-):-)
Pogoda fatalna bo jest zimno,pada i wieje:no::no::no:Musze dokonczyc zupke na obiad:tak::tak::tak:I musialabym ogarnac chatke:tak:

MH
WSpolczuje nocki:no::no::no:

MARTA
Ciesze sie ze sa postepy w rehabilitacji i nauce jedzenia:tak::tak::tak:Oby tak dalej:-):tak::tak::tak:

BEATKO
Widze ze obydwie mamy dzisiaj takiego lenia;-):-D

Moje tez teraz bajki oglądaja:tak:

Chałupka ogarnieta, obiadek ma z wczoraj, klusek tylko brakuje :-p

ie dzis witam:) wczoraj dosc ciezki dzien mialysmy z Ola dlatego nie zajrzalam...Ola coraz lepiej cwiczy na zajeciach, nie gubi aktywnosci, nie ma niekontrolowanych odchylen.. no i z buzka coraz lepiej sie robi:)

dzis znowu rehabilitacja, jutro logopeda...
uciekam na sniadanko, milego dnia Wam zycze!

Gratuluje postepów :tak:

A moje wlasnie dostały temperatury, tylko usiadłam :baffled:

Ja tez juz posprzatalam i pomylam sobie podlogi:tak::tak::tak:Jeszcze zostalo mi odkurzenie mebli i spokoj:tak:Ale to zrobie chyba jak male beda w przedszkolu:tak::tak::tak:Otwieram sobie okna ale tak na troche ,pozniej zamykam i otwieram kolejne:no:Bo tak wieje ze mega szybko mi sie wychladza w domu:szok::no:
Najchetniej to bym sie polozyla spac;-):-)bo jakas taka zamulona jestem przez ta pogode:no:

czesc kobietki!!!
ja dopiero teraz bo wczesniej jakos nie miałam czasu.pogoda jest okropna,zimno,wieje i deszcz pada tylko patrzeć kiedy snieg znowu zacznie sypac.kurcze juz mam dosyć tej pogody-CHCĘ JUZ WIOSNĘ!!!!!!!!!!!
ale ja dzis mam lenia,nic mi sie nie chce od samego rana.budzik mi dzwonił 4x zanim wstałam z łóżka,i przez to ze nie wstałam o czasie musiałam wszystko robić w biegu,a jak by tego mało bylo to jeszcze w korku stałam 15 min.myślałam ze mnie trafi:wściekła/y:dzieciaki też nie maja dzis najlepszego dnia,cały czas robia sobie na zlość,placzą,drapią sie,gryzą jednym słowem masakra.ale teraz m wrócił z pracy i sie z nimi bawi a ja na spokojnie mogę kawkę wypic i odpoczać.

a co nas tak mało:szok:???

mh-nocki współczuje,oby dzisiejsza była lepsza.

marta-super że są postępy w rehabilitacji-oby tak dalej:tak:

Lidka ta pogoda na dzieci też tak wpływa :sorry:
MH oby szybko im przeszło :tak:
Marta super że z rehabilitacją lepiej idzie :-)
Dowikla to fajnego lenia miałaś jak tyle sprzątnęłaś ;-)

Witam wieczorem :-) M znowu miał na 14,00 do pracy i został w jednostce bo jutro na rano znowu :tak: My już po kąpieli, zaraz zrobię Kubie kolację i ja żarełko muszę zrobić bo głodna jestem jak wilk ;-) gołąbki dzisiaj robiłam, pierwszy raz sama, ciekawe jak mi wyjdą :sorry: jutro będę musiała je jeszcze podgotować żeby kapucha była miękka ;-) także obiad na dwa dni mam, tylko Kubie będę musiała coś zrobić bo on kapusty nie tknie :confused2: uciekam do kuchni do jutra Laseczki ;-)

WITAM:-) Ja wczoraj nie siadałam po południu bo nie najlepiej się czułam tak mnie głowa bolała, że masakra to chyba od tej pogody i o tego ciśnienia na zewnątrz:-( A dzisiaj mnie nie było bo jezdziłam z Natalką do lekarza, bo od dłuższego czasu cały czas drapie się po cipci i nie iwem od czego to może być :-) Teraz pani doktor dała jej maści i kazała kąpać w kali a po niedzieli mam jej zrobić wyniki, ale tak poza tym ta lekarka sama chyba nie wie co to może być bo nic mi nie powiedziała:-)
Natalka poszła już spać o 20-tej, ja już wykąpana więc mogę poodpoczywać bo jutro muszę wziąść się zapieczenie tortu bo w sobotę mamy gości i na dodatek wymyśliłam sobie na obiad krokiety, dobrze że miałam farsz w zamrażarce:-)

reklama
Barbara a może to od proszku albo płynu do płukania :tak:

Witam. U mnie pogoda okropna :no: pada deszcz ze śniegiem :sorry: ale zapowiadają że jutro ma już być ładnie :tak: My wstaliśmy pół godziny temu i już po śniadanku jesteśmy ;-) teraz piję sobie ciepłą herbatkę i zaraz do kuchni wchodzę, trzeba jakąś zupkę uklepać :tak: Kuba siedzi z malowankami to mam spokój na razie :-) a co tu nikogo nie ma jeszcze:szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry