reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata jaki wozek chcesz sprzedac? ja musze Oli kupic lekka spacerowke/parasolke i sie rozgladam wlasnie...
Aguska nie martw sie-ja nie pamietam kiedy sobie cos kupilam, nawet w lumpku...jak tylko widze cos na dziale dzieciecym ladnego, a wiecie jak to jest z rzeczami dla dziewczynek, to na reszte dzialow nawet nie wchodze...
mnie tez czeka sprzatanie, mycie okien i wogole..moze w weekend sie zorganizuje o ile moj maz wroci...

kurcze walczymy z katarem u malej no i trwa akcja zabkowanie...oj chyba szybko siwa bede jak to sie nieskonczy.. nie ma lekko:)

reklama
A ja sie wzielam za prasowanie:tak::tak::tak:Jestem w szoku bo nawet duzo poprasowalam:tak::tak::szok:A sadzilam ze nawet polowy z tego nie wyprasuje:tak::tak::tak:
Mlody odrobil juz lekcje i zaraz sobie cosik zjemy:tak::tak::tak:

LIDUS
Ja tez lubie takie imprezki:tak::tak::tak:

BEATKO
Ucz sie ucz...;-):-)

U nas sie pogoda zrabala,ale najwazniejsze ze poki co nie pada

Witam dziewczyny :happy:
Witam nowe mamuśki u nas :happy:
Marta a co się dzieje z twoją córeczką że jest karmiona sondą ???czy ja coś źle zrozumiałam:eek:
Dowikluś u nas też dziś prasowanie odchodziło:-D:-D z tym że ja wszystko wyprasowałam :-D:-D:-D
Lidka ale super taka imprezka :tak::tak::tak::tak:
Ja też jak wchodze do lumpka to najwięcej kupie mojej Julce :confused2::confused2: a ona w sumie chyba naj mniej potrzebuje sądząc po zawartości szafy :cool2::cool2::cool2::cool2:
za to mój Antoszka wyrasta strasznie ze spodni :szok::szok::szok: dziś co mu zakładałam rano to za krótkie :szok::szok::szok:
Ja też lekcje z Julką zrobiłam obiadek tylko czekam aż się ziemniaczki ugotuja i czekam na Pietruszkę bo dziś o 15.30 będzie w domku :tak::tak::tak:
Ja po jelitówce swojej i dzieciaków dochodze do ładu :tak::tak::tak:oby jeszcze szybko oddali mi kartę którą mi bankomat połknął (bo się menda zawiesiła :wściekła/y::wściekła/y:) a będę werryyy happpyyy :-D:-D:-D
U nas rano padało szłam z dziećmi w deszczu ale po Julkę juz szliśmy w słoneczku i na termometrze jest +14 no bosko jeszcze sąsiad pali liści ja mam okno ktwarte jak ja kocham zapach ogniska :tak::tak::tak::tak:
a Joasiu kochana oszczędzaj się bidulko :tak::tak:ja przy korzonkach dostawałam diclak duo w tabletkach mi pomogło:tak::tak::tak:

hej
moje dziecko szaleje jesteśmy już po obiadku i czekam na mojego m bo chce go wyciągnąć jeszcze na miasto;-)
Byliśmy na spacerku z jeździkiem i w sumie Bartek tylko trochę w nim pojechał potem go prowadził a większosć przeszedł sam.Ale jestem z niego dumna jak już tak śmiało chodzi:-)
Miłego dzionka kobitki

a ja już lodówke umyłam,kuchnie posprzatalam i teraz do wieczora palcem nic nie zrobie;-):-Dteraz popijam kawke,dzieciaki szaleja po pokoju a krystek na dworze z dziatkiem drzewo nosi.
u nas też pogoda sie popsuła,słoneczko juz nie swieci,ciemne chmury sie pojawiły i tylko patrzec kiedy zacznie padac.

malinka-dobrze że już was ta jelitówka nie męczy.

beatka-no jak nic.....bedziesz musiała kubusiowi pieska kupic:-D;-)
ale z tego że mu narysujesz i wytniesz to smiałam strasznie:-D:-D:-D

dowikla-szkoda ze mieszkamy tak daleko od siebie bo byśmy poimprezowały.;-):tak:

malinka u nas to dluga historia...ola po urodzeniu zostala zarazona gronkowcem w szpitalu, majac 12 dni zachorowala na zapalenie opon, sepse, lezalysmy w szpitalu 6tyg na antybiotykach...eh to byl ciezki czas...teraz Ola ma opoznienia w rozwoju ruchowym, nie przybierala na wadze no i nie chce jesc-stad ta sonda..

wogole Ola mi cos marudzi dzis...ma stan podgoraczkowy, troche pokasluje...mysle ze to na zeby bo wpycha cale piesci do buzki, jezdzi jezykiem po dziaslach...a kaszelek pewnie po wczorajszym spacerku bo wyjelam ja z wozka na chwile, pewnie nie byla gotowa, organizm po ostatniej biegunce jeszcze oslabiony...
oj biedna ta moja myszka:(

MH witaj po przerwie :-D a co Ci się stało z netem?
Marta biedna Ola, zdrówka dla niej :-) ja miałam szczęście z Kubą bo jak wychodziłam ze szpitala to do mojego pokoju w ten sam dzień przyszła dziewczyna z gronkowcem :tak: dobrze że ja już wtedy wyszłam i nie musiałam siedzieć z Kubą :tak: a wózek to głęboki sprzedaje ze spacerówką :tak: parasolki nie mam ;-)
Lidka no niestety na psa czy jakiekolwiek zwierze mój syn sobie poczeka :sorry: no i ja razem z nim :confused2:
Malinka jak ja bym chciała żeby Kuba tylko z spodni wyrastał :tak: on jak wystrzelił w górę to koniec, wszystko prawie za małe :sorry: a ja mam kilka rzeczy po Kubie może na Antoszkę by były dobre :tak: podaj maila to Ci wyślę zdjęcia i wymiary :tak: no i buty też chyba mam ale nie jestem pewna :sorry: dobrze że już wracacie do zdrowia :-)
Dowikla uczę się uczę a raczej opracowuje :-p

Witam wieczorem :tak: pogoda się zepsuła trochę zaczęło trochę kropić nawet :sorry: mam nadzieję że jutro nie będzie padać bo jutro na miasto trzeba iść :tak: dzisiaj się dowiedziałam że w tym roku podobno będzie tylko jeden nabór do policji i to już w maju :confused2: i to nawet nie jest pewne a co najlepsze w tym wszystkim jest to że są big kolejki do psychologa nawet się czeka kilka miesięcy do roku :szok: więc chyba poczekam do przyszłego roku bo ma być big pobór więc będzie większa szansa że się dostanę na przyszły rok :tak: no ale może w tym roku jeszcze się załapie to byłby cud :-D M się utopił chyba w wannie :sorry: no cóż mała strata hehe żartuję oczywiście :-D trzeba iść się zapchać żarełkiem bo cosik mi już kiszki marsza grają a jadłam dwa razy obiad :-) spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)

Beata, małe komplikacje z umową :/ Ale jakos to przeżyłam :-p

U mnie dzisaj jest deszczowo :eek: No i Helenka wstała z temperaturą, a bylo tak pieknie jak dzieci nie chorowały :sorry: No i oczywiście jutro mamy bilans 4 lataka, a dziecko chore :eek:

reklama
MH zdrówka dla Helenki :tak:

Witam. U mnie pochmurno i trochę wieje :dry: Ja z Kubą już po śniadaniu, M dzisiaj idzie na 14,00 więc będziemy jechać na żary, trzeba pita złożyć :tak: mam nadzieję że nie będzie padać dzisiaj ;-) zajrzę później :-)

Do góry