reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu zdrówka Kochana :tak: nie przemęczaj się :tak:
Malinka witamy w klubie ja też mam dzisiaj lenia :-)

Witam. U mnie też pochmurno, szaro, wieje i coś się zapowiada na deszcz :sorry2: ale na weekend mówią że ma być ładnie i oby się sprawdziło ;-) ja już mam pranie zrobione, ziemniaczki na obiad obrane, rybka rozmrożona i wolne :-) chodzi za mną kapuśniak ale coś nie chce mi się robić :sorry2: Kuba sobie ogląda dorę więc na razie mam spokój :-) dałam wczoraj ogłoszenie do gazety o aucie i wózku :tak: w piątek będzie gazeta i mam nadzieję że sprzedamy bo kasa by się przydała :tak: zajrzę później Laseczki :-)

reklama
witam :-) ja dalej na zwolnieniu :-(wczoraj byłam u ortopedy diagnoza :koksartroza dysplastyczna :szok: moja nogę ratuje tylko operacja :-:)-(a wszystko inne zabiegi leki zastrzyki tylko maja działąnie przeciwbólowe takze od 22 marca zwolnienia ciąg dalszy i 30 zabiegów fizjoterapeutycznych :jonofreza ,krioterapia i magnetronic :szok: ale poewnie po zabiegach wracam do pracy mimo ze ortopeda mówił ze mogę starc sie o rentę :szok:

Oj, zdrówka kobieto...

Witam laseczki :happy2:
Ale dzisiaj zimno :baffled::baffled: wieje wiatr ale widzę że słonko nieśmiało zaczyna się przebijać prze chmury :tak::tak::tak: może zrobi się cieplej :dry:
Joasiu kurcze ale się porobiło :-:)-:)-:)-( dużo zdrówka życzę i oby fizjoterapia pomogła :tak::tak::tak:
Ja mam dziś mega lenia nic mi się nie chce :-p obiad by trzeba zacząć szykować pranie nastawić wyrasować a mi się nic nie chce :no: odkurzyłam i zjadłam śniadanie i już jestem zmęczona :-D:-D:-D:-D
Jeszcze po szkole muszę iść z moją Julką do reala musimy kupić prezent urodzinowy dla jej koleżanki bo w niedziele idzie do bawialni na urodziny,musze jej kupić adidasy bo te z ubiegłego roku cisną a na zimówki za ciepło za chwilę będzie a na pantofelki jeszcze za zimno :baffled::baffled::baffled: boszzz a mojej Julce przy jej wysokim podbiciu ciężko kupić buty jeszcze jak mam słuchać a te za różowe te za białe te za szerokie te za ponure wrrrrrrrrrrrrrrr oj nie wiem czy mam dziś na to nastrój :dry::dry::dry:

Ja powyciagałam anice adidasy, myślałam, ze ma ze 3 pary a tu prawie wszystkie za małe :szok: albo duzo za duże :baffled: Dobrze, ze mam dla niej kozaczki taskie nie ocieplane to jescze chwilke pogania :tak:

Joasiu zdrówka Kochana :tak: nie przemęczaj się :tak:
Malinka witamy w klubie ja też mam dzisiaj lenia :-)

Witam. U mnie też pochmurno, szaro, wieje i coś się zapowiada na deszcz :sorry2: ale na weekend mówią że ma być ładnie i oby się sprawdziło ;-) ja już mam pranie zrobione, ziemniaczki na obiad obrane, rybka rozmrożona i wolne :-) chodzi za mną kapuśniak ale coś nie chce mi się robić :sorry2: Kuba sobie ogląda dorę więc na razie mam spokój :-) dałam wczoraj ogłoszenie do gazety o aucie i wózku :tak: w piątek będzie gazeta i mam nadzieję że sprzedamy bo kasa by się przydała :tak: zajrzę później Laseczki :-)

No to powodzenia, pewnie znajdzie się chętny :tak:

A ja dzisaj lece z dziewczynami do lekrza, helenka ma skoki temperatury... zobaczymy co ztego bedzie :/

Witam i ja
Ja tez mam dzisiaj mega lenia:no:A rano to nie moglam z wyra wstac:no:Budzik dzwonil i dzwonil:szok::no:
Pogoda sie spierniczyla:no:Wieje i jest zimno:no:
Niedlugo szykujemy sie do przedszkolka i jak odbiore mlodego to jedziemy na szybkie zakupki:tak:Musze kupic prezent na chrzciny dla Majki bo w sobote jedziemy i prezent na imieniny dla Klauduni bo ma w niedziele:tak::tak::tak:

BEATKO
Jest taka bezplatna strona z ogloszeniami:tak::tak::tak:Nazywa sie GUMTREE:tak::tak::tak:Tam wystawiasz za darmo:tak::tak::tak:Zajrzyj sobie:tak::tak:
ja tam kilka rzeczy juz sprzedalam m.in jedno lozeczko:tak::tak::tak:

MALINUS
To udanych zakupkow:tak::tak::tak:Daj znac czy kupilas buty:tak:

MH
Daj znac po lekarzu:-):tak:

My po lekarzu, doktor spoźnila się bagatela 30 min :no::no: dobrze, ze byłam pierwsza :cool2:

A dziewczyny maja gardła czerwone, płuca i oskrzela czyste, więc syropki do poniedziłaku, oby przeszło :tak:

cześć mamuski!!
witam sie w zimny,srodowy dzien.pogoda do d..y 5*wieje i co jakis czas deszcz pada.
ja wlaśnie jestem po obiedzie,dzieci spią,m w pracy krystian koloruje,a mnie czeka dzis prasowanie ale nie mam weny do tego.
wczoraj mialam w planach mycie okien ale pogoda była do bani wiec zrezygnowałam,myslałam że dzis bedzie ładniej ale sie pomylilam i takim sposobem okna dalej mam brudne:sorry2::zawstydzona/y:ale wczorajsze popołudnie super spedziłam bo była u mnie iwicik z dzieciakami.mowię wam kobietki jaka iwonka jest laska,schudla strasznie i wyglada super:tak:lenka jest kochana taka słodka pyzia tylko ją schrupac.maksiu z moim krystianem super sie razem bawili i rozstac sie nie mogli.

joanna-o kurcze,nie ciekawie z ta twoją nogą.
zdrówka zyczę.

dowikluś-no ja mam taką nadzieje ze kiedyś nam sie uda spotkac:tak:

malinka-pochwal sie zakupami jak wrócisz.
a jak pietruszka sie czuje????

mh-oby dziewczynką przeszło po tych syropkach.

beatka-mam nadzieje ze szybo znajdzie sie kupiec na auto i wózek.

Widze że dzisiaj pomuje jakiś wirus lenia, to chyba ta pogoda:-) Ja też mam dzisiaj lenia ale od paru dni chodziły za mną chrusty i dzisiaj je zrobiłam bo obiad już miałam i nie musiałam robić:-) A teraz dalej będę leserować:-)

Witajcie;)
Składałam z mężem meble i jakoś brakowałomi czasu:)
Podpowiedzcie co na mini parapetówke mogę przygotować do jedzonka??

Bry :dry::dry:co za pogoda leje wieje normalnie późna jesień :dry::dry::dry:
Barbara ładne mi lenistwo jak chrusty robiłaś :-D:-D:-D:-Ddla mnie chrusty to mega wyzwanie :-D:-D:-D:-D
Lidka a dziękuję troszku mu lepiej ma jedną śliwę pod okiem mega guza na głowie jak leciał nie wymiotuje stoperan spełnia swoją rolę prawie doskonale :dry:poszedł do roboty będzie żył :tak:;-);-);-):-):-):-):-):-) chociaż mówi że nadal mu mega zimno i ma spowolnione ruchy allllleeeeee dziś mi jego nie szkoda bo mógł iść do lekarza wziąć zwolnienie do piątku i by sie gites wykurował tym bardziej że u niego w tym momencie nie ma problemu z zwolnieniem więc cierp ciało coś chciało :dry::dry::cool2::cool2::cool2::cool2:
Kochane poszłam na te zakupy choc mega mi się nie chciało kupiłam Julinie adidaski i to mega trafem bo była jedna jedyna para nr 30 i przeceniona z 79.99 na 29.99:tak::tak::tak::tak: w smyku więc zakup udany i mojej córce się spodobały :tak::tak: i super wygodne jak mówi z lekkim luzem na paluszki więc wiosne prześmiga :tak::tak::tak:białe na rzepy z różowym serduszkiem z boku:tak::tak::tak:kupiłyśmy też prezent dla jubilatki Agatki komplet do robienia biżuterii podobno Agatka uwielbia biżuterię i zajęcia manualne więc mam nadzieję że jej się coś takiego spodoba :tak::tak: a sobie kupiłam żel pod prysznic gąbki ,szampon,skarpetki no rozkosz :-D:-D:-D:-D a potem wracaliśmy w strugach deszczu i juz było mniej fajnie :baffled::baffled::baffled:
A moje lenstwo sięgnęło dziś apogeum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: miałam mięso rozmrożone na mielońce i co?????????? schowałam je do lodówki a dzis kiełbaska z patelni z cebulką +ziemniaczki+surówka ma się rozumieć gotowiec colesław :-p:-p:-p pranie się wyprało i co?Czeka aż ktoś się zlituje i je rozwiesi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no leń leń leń i jeszcze raz leń ze mnie :-D:-D

Dowikla dzięki za stronkę :tak: jakby co to będę tam wystawiać ;-)
Lidka to fajne miałaś południe wczoraj ;-) oj szkoda że do mnie nikt nie przychodzi :-(
Malinka to fajnie że zakupki się udały ;-)
MH zdrówka dla Dziewczynek :tak:
Lena najlepiej jakąś sałatkę, kurczaka pieczonego, kawałek ciasta ;-)

Witam wieczorem ;-) Kuba już po kolacji, M właśnie sobie robi a ja bym zjadła konia z kopytami a lodówka prawie pusta :dry: miałam iść na zakupy ale leń wygrał :-D jutro na obiad mielone, chyba że skoczę do sklepu to zrobię gołąbki bo za mną latają :-) M znalazł na necie parodię zmierzchu i właśnie oglądamy, ale jaja :-D spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)

reklama
Witam wieczorkiem
Mlodzi jeszcze sie bawia a ja jestem juz wymeczona:tak::tak:
Dominik wlasnie wyrwal sobie zabka:tak::tak::tak:na obiadek mielismy pizze bo nie mialam weny i czasu na gotowanie:tak::-D
U dziewczynek w przedszkolu byla dzisiaj rytmika otwarta,wiec rodzice mogli zostac w sali i patrzec:tak::tak::tak:Bylo fajnie:tak::tak:
Pozniej pojechalismy na zakupki:tak::tak::tak:Kupilam Klaudusi dwie bluzeczki z krotkim rekawkiem na lato w h&m:tak::tak::tak:Obydwom dziewczynkom kupilam tez fajne koszule z krotkim rekawkiem i Dominik kupil Klaudi banki:tak::tak::tak:
Prezent na chrzciny tez juz kupiony:tak::tak::tak:

MALINUS
NO to gratuluje zakupkow:tak::tak::tak:
A obiadek sama bym sobie taki zjadła:tak::tak::tak:

Do góry