reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My także zaliczyliśmy dzisiaj spacerek:-) U nas za oknem było dzisiaj 17 stopni, super pogoda już by mogło tak pozostać ale w tym tygodniu ma się jeszcze ochłodzić SZKODA:-) Z tej pogody to najbardziej zadowolona jest Natalka bo może w końcu pojezdzić rowerkiem na dworze, bo nauczyła się jezdzić przed samą zimą i nie mogła się doczekać kiedy znowu będzie jezdzila, a teraz sobie może poszarżować :-)

reklama
aguska ja tez sie zakochalam w tym filmie:)

u nas Olka dala dzis czadu...nocka byla ok, tylko rano zobaczylam ze wyjela sonde :/ (olka jest karmiona przez sonde) i mialam przymusowa pobudke o 6...dobrze ze mi udalo sie ja wlozyc i nie musialam gnac na SOR.

ide jeszcze chwile nacieszyc sie cisza, poki mala spi...dlugo to juz nie potrwa a zmeczona jestem okrutnie...

WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie laseczki
melduje ze zyje ale wybaczcie brak czasu
szaleje w szafach i z innymi rzeczami
mimo ze nadaja jeszcze ciut ocholodzenia to i tak juz czuje wiosne;)
dzis bylo +14 u mnie na wschodzie:tak::tak::tak::tak: do tego cieplu woiaterek,piekne sloneczo
spiew ptakow:tak::tak::tak::tak::tak:
cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i jutro otwieram oficjlanie sezon rowerowy;))))))))))))

oj bedzie mnie pojutrze dupcia boalala hehhehehhehe;)))))))))))

Witam w poniedziałek :-) pochmurno ale na szczęście nie pada i ciepło nawet :tak: Kuba się bawi, ja właśnie skończyłam śniadanie i zaraz wchodzę do kuchni :tak: dzisiaj na obiad robię spaghetti :-) na łatwiznę idę :-D bym musiała iść do sklepu ale tak mi się nie chce jak nie wiem co :-p

Witam i ja
U mnie tez cieplutko ale zaczyna sie chmurzyc:no:Mam nadzieje ze nie zacznie padac:no:
Ogladalam wczoraj prognoza długoterminowa i zapowiadaja ze ma sie ochlodzic nawet tak 0 stopni:no::no::no:
W sumei to chyba nikt nie liczyl na to ze juz od polowy marca bedzie jakos specjalnie cieplo:no::tak:
Ja mam na obiad dzisiaj lazanie:tak::tak::tak:
Mlode juz dawno nie spia ale wlazły do mojego wyrka i grzecznie leżą:tak::tak::tak:

u nas pochmurno ale ciepło:-)
Ja już na mieście byłam i zaszłam do lumpka kupiłam Bartkowi 3 pary spodni i bluzę:-)
a sobie wypatrzyłam spodnie nówki czarne no super wydawały się małe ale gdy przymierzyłam niestety za duże:confused2: no i sobie nic nie kupiłam.

czesc kobietki!!!
witam sie w poniedziałkowy dzien.na dworze sloneczko swieci i na terometrze na plusie 16*ale od wczoraj straszny wiatr wieje ze mało co czlowieka nie porwie:szok:
ja od samego rana wziełam sie za sprzatanie,(czuje wiosnę)i jakas taka chęc na prace domowe mnie ogarneła.
pranie nastawiłam,lodówke odmrażam,obiad juz mam zrobiony(dzis krokiety)i teraz chwilke mam wolną wiec wskoczyłam na bb.
m za raz po krystiana do szkoły jedzie,dzieciaki po spacerze mi teraz smacznie spią wiec mam cisze i spokój;-):-D
jutro jak bedzie ładnie to sie w końcu za mycie okien zabiorę bo już sie proszą od dłuszego czasu:sorry:,a mi sie tak nie:no: chce ze szok.ale nikt tego za mnie nie zrobi wiec nie mam innego wyjscia jak je umyć.

miłego dnia:-)

dowikla-po imprezie super;-)posmiałam,poplotkowałam,popiłam
uwielbiam takie spotkania w gronie przyjaciół.

beatka-widze ze wy to już sezon grillwy macie rozpoczęty:tak:fajnie!!

aguśiek-gratki dla bartusia za ząbka:))

Lidka to Cię wzięło na sprzątanie :-D fajnie że imprezka się udała :-)
Dowikla no niestety pogoda ma się trochę zepsuć ale mam nadzieję że już od kwietnia w miarę ciepło będzie ;-)

Kubek śpi a ja się wzięłam za zagadnienia bo ostatnio je zaniedbałam :confused2: no ale nadrabiam, na dzień robię około 60 więc jest git :tak: dzisiaj mam zamiar skończyć w końcu administrację publiczną bo się ciągnie jak nie wiem co ;-) sosik do spaghetti gotowy teraz tylko makaron ugotować :-) no i będę miała obiad na trzy dni :sorry: jak M jest karmiony teraz w jednostce to obiad robię dla mnie i dla Kuby i mam na kilka dni spokój z gotowaniem :-) jutro jedziemy pita złożyć i dać ogłoszenie do gazety z autem i wózkiem :tak: przypomniało mi się że jeszcze wózek mam po Kubie i trzeba sprzedać, przynajmniej kilka groszy wpadnie i na ciuchy dla Kuby będzie ;-) a mój syn od soboty chodzi i szuka psa po domu :sorry: no jak nic chce psa i koniec no ale niestety, chyba mu go narysuje i wytnę :-D pogoda się zepsuła u mnie a tak ładnie słoneczko świeciło no ale 15 stopni na dworze :tak: później może na spacerek się wybierzemy jak Kuba wstanie wcześniej bo ostatnio śpi prawie do 16.00 ;-) idę makaron ugotować i dalej pisać :tak: może uda mi się w końcu złożyć papiery w marcu :-p

reklama
Do góry