reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM:-)
Ja dzisiaj jadę na obiadek do mamy bo moja Natalka męczyła ją dwa tygodnie o bułki na parze(ona nazywa to moczone pączki) więc mam luz:-D U mnie także pochmurno i mglisto mam nadzieję że nie będzie padało:-( To narazie bo muszę się szykować;-)

reklama
Witam i ja
U mnie tez sie jakos ochlodzilo:no::no::no:I zanosi sie na deszcz:no:
Glowa mnie jakos boli i nic mi sie nie chce:no::no::no:
Mlode marudza i same nie wiedza czego chca:no:Wlasnie skonczyly ogladac bajki i zaraz bedziemy jadly:tak::tak::tak:

A u mnie jakoś zimno byłam już na rynku z małym to zmarzłam.ale teraz słońce wyszło a w nocy padało.
Bartuś śpi i zaraz do mnie koleżanka wpada na mała czarna:-)
MH zdrówka dla Helenki

Witam i ja
U mnie tez sie jakos ochlodzilo:no::no::no:I zanosi sie na deszcz:no:
Glowa mnie jakos boli i nic mi sie nie chce:no::no::no:
Mlode marudza i same nie wiedza czego chca:no:Wlasnie skonczyly ogladac bajki i zaraz bedziemy jadly:tak::tak::tak:

Ja tez jaks nie dozycia jestem :eek:

A u mnie jakoś zimno byłam już na rynku z małym to zmarzłam.ale teraz słońce wyszło a w nocy padało.
Bartuś śpi i zaraz do mnie koleżanka wpada na mała czarna:-)
MH zdrówka dla Helenki

Dzieki :-)
Mała caarna, mmm.. zazdroszcze, mnie sie kawa zmielona skończyła a młynek sie popsół, M ma kupic dziaj ale dowiezie dopiero wieczorem :eek:

My juz dawno po sniadanku:tak::tak:
Ja powinnam sie za cos wziasc ale jakos mi nie po drodze:no::-p
Dominik za godzine konczy lekcje,wiec wypadaloby zebym zaczela sie szykowac z dziewczynkami:tak::tak::tak:

MH
Zdrowka dla Heleny:tak::tak::tak:

LIDUS
NO szkoda,szkoda ze tak daleko siebie mieszkamy:no:A moze kiedys uda nam sie jakos spotkac:tak::tak::tak:

A ja sie czuje na @ tyle tylko ze nie pamietam kiedy powinnam dostac:szok::-D
Wydawalo mi sie ze 13 marca i na chrzciny mialabym spokoj:tak:
A teraz jak liczylam to mi wyszlo ze 17 a 19 jade na chrzest do siory

A tu co nikogo nie było od południa :szok:
To ja tylko napiszę dobranoc i uciekam się kłaść :-) to dobranoc Laseczki do jutra :-D

witam :-) ja dalej na zwolnieniu :-(wczoraj byłam u ortopedy diagnoza :koksartroza dysplastyczna :szok: moja nogę ratuje tylko operacja :-:)-(a wszystko inne zabiegi leki zastrzyki tylko maja działąnie przeciwbólowe takze od 22 marca zwolnienia ciąg dalszy i 30 zabiegów fizjoterapeutycznych :jonofreza ,krioterapia i magnetronic :szok: ale poewnie po zabiegach wracam do pracy mimo ze ortopeda mówił ze mogę starc sie o rentę :szok:

Joanna współczucia i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
U mnie dzisiaj szaro i pochmurnie i takie samo samopoczucie:-( Dobrze że wczoraj przywiozłam sobie pierogi od mamy to nie muszę dzisiaj gotować obiadu:-) Atak poza tym pranie mi się pierze i nic innego dzisiaj nie robię, robię sobie dzisiaj labę:-) Natalka zjadła śniadanie i teraz siedzi i się bawi a ja właśnie kończę kawkę:-)

reklama
Witam laseczki :happy2:
Ale dzisiaj zimno :baffled::baffled: wieje wiatr ale widzę że słonko nieśmiało zaczyna się przebijać prze chmury :tak::tak::tak: może zrobi się cieplej :dry:
Joasiu kurcze ale się porobiło :-:)-:)-:)-( dużo zdrówka życzę i oby fizjoterapia pomogła :tak::tak::tak:
Ja mam dziś mega lenia nic mi się nie chce :-p obiad by trzeba zacząć szykować pranie nastawić wyrasować a mi się nic nie chce :no: odkurzyłam i zjadłam śniadanie i już jestem zmęczona :-D:-D:-D:-D
Jeszcze po szkole muszę iść z moją Julką do reala musimy kupić prezent urodzinowy dla jej koleżanki bo w niedziele idzie do bawialni na urodziny,musze jej kupić adidasy bo te z ubiegłego roku cisną a na zimówki za ciepło za chwilę będzie a na pantofelki jeszcze za zimno :baffled::baffled::baffled: boszzz a mojej Julce przy jej wysokim podbiciu ciężko kupić buty jeszcze jak mam słuchać a te za różowe te za białe te za szerokie te za ponure wrrrrrrrrrrrrrrr oj nie wiem czy mam dziś na to nastrój :dry::dry::dry:

Do góry