reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wpadam powiedziec Dobranoc:-)
Szczerze to myslalam ze sobie poczytam a tu zonk:szok:
Ale sie dzisiaj wkurzylam bo chcialm nam zrobic do picia sok do rozcienczania malinowy z lipa,kazalam Dominikowi wyciagnac go z szafy bo mylam naczynia no i jak sie odwrocilam to go zrzuciłam na podloge:no::wściekła/y:Miałam tyle sprzatania ze szok:no::no::no:A wyzywalam przy tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Podloga do teraz mi sie jeszcze troche klei a mylam ja juz ponad 10 razy:wściekła/y::no::no::no:

IWCIK
Daj znac pozniej jaki byl ten film:tak::tak::tak:
Ja tez bardzo lubie komedie ale ta wydaje mi sie jakas dretwa:rofl2:

AGNES
Trzymam kciuki

AGUSKA
Oby zabek wyszedl szybko i w miare bez dokuczania

reklama
Witajcie kochane. Długo mnie nie było U was. Przepraszam. Mam problem, bo mama moja miała zawał ostry. Leży w klinice:-( jestem załamana:-:)-( dziś padam z nóg po drugiej zmianie:-( stopy mam odparzone:-( schudkan już 9 kilo:-( anty jeszcze biorę, choroba gdzieś się zabiera już odemnie. Kochane rano do Was wpadne. Padam. Oczy mi się zamykają:-( buziaki. Trzymajcie kciuki.

Witam z rana :-)
I pogoda się popsuła, jest zachmurzone i chyba zaraz zacznie śnieg sypać :crazy::crazy:
Dowikla super prezent dla dziewczynki, myślę że bardzo się jej spodoba :tak::tak:
Agnes oby z babcią nie było tak źle a dla was zdrówka :tak::tak:
Aleksia trzymam kciuki za mamę, musi być dobrze :tak::tak:

Witam i ja
U mnie sypie snieg i do tego niezle wieje:no:wiec wyobrazcie sobie co mam za oknem:szok::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczynki wlasnie wstaly a ja zaraz zabiore sie za jakies cwiczonka:tak::tak::tak:Dzisiaj beda one bardziej lajtowe bo dostalam @;-):-)
Zastanawiam sie co zrobic na obiadek i chyba zrobie watrobke bo sie szybko robi hehe:-):tak:

ALEKSIA
Trzymam kciuki za mame

Dowikla to miałaś sprzątania :sorry: ja pamiętam jak M mi prawie całą butelkę oleju wylał w kuchni :sorry: to dopiero sprzątania było :tak: a prezent dla koleżanki super :-) kiedyś się bawiłam z tymi żyłkami :-)
Aleksia trzymam kciuki za mamę :tak:
Myszunia dla Twojej Zuzi najlepsze życzenia z okazji urodzin!!! Dużo zdrówka, szczęścia i radości!!!

Witam. U mnie -3 i pada śnieg :confused2: no i zaczyna wiać :sorry: a miałam iść do sklepu z Kubą i teraz nie pójdę w taką pogodę bo mi syn zamarznie po drodze :-) a M oczywiście znowu mi dokumentów nie zostawił :confused2: miałam robić na obiad naleśniki zapiekane ale mi się nie chce no i nie mam jak iść na zakupy więc dzisiaj na obiad spaghetti :tak: mam nadzieję że mam makaron :sorry: dobrze że dzisiaj nie mam za dużo do sprzątania to się wezmę za ćwiczenia i zagadnienia :tak: do potem Laseczki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz ogarnelam kuchnie,łazienke i ubikacje:tak::tak::tak:Pozniej planuje polatac na odkurzaczu:tak:i chatka bedzie lsniła:tak::tak:oczywiscie do czasu az moje dzieci nie zaczna dzialac hehe;-):-)
Zlozylam papiery do pracy w szpitalu ginekologiczno-polozniczym u nas na Polnej ale godziny tez sa do bani:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niby caly etat i jedna zmiana ale niestety sa i wyjatki po 12 godzin:no::no::no:
Ciekawe kiedy znajde sobie prace ktora lubie:crazy:

BEATKO
A no mialam sprzatania:wściekła/y::no:Dopiero dzisiaj udalo mi sie doczyscic porzadnie podloge i szafki:tak::tak::tak:
A z ta oliwa to tez masakra:szok:
Daj znac jak po cwiczonkach:tak::tak::tak::tak:

Witam laseczki ale zimno brrrrrrrr:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
WIOSNO WIOSNO WIOSNO GDZIE ŻEŚ TY????????????????????????????????????????????
Byłam dziś na zakupach biedronie i zapłacić rachunek za prąd myślałam że zamarzne :szok::szok::szok::szok:kupiłam mojemu pierworodnemu dżinsy w prezencie urodzinowym a co się na mierzył na wybrzydzał na gadał nim znalazł te które mu pasowały i uwaga te w których jego zdaniem wygląda męsko:szok::-D:-D:-D:-D matko dzieci mi rosną starzeję się jak nic :-D:-D:-D:-D do tego jakiś taki humor mam do dupy:-:)-:)-(Pietruszki się czepiam szukam jakiejś dziury w całym :baffled::baffled::baffled:ach niech już przyjdzie ta wiosna zanim wykończe siebie i wszystkich do okoła:eek::eek::eek::eek:
Aleksia zdrówka zdrówka dla mamy i pisz nam na bieżąco jak poprawa:tak::tak::tak::tak::tak:i ty kochana no 9 kg szacun :tak::tak:
Agnes zdrówka dla babci mam nadzieję że to tylko zdjęcie źle wyszło:tak::tak:no i zdówka dla ciebie i Oliwki:tak::tak::tak:
Beatko a jaka jest granica wieku przyjęcia do policji???bo ja już stara dupa jestem:cool:
Dowikla a na jakie stanowisko się starasz do tego szpitala???moja koleżanka tam pracuje jako położna na porodówce :tak::tak:i w ogóle masa wczasowiczek położnych do nas tzn do mojej mamy z tego szpitala przyjeżdżało:tak::tak::tak:
Lena mnie od kuchni to ostatnio odpycha :baffled::baffled::baffled:nie chce mi się gotować nic a nic :no::no::no:
Ja laseczki niestety Dukana musiałam przerwać ze względu na moją niewydolność nerek :-:)-:)-(pani doktor powiedziała że ta dieta za bardzo obciąża nerki i dlatego schudłam tylko 5 kg bo reszta to woda która się we mnie zatrzymuje :-:)-:)-( więc przeszłam na dietę MŻ :sorry:
MYSZUNIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAŁEJ ROZKOSZNEJ ZUZINKI ZDRÓWKA STU POMYSŁÓW NA MINUTĘ I SPEŁNIENIA ABSOLUTNIE WSZYSTKICH MARZEŃ :tak::tak::tak:
A co do rozlania soku tudzież oleju to ja jak jeszcze mieszkałam u mamy pobiłam 30 jajek przywiezionych od babci :-D:-D:-D:-Dboziu jak ja wyłam jak mi to mama kazała sprzątać:-D:-D miałam może z 13-14 lat:-D:-D:-D:-D
A moje dzieci latam będą miały rodzeństwo:tak::tak::tak::tak: ja się o to nie postarałam :-p:-p:-ple ich tatuś ze swoją dziewczyną:tak::tak::tak: super cieszę się razem z nimi ioby wszystko było dobrze a dzidzia urodziła się zdrowa i o czasie :tak::tak::tak:

reklama
...
Myszunia dla Twojej Zuzi najlepsze życzenia z okazji urodzin!!! Dużo zdrówka, szczęścia i radości!!!
...

...
Byłam dziś na zakupach biedronie i zapłacić rachunek za prąd myślałam że zamarzne :szok::szok::szok::szok:kupiłam mojemu pierworodnemu dżinsy w prezencie urodzinowym a co się na mierzył na wybrzydzał na gadał nim znalazł te które mu pasowały i uwaga te w których jego zdaniem wygląda męsko:szok::-D:-D:-D:-D matko dzieci mi rosną starzeję się jak nic :-D:-D:-D:-D ...
MYSZUNIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAŁEJ ROZKOSZNEJ ZUZINKI ZDRÓWKA STU POMYSŁÓW NA MINUTĘ I SPEŁNIENIA ABSOLUTNIE WSZYSTKICH MARZEŃ :tak::tak::tak:...
A moje dzieci latam będą miały rodzeństwo:tak::tak::tak::tak: ja się o to nie postarałam :-p:-p:-ple ich tatuś ze swoją dziewczyną:tak::tak::tak: super cieszę się razem z nimi ioby wszystko było dobrze a dzidzia urodziła się zdrowa i o czasie :tak::tak::tak:

Dziękuję w imieniu Zuzanki! :-):-):-):-):-)

Malinka - "męskie" dżinsy mnie powaliły :-D:-D:-D:-D:-D No ale Ty już wiesz, że Twoje dzieci mnie zawsze powalają na łopatki :-D:-D:-D No i pogratuluj im rodzeństwa! :tak::tak::tak:

Do góry