reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Babeczki!
Ja tylko na chwilkę wpadłam co tam u Was słychać. Nie przeczytałam postów. Dziś znów nie spałam:wściekła/y: i nie mam dnia.
aguska2017, jak tam Bartuś? Podpowiem Ci dobrą maść dla małego tylo zobaczę jak się ona nazywa. O to jest:"Olatium - soft". Mojemu małemu pomogło na to uczulenie od selera. Właściwie to co mu jest, bo nie doczytałam.
Jak widzę macie prawdziwą zimę he he. W Szczecinie -2 i śniegu brak. Po za tym szaro i smutno.
Miłego dnia!!

reklama
fanta20062 my używamy Emolium też jest super ale może skuszę sie na oilatum bo też same dobre rzeczy słyszłam na temat tych produktow.
Ogólnie dokładnie nie wiadomo na co ta alergia ale ja patrząc na niego widzę że to skaza białkowa dzis ma okropnie czerwona buźke głównie policzki i broda wygląda to tak jakby te leki zaostrzyły?:szok:zobaczę jutro jak bedzie coraz gorzej to odstawie je wogóle i w poniedziałek lece do lekarza.

fanta20062 my używamy Emolium też jest super ale może skuszę sie na oilatum bo też same dobre rzeczy słyszłam na temat tych produktow.
Ogólnie dokładnie nie wiadomo na co ta alergia ale ja patrząc na niego widzę że to skaza białkowa dzis ma okropnie czerwona buźke głównie policzki i broda wygląda to tak jakby te leki zaostrzyły?:szok:zobaczę jutro jak bedzie coraz gorzej to odstawie je wogóle i w poniedziałek lece do lekarza.

Kochana ja używałam tego i tego emolium nic nie pobije jest mega super a oilatum porazka jak dla nas:(Teraz uzywamy Nivea i tez jest OK:)

hej wam mamuski

U mnie tez biało i zima

aguska poczekaj a zobaczysz czy zejdzie
ide robic obiadek jakis....dorzucic do pieca,bo mi zimnooo...czekałam na kuriera I NIE MA GOSCIA...ECHHH

ratunku chce wiosny,,a wy??

Dziewczyny czy macie jakiś wątek zamknięty bo chciałam dodać film o Gai:)
A cholipka wie kto czyta i oglada nasze forum:)

No co z Wami :szok: frekwencja nam spada :tak:

Witam wieczorem :-) Kubek właśnie zjadł kolację, a ja się muszę wziąć za gary żeby jutro nie mieć :tak: dzisiaj Kuba nie spał, więc mam nadzieję że padnie na wieczór a ja będę miała spokój ;-) dzisiaj sobie posprzątałam więc jutro wolne :-) tylko obiadek będzie trzeba zrobić, jutro rybka :-) dzisiaj się wzięłam za opracowanie zagadnień i zgłupiałam :baffled: bo na stronie policji podane jest 420 zagadnień i to ich się trzymałam od początku :tak: jak zaczęłam szukać odpowiedzi na pierwsze zagadnienie trafiłam na dwie strony z zagadnieniami do testu wiedzy od razu z odpowiedziami :sorry2: tyle że na jednej stronie jest ich 500 a na drugiej prawie 680 :szok: i teraz nie wiem co mam zrobić, jutro chyba z M się przejedziemy na komendę do Żar żeby się dowiedzieć czegoś konkretnie :tak: a ja na razie biorę się za te na stronie policji, a tamte sobie skopiuję i będę czytać tych których nie ma na stronie policji :-) tak chyba będzie najlepiej :-) idę gary zmyć i łóżko pościelić :tak: spokojnej nocki życzę Laseczki :-)

mój bartek już śpi a ja mam chwilke wolna jutro prawdopodobnie przyjeżdża do nas na kilka dni mojego m siostra ma dopiero 14 lat to Bartek będzie miał się z kim bawić:-)
Lena ja nic o zamkniętym nie wiem widocznie mnie nie chca:-p

Witam i ja
Jakos ostatnio mam coraz mniej czasu:szok:Dzisiaj rano z mlodym do szkoly,pozniej z dziewczynkami do przedszkola,basen z Dominikiem i po mlode do przedszkola:szok::tak:I tak jakos mi zeszlo caly dzien:szok:
U nas full sniegu i zima pełna geba:szok::no:I juz mam jej dosyc:no:
Mam jakas kontuzje na stopie a dokladniej na przegubie ze prawie chodzic nie moge:no::wściekła/y:Pewnie sie przeforsowalam,ale i tak nie odpuszczam sobie cwiczen:tak::tak::tak:Twarda ze mnie sztuka:tak:
Ale jak zakladam buty to masakra jakas:no::no::no:

Przyznaje ze nic nie czytalam:zawstydzona/y:

Buziam Was wszystkie:-):tak:

reklama
hej wam
Ja juz po 7 wstalam,bo moj pojechal do lasu drzewo ciac..
Kawusia spita..
no to na bb WSKOCZYLAM..

Dziewczyny czy macie jakiś wątek zamknięty bo chciałam dodać film o Gai:)
A cholipka wie kto czyta i oglada nasze forum:)
jest watek zamkniety,,ale juz od dawna dawna nikogo tam nie wpuszczano....
jak chcesz wrzuc linka kazda obejrzy a potem wykasuj.....albo na PW powysylaj....popatrzymy..

dowikla oj kuruj noge,,oby ci przeszlo..
Beata a jakie ty zagadnienia z policji opracowujesz??

Do góry