reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla jak się położyłam żeby brzuszki porobić to tylko 10 zdążyłam zrobić :sorry: jak mi coś w plecach strzeliło to z ledwością się podniosłam z podłogi :sorry: no ale pomału pomału i się wyrobię w końcu :tak:
Malinka granicy nie ma, ale można też iść do policji jako pracownik cywilny :-) trzeba iść do powiatowej komendy i się spytać :tak: najgorsze w tym wszystkim jest szkolenie w szkole policyjnej który trwa ze 3 i pół miesiąca :sorry: ze spodniami tekst super Adama :-D pogratuluj rodzeństwa :-) dobrze że zrezygnowałaś, w końcu zdrowie najważniejsze :tak:

Witam po południu :tak: Kubek nie dawno wstał, zaraz będzie trzeba obiadek podgrzać i zjeść :tak: a ja zamiast zagadnienia opracowywać i poćwiczyć jeszcze to siedziałam na pół śpiąca na fotelu ;-) ale to chyba dzisiaj przez tą pogodę, człowiek jakiś kopnięty jest :sorry: wczoraj był pogrzeb Krzysia :-( jednak w Niemczech go Justyna chowała :-( jakoś jeszcze do mnie to nie dotarło :-(
[*] :-( zaraz stary przyjedzie z pracy, trzeba do kuchni wejść :tak: a moje dziecko jak zawsze na odwrót, zamiast obiad to mi raffaello podpierdziela :-D idę bo jeszcze do lidla na zakupy będzie trzeba skoczyć :tak:

reklama
hej dziewczyny
Malinka męskie spodnie doprowadziły mnie do łez:-Dsuper teks:-)
A bylam u lekarza i Bartek ma alergię na co nie wiadomo ale wróciliśmy do wcześniejszego mleka czyli nan pro3 bo to junior prawdopodobnie go uczuliło_Oczywiście zero soczków deserkow kakao biszkoptów.dostał zyrtec laticort do smarowania ale tylko 2-3 dni cienka warstwe na buźke i wapno.jeśli przez tydzień sie nie poprawi do ponownie mamy iść do pani doktor.Mam nadzieje że przejdzie.
a na poczekalni Bartek wyrywał bliźniaczki o 3 msc starsze:-Da jakie słodkie:-Drobiły mu cacy:-Da on jedna chciał walnąć ale naszczęście tego nie zrobił takie końskie zaloty hehe
A u nas znowu zima

Aguska oby mu szybko przeszła ta alergia :tak: a czemu od razu zyrtec? przecież to na sterydach jest :no:

Witam wieczorem :tak: M się kąpie, Kuba mnie wkurza, a ja jem kolację bo kiszki mi marsza grają :-) jakoś za bardzo źle się dzisiaj czuję :no: muszę się w końcu zapisać do kardiologa póki nie jest za późno :sorry: spokojnej nocki życzę Kochane :tak:

hej laski
u mnie dzien do dupy normalnie @ mnie wykonczy brzuch napitala juz nie wiem co zjesc bo slodycze za mna chodza a nie moge ich zjesc i sie wsciekam na wszystko i wszystkich :wściekła/y::wściekła/y:niech sie juz skonczy bo zwariuje albo cala familia ze mna zwariuje i maz nie pujdzie ze mna do kina :-D:-D:-D:-D:-D:-Dnie no obiecal ze pujdzie nawet jak bede marudzic :-D:-D:-D

ZUZANKO duzo drówka szczescia radosci i mnóstwa prezentów :tak::tak::tak:

Malinka nosz kurcze tak sie rozpedzilam w czytaniu twojego posta ze myslalam ze cos z pietruszka zmajstrowaliscie:-):-):-) az sie usmiechałam a tu na koniec doczytalam ze to nie ty:-D:-D:-Dale i tak gratuluje dzieciaczkom rodzenstwa i oby zdrowe sie urodziło:tak::tak::tak::tak:

Beata no właśnie nie wiem czemu zyrtec odrazu dała ale jak za 2-3 dni mu przejdzie to odstawie.Mam nadzieje że szybko przejdzie całe szczęście to go nie swędzi i ma głównie na policzkach a na ciałku to tylko śladowo
U mnie @ więc poddenerwowana chodzę ale odziwo brzuch mnie nie boli

Witam :tak: a co tu takie pustki :szok: ja właśnie dopijam ciepłą herbatkę i zaraz się ubieram do sklepu :tak: Kuba coś marudzi od rana i już mnie zaczyna szlag trafiać :baffled: głowa mnie coś zaczyna szmerać :dry: za oknem śnieg, zimno i -5 :tak: oj mam nadzieję że ta zima szybko odpuści i sobie pójdzie :-) ja chce już wiosnę!!!!! :-D

Beata do mnie to właśnie zima dopiero przyszła, sypie śnieg od rana i zapowiadają cały weekend taki :crazy::crazy:
Witam się piątkowo :-):-)
Zaraz przychodzi właścicielka mieszkania wiec ja tylko się witam i zmykam trochę posprzątać :tak::tak::tak:

hej dziewczyny ale tu pustki:szok:
U mnie także zima na maksa śniegu pełno i nadal sypie a ja o wiośnie już marzyłam
Wiecie co dałam wczoraj te leki tak jak doktórka kazała i Bartek ma trochę więcej tych krostek ma bardziej zaczerwienione nie wiem może to musi sie jakoś rozejć?Te krostki są mniejsze ale liczniejsze dziwne...
zobacze jeszcze za 2 dni jak sie nic nie zmieni to w poniedziałek znowu pójdę do lekarza

reklama
hej laseczki!!!
witam sie w piątkowy zimny dzien:wściekła/y:.pogoda do bani,co jakis czas pada snieg z deszczem,ciapa, chlapa jednym słowem masakra.
mój m pojechala na zakupy,dzieci spia,ja sobie poprasowałam,obad mi sie gotuje i chwilke mam wolną.
jestem załamana bo krystian od wczoraj ma stan podgoraczkowy :-(i mowi ze mu coś piszczy w lewym uchu:-(nie wiem co to znowu sie do niego przyplątało.zobacze jeszcze dzis jak sie nic nie zmieni to po lekarza musze dzwonic.

a co tu takie straszne pustki????:confused:

myszunia-wszystkiego co najlepsze dla zuzi!!!
dużo radosci,zdrówka,usmiech każdego dnia.
100lat!!!!(spóznione ale szczere życzenia)

iwicik-ja jak byłam na tej diecie co ty to codziennie taka zła chodzilam i na wszystkich krzyczalam:-D:zawstydzona/y:a to wszystko dla tego ze nie mogłam jesć słodyczy:no:oj cieżko było ze mną wytrzymać.:wściekła/y:

malinka-ja też pomyslałam w pierwszej chwili że jesteś w ciąży;-):-)
pogratuluj dzieciakom rodzeństwa.

Do góry