reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta to ciebie pocieszę ja z moim Pietruszką ostatni raz byłam w kinie na Polskim filmie "jeszcze raz" (zresztą polecam go bardzo) jak byłam w ciąży z Antonim jakoś tak latem to było....węc będzie już prawie 3 lata:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Aguska to może już będzie mu lepiej :tak::tak::tak::tak:
Mój Antonio pospał godzinkę wstał w miarę w dobrym humorku więc na razie jest ok ale u niego to się teraz zmienia jak w kalejdoskopie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Zaraz zmykam obiad robić ale dziś szybki obiad ziemniaki +kurcze pieczone :-)

reklama
Malinka tak tez planujemy na te film isc jak sie pozbyc celulitu :-):-):-)musze zammówic bilety przez neta:tak: chy ba ze na och Karol2 ale nie widziałam 1 wiec lipa

hej!!!!
witam sie w zimną, brzydka, srodę.
m właśnie wrócił z krystianem ze szkoły i jedza obad,ja głowe umyłam,pranie nastawiłam,dzieci spią.:tak:
dzien jak co dzien........nic sie nie:no: dzieje.jutro robię wypad na cały dzien na miasto to troszkę sie rozerwie.:tak::-)

natalineczka-dużo radosći,milośći zrozumienia,szacunku i kolejnych wspólnych lat!!!!

malinka-dla adama dużo zdrowka,radośći,spełnienia wszystkich marze.
100lat!!!

anaconda-dzielna majeczka:tak:moj krystian jak widzi igłe to jest jeden wielki krzyk

fanta ty też ucałuj Kubusia i życzę szybko i bezboleśnie zębolków:-)
ach wy kobietki nie wyspane współczuje a ja jakoś od kilku dni śpie i się wyspać nie mogę ale niedługo @ więc zazwyczaj tak mam.
a ja w kinie byłam ... no właśnie kiedy?tak dawno że nie pamiętach hehe
Muszę mojego Łukaszka wkońcu namówić na taki wypad:-)
bartuś szaleje i jako narazie jest dobrze ciekawe jak będzie wieczorem
Miłego popołudnia:-)

własnie dostalam @ z opuzieniem ale to przez pana dukana wiec spoko ze nie przez mojego męża:-D:-D:-D cholernie brzuch mnie boli ale mam andzieje ze przejdzie a jak nie to poszukam jakis tabsów:tak::tak:

Malinka tak na 100% idę :tak: jutro zaczynam opracowywać zagadnienia (420:sorry:) i zaczynam ćwiczyć :tak: oczywiście Kochana że nie jest dla Ciebie za późno na taką pracę :-) najłatwiej jest się dostać do celnej :tak: No to Antoszka dał Ci wycisk :sorry: moje dziecko spał 5 minut w samochodzie :sorry: przynajmniej padnie na wieczór :-)
Iwcik dobry tekst z mężem i z @ :-D:-D
Aguska mój też miał biegunkę na zęby ale bardzo rzadko :tak: oby mu szybko wyszły :-)

M pojechał z mikserem i na pocztę, Kuba ogląda bajkę i je wafelka a mi się nic nie chce :-D tabsy mam przepisane tylko będzie trzeba je wykupić :tak: zaraz trzeba się za jakąś kolację wziąć a tak mi się nic nie chce jak nie wiem :sorry: zajrzę później :-)

Witam wieczorkiem
Bylam z mlodym na tych zakupkach i kupilismy prezent dla Jego kolezanki :tak::tak::tak:nawet udało mi sie dostac dokladnie cos takiego jak chciala:tak::tak:O cos takiego
ZESTAW DO ROBIENIA BIZUTERII DLA MALEJ PROJEKTANTK (1446235349) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Oprocz tego nakupowalismy zarelko i wszystko co brakowalo do domu:tak::tak::tak:Dziewczynkom kupilam pomadki hello kitty w smyku i rozdzki na balik ktory maja we wtorek:tak::tak::tak:A sobie dwie bluzeczki w new yorker:tak::tak::tak:
Zaraz bede ogladala serial na tvn a pozniej zrobimy jakies zarelko:tak::tak::tak:

hejka ale mi głowa peka.

Oliwka przeziębiona,nie puściłąm jej dziś do przedszkola,byliśmy u lekarza,gardło czerwone więc do końca tyg posiedzi w domu aby sie wykurowała. i mnie cos łapie.mam dreszcze,głowa mi peka i nie mma w ogóle siły na nic.

a jeszzce aby tego mało babcia Norberta prawdopodobnie ma nowotwór,w poniedziałek ma miec rezonanc ,bo w pzreświetleniu było widac coś na płucu lewym i lekarce nie podoba się przełyk ,więc 28.02 ma miec jeszzce gastroskopie.no i raczej po tych badaniach okaze się co i jak.trzymajcie kciuki.

Beatko tak jakos mi wyszło :-D:-Dnawet za duzo sie nie zastanawiałam nad tym :-D:-D:-D
Lenka spi , maksio tez , maz w pracy , no a ja zamówiłam bilety do kina na sobote na 20.15 Jak sie pozbyc cellulitu mam nadziee ze sie usmiejemy bo oboje lubimy komedie:tak::tak::tak::tak:
a ja wzielam tabletki i jest oki brzuch przestał bolec :tak::tak::tak:

Agnes trzymam kciuki

Dowikla super taki zestaw bedzie miała co robic :-) no i zakupy udane ja wybieram sie w piatek na wieksze zakupki chciałam jakies buty sobie kupic takie typu botki , jakąs tuniczke albo sweterek i maksiowi kurtke na wiosne no ale to sie okaze co sie kupi:-D:-Da i kosmetyki mi sie pokonczyły wiec tez trzeba do rossmana wpaść:tak::tak:

reklama
witam wieczornie:-)
dowikla fajny zestawik
Agnes123 kciuki zaciśnięte i zdrówka życzę
Iwcik28 miłych zakupów

a u nas już ok Bartuś zasnął o 19.20 i śpi jak aniołek ale już od 17 był okropnie marudny jednak tata sięz nim powygłupiał i było ok.kupki już nie robił więc też sie tym nie martwię.A i spojrzałam w jego buźkę ma opuchnięte dziąsełka i idzie mu górna 3 ma czerwone i spuchnięte to miejsce i w sumie to ząbka już prawie widać.Mam więc nadzieje że na dniach wyjdzie.
A Bartuś to mega złośnik i zaczyna moja cierpliwość niestety szwankować:-(Muszę chyba sie jakoś zrelaksować i odpocząć żeby mieć na niego wiecej siły ach ten mój mały łobuziak

Do góry