reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla czyli Twój Dominik bardzo lubiany jest w szkole :-) i bardzo dobrze :-)
Iwcik to ci fajnie pospała :tak: mi Kuba jak tak się budził jak był mały koło 20-21 to potem szedł spać bo dwóch butlach :sorry: czyli koło 1-2 i pobudka o 7 :sorry: dobrze że teraz śpi do 8-9 :-)
Anaconda to super że Maja dzielna była :-)
Natali wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! Dużo szczęścia, radości i miłości!!
Malinka dla Twojego Adma też najlepsze życzenia! Dużo zdrowia, radości i mało kłopotów w szkole!

Witam. Ja właśnie skończyłam jeść śniadanko :tak:zjadłam jeszcze pół opakowania ptasiego mleczka :-p a co mi tam, niech idzie w boczki :-D Kuba siedzi i ogląda bajkę na przemian z gazetami :tak: zaraz trzeba się wziąć za obiadek, dzisiaj rybka na obiad, chyba z frytkami zrobię :tak: u mnie słoneczko świeci chociaż kilka chmurek na niebie jest :tak: ale za to nie tak zimno jak wczoraj bo 0 stopni jest :tak: ale zapowiadali że jutro ma się zimniej robić :confused2: obiecałam sobie że dzisiaj zacznę ćwiczyć, bo jak pójdę na egzaminy do policji to padnę po 2m :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki ogladaja baje a ja zaraz ide szykowac sniadanko:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Ale mnie zaskoczylas tym ze byly dwa zastrzyki:szok:No ale najwzniejsze ze Maja jakos je zniosła:tak::tak::tak:
No i pamietaj zeby nie dotykac Jej a szczegolnie za ta raczke hehe;-):-)

BEATKO
U Ciebie to ostanio stale słoneczko swieci:szok:A ztym ptasim mleczkiem to ja kiedys tez tak mialam;-):-)Teraz slodkie to tylko okazjonalnie jem;-):-)
Trzymam kciuki za cwiczonka:tak::tak::tak:

Dolaczam sie do zyczonek dla solenizantow:tak:
NATALI
Zycze Wam jeszcze duuuzo wspolnych,szczesliwych lat:tak::tak::tak:

Adamie od MALINKI
WSzystkiego naj,naj:tak::tak::tak:Samych sukcesow w szkole,usmiechu na twarzy i spelnienia marzen:tak::tak::tak:

Natali wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! Dużo szczęścia, radości i miłości!!
Malinka dla Twojego Adma też najlepsze życzenia! Dużo zdrowia, radości i mało kłopotów w szkole!

Dołączam się do tych pięknych życzeń :tak::tak:
Beata a co z pracą chałupniczą? Nic nie znalazłaś?
Ja ptasiego mleczka to bym chętnie zjadła ale nie mogę :-:)-:)-(

Dowikla u mnie słoneczko ostatnio co dwa dni wychodzi :sorry:
Anaconda co znalazłam jakąś fajną i byłam już zdecydowana to się okazało że to bzdura, fałszywa firma itd :crazy: więc już nawet zrezygnowałam z poszukiwań :tak: chyba dam na razie ogłoszenie do gazety że popilnuję dziecka do 3-4 lat :tak: bo zanim się policja zgłosi itd to będzie lato jak nie dalej :tak:

No ja już mam posprzątane :tak: prania mi się nie chce nastawiać ale chyba będę musiała bo już trochę się znowu nazbierało :sorry: ja nie wiem skąd to brudne pranie się bierze ;-) zupka się gotuje, ziemniaczki obrane, surówka zrobiona, rybka się rozmraża a mój syn zaczyna marudzić :sorry: idę to pranie nastawić i głowę muszę umyć :-) do potem Laseczki :-)

hej laski

NATALI wszystkiego dobrego sto lat zycia dwiescie picia:-D

Malinka dla Adama równiez najpiekniejszych chwil w zyciu i spełnienia marzen :tak::tak:

Aguska wspołczuje oby to nie wirus tylko ząbki:tak:

Beata ja tez myslalam ze bedzie buszowała do 1 ale całe szczescie poszła grzecznie spac:tak::tak::tak:

rano jak zwykle maks do szkoły i masakra jakie zimno u mnie -15 szlak by to trafił odrazu nim dzieci sie pobudzily polecialam piec rozgrzac na 90 bo bylo tylko 40 ale na noc myslałam ze starczy nie spodziewałam sie az takiego spadku temp ale teraz juz cieplutko w domciu maz wrocil był na zakupach i kupił sobie juz buty letnie :-Da tu takie mrozy:-D:-Dbeda musialy jeszcze poczekac i kupil sobie perfume dolce&gabbana co mnie zdziwiło bo on zawsze hugo boss szary czyzby sie os zmienilo :eek:no ale zajebiscie pachnie musze przyznac:tak::tak::tak:
Lenka spi a ja musze cos wykombinowac na obiad i zero pomysłu:sorry::sorry::sorry:

Jutro ma mama przyjechac wiec w sobote wybierzemy sie z mezem do kina :tak::tak::tak:

Hej laseczki:happy:
Ja tylko przelotem bo padam na twarz Antonio dał nam tak popalić w nocy że jak on zasnął o 3 to ja juz byłam wyspana od emocji a jak o 5 zasyiałam to on był wyspany:eek::eek::eek::eek::eek: do tyłu dziś chodzę:eek::eek:ale mieszkanie na błysk sprzątnięte pranie się kęci okno by u nas wypadało znów umyć ale zimno mi jakoś:eek::eek::eek:
Ntali morza miłości wyrozumiałości i samych szczęśliwych chwil wam życzę :happy::happy::happy::happy:
Bardzo dziękuję za życzenia dla Adasia :happy::happy::happy::happy:to już 12 lat jak jestem mamą :szok::-):-)
Dowikluś to super że Dominik taki towarzyski ciekawe po kim on to ma :sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
Beatko a do tej policji to już tak na bank chcesz iść do pracy?? powiem ci że bardzo mi się taka praca podoba :tak::tak:zresztą ja sama bym chciała w mundurówce pracować:tak::tak::tak:nie wiem wojsko polcja straż graniczna celna itp....może nie jest dla mnie jeszcze za późno:eek::eek:
Iwcik to ci mąż zapachy zmienia :tak::tak:mój chyba wierny jednemu..chociaż ja sama nie wiem :szok::-D:-D:-D a do kina polecam "jak się pozbyć celulitu" nie radzę iść na "weekend" Pazury z kim bym nie rozmawaiła kto był na tym filmie to mówi że nuda i lipa:sorry:
Lenko kochana nie mam tej książki więć nie pomogę :no:
Anaconda moja Julka też była na tym szczepieniu i jedną miała do ustną a drugą w formie zastrzyku:tak::tak::tak: jakoś w tamtym roku ona to miała :sorry:
Aguska biegunka może być od zębów u mnie wszystkie dzieci tak ząbkowały:baffled:
Słuchajcie a co się dzieje z Alexią?????Patrysią????Anabubka też ma urlop i miała być u nas częściej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dla dzisiejszych solenizantów mnóstwo zdrówka radosci i uśmiechu na twarzy:-)
Bartuś właśnie zjadł obiadek i jak narazie wszystko oki jest zobaczymy później.
pźniej się do was odezwe to moze nadrobie bo teraz zaczynam sprzątanko:-)

reklama
Cześć babeczki!
Ja dziś tylko na chwilkę wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać.
Widzę, że jak zawsze zapracowane;-)i zaganiane.

Hej laseczki:happy:
Ja tylko przelotem bo padam na twarz Antonio dał nam tak popalić w nocy że jak on zasnął o 3 to ja juz byłam wyspana od emocji a jak o 5 zasyiałam to on był wyspany:eek::eek::eek::eek::eek: do tyłu dziś chodzę:eek::eek:ale mieszkanie na błysk sprzątnięte pranie się kęci okno by u nas wypadało znów umyć ale zimno mi jakoś:eek::eek::eek:
Ntali morza miłości wyrozumiałości i samych szczęśliwych chwil wam życzę :happy::happy::happy::happy:
Bardzo dziękuję za życzenia dla Adasia :happy::happy::happy::happy:to już 12 lat jak jestem mamą :szok::-):-)
Dowikluś to super że Dominik taki towarzyski ciekawe po kim on to ma :sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
Beatko a do tej policji to już tak na bank chcesz iść do pracy?? powiem ci że bardzo mi się taka praca podoba :tak::tak:zresztą ja sama bym chciała w mundurówce pracować:tak::tak::tak:nie wiem wojsko polcja straż graniczna celna itp....może nie jest dla mnie jeszcze za późno:eek::eek:
Iwcik to ci mąż zapachy zmienia :tak::tak:mój chyba wierny jednemu..chociaż ja sama nie wiem :szok::-D:-D:-D a do kina polecam "jak się pozbyć celulitu" nie radzę iść na "weekend" Pazury z kim bym nie rozmawaiła kto był na tym filmie to mówi że nuda i lipa:sorry:
Lenko kochana nie mam tej książki więć nie pomogę :no:
Anaconda moja Julka też była na tym szczepieniu i jedną miała do ustną a drugą w formie zastrzyku:tak::tak::tak: jakoś w tamtym roku ona to miała :sorry:
Aguska biegunka może być od zębów u mnie wszystkie dzieci tak ząbkowały:baffled:
Słuchajcie a co się dzieje z Alexią?????Patrysią????Anabubka też ma urlop i miała być u nas częściej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka1, ja też całą noc nie spałam, a Kuba teraz sobie odsypia. Popijam energetyka to może się obudzę. Chyba Kubie zęby się ruszyły...mam nadzieję. Niech już wyjdą to będzie spokój.
Zazdroszczę Ci Iwcik28, wypadu do kina;-) ja ostatnim razem byłam z mężem w kinie w październiku tamtego roku:zawstydzona/y:.
aguska2017, ucałuj Bartusia.
Solenizantą i solenizantką 100lat życzę:tak:. Uciekam się przespać bo padam z nóg. Na obiad robię kurczaka z ryżem ale dopiero jak sobie trochę odeśpię, bo T ma dziś nadgodziny. Miłego dnia i spokojnego popołudnia

Do góry