reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry :zawstydzona/y:

U nas nie fajnie :zawstydzona/y: Dentinox i Viburcol na topie, a Zuzieńka i tak marudzi :sorry2:

Teściowa dzwoniła - była dziś z Piotrusiem u lekarza, Piotruś ma anginę :baffled: No cóż, dawno nie chorował. :sorry2:

Idziemy dziś na kontrolne usg bioderek z Zuzią, a jutro albo pojutrze może ją zaszczepię. No i chyba jeszcze dziś jej morfologię zrobię tak profilaktycznie, bo mi lekarka kazała skontrolować jak jej się biegunki skończą. :zawstydzona/y:

Poczytałam, ale nie mam weny. :sorry2:
Napiszę tylko, że też oddałam głos i cieszę się, że tak dobrze to idzie :-)

Słonko świeci to zmykam na spacer! :-)

reklama
No i juz jestesmy w domku
Emily raz tylko plakala jak pani kazala jej jesc a ona nie chciala bo juz w domku jadla:tak::tak: ale Pani mowila ze ja przytulila i posiedziala Emily troszke u nie na kolanach i juz bylo wszytko ok:tak::tak: a tak to nie bylo problemu bardzo ladnie bawila sie z dziecmi i co najwazniejsze mowila ze chce siku a tego najbardziej sie balam ze nie bedzie mowila ze siku musi a tu Pani ja bardzo chwalila ze 4 razy byli w kibelku i za kazdym razem Emily im mowila Emily tam jest jedynym dzieckiem bez pampersa reszta jeszcze nieodpampersowana
Ciekawe jak bedzie jutro bo jak narazie nie umi sie nagadac co robili jak spiewali i tanczyli itd:tak::tak:

AS super ze tak ludzie chca pomagac Ani:tak::tak:
Ja juz tez swoj glos oddalam:tak::tak:
Ania jak mnie wezmiesz ze soba to pojade bo tak to nie mam jak zajechac bo David w pracy
Super że mała tak świetnie sobie radzi bez pampków :):);)
hej.
u mnie ciezko zczasem znów kilka dni i nie daje rady, po łebkach tylko zagladam. Fajnie ze tak dobrze idzie z tym konkursem.
Kupiłam maksowi kombinezon na zimę w C&A bo mnie kolezanka wyciągneła na zakupy wczoraj i dziś w lumpku kurteczkę. Jeszcze kozaczki na zimę bede mu musiala jakies kupic fajne, Moze ktos ma do odsprzedane rozmiar 20 lub 21?:-) pewnie ze 2 pary mis ie przydadzą..

kombinezon tez bym kupiła jeszcze jeden, tyle, że teraz 2 częściowy taki:tak: na 92 najlepiej:tak:

glowa mnie boi wciąż, biorę tabletki ale nie pomagają.. nie wiem co z tym ciśnieniem... mój dziadek od kilku dni ma straaasznie wysoie 220/160 mial ostatnio:eek: byli z babcia na pogotowiu dostał nitrogliceryne, zastrzyki itd, ale kurcze jakos ciągle ma strasznie wysokie cisnienie.... :baffled: oby mu nic nie było....

zaczyam się rozglądać za pracą jakąs.. ale u mni etylko od 1800 w zwyż wchodzi w grę wogóle, ale poszukać można...;-)

Wiesz co ja mam chyba taki kombinezonik albo nawet dwa... Zobacze i dam Ci znac :):):)
I dużo zdrówka dla dziadka :)

glowa mnie boi wciąż, biorę tabletki ale nie pomagają.. nie wiem co z tym ciśnieniem... mój dziadek od kilku dni ma straaasznie wysoie 220/160 mial ostatnio:eek: byli z babcia na pogotowiu dostał nitrogliceryne, zastrzyki itd, ale kurcze jakos ciągle ma strasznie wysokie cisnienie.... :baffled: oby mu nic nie było....
kurcze, czyżby już przesilenie wiosenne działąło???

Dzień dobry :zawstydzona/y:

U nas nie fajnie :zawstydzona/y: Dentinox i Viburcol na topie, a Zuzieńka i tak marudzi :sorry2:

Teściowa dzwoniła - była dziś z Piotrusiem u lekarza, Piotruś ma anginę :baffled: No cóż, dawno nie chorował. :sorry2:
To był mój ulubiony zestaw, hehe. Noa le dziecko pomarudzi cmusi, w koncu życie to nie je bajka, hehehhe.
A biedny Piotruś aż tak sie rozchorował? Kurcze, sypią sie takei wieści,a to poczatek wrzesnia dopiero...

Ciasto pachnie, wywar sie gotuje na rosołek, warzywka czekają, ryż po meksykańsku jeszcze i na jutro obiad, hehe. Ale bede jutro sie lenić!!!!!!!!!!

patrycja super:-) możesz posłać fotki z cenami na iamla: asiap88@wp.pl :-) a nie potrzebujesz dla Kubusia kombinezonu na zimę? :p ja mam na 74/80 dwa kombinezony jednoczęściowe, jeden czerwony jeden niebieski, niestety na Maksa będa małe...

Kuźźźwaaaa Medeuska bardzo Cie przepraszam Cie mam 2 kombinezony ale całe .. i na 86... Przepraszam Cie nie spojrzałam a sie zaoferowałam... a dla Kubusia mam chyba z 3 .... dostał od wujków cioć itp....

Luna jak ciasto sie upiecze to podrzuc kawałek :):):):):):)
ja musze w niedziele piec ciacha.... albo torta zrobie... niewiem zobacze jeszcze

No jasne, mogę rzucić, ale później osobiście do mnei wpadniesz na ciasto i umyjesz mi monitor :))))))))))))))))
Wyszło rewelacyjnie!

Siły mnei opuściły, ciągle do kompa podchodze i siadam, a najgorzej dupsko posadzić...

patrycja a to są dwuczęściowe? bo ja maksowi kupilam na 86 jednoczęśćiowy i będzi eok... a dwuczęsciowe mają regulację na szelkach, no nie?
jak mozesz podelij fotki z wymiarami to soie sprawdze, moze akurat beda pasować:p

reklama
No jasne, mogę rzucić, ale później osobiście do mnei wpadniesz na ciasto i umyjesz mi monitor :))))))))))))))))
Wyszło rewelacyjnie!

Siły mnei opuściły, ciągle do kompa podchodze i siadam, a najgorzej dupsko posadzić...

Pewnie że umyje heheheheheh :):):)
a jakie ciacho robiłaś????
Ja pewnie sernik bede robic na poniedziałek chyba że mnie wena weźmie to i jeszcze jakieś ciasteczka upieke.... jak ja nie lubie 13 :////

Do góry