reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia ja przewaznie wstawalam o 5.00 bo do lasu trzeba dojechac, jakies 100 km poza warszawe jezdzimy

mordziulka hejjjjj :) to moze ty mi powiesz czemu ja nie mam naszego watku co???

reklama
Witam wszystkie,pisze po raz drugi bo mnie za pierwszym razem wywaliło.
Tyle się u mnie dzieje, że nawet nie mam czasu tu zajrzeć, nie mówiąc o tym, źe nie zdąże poczytać co u was słychać.Pewnie w najbliższym czasie to się nie zmieni.
JoannaMK Niestety nie dostałam od ciebie tego linku z namiarami na piosenki fasolki.W tym Mailu nie było załącznika, ani nic z tym adresem.Niestety dopiero przed dwoma dniami się kapłam, ale nie miałam czasu napisać, a wcześniej też nie miałam na to głowy.Jakbyś mogła spróbować jeszcze raz. Byłabym wdzięczna.;-) Moj Mail leona12@wp.pl

Pozdrawiam was wszystkie i moze za pare dni będzie u mnie lepiej z czasem.PaPaPa

mordziulka nikt sie na sile nie pcha do was.Ja poruszylam ten temat wczoraj i nie bylo odzewu wiec sobie pomyslalam tak samo jak Joanna MK ze nas nikt nie chce.A wystarczylo po prostu napisac jakie sa zasady i tyle.Rozumiem teraz was doskonale ale wczesniej byla po prostu cisza z waszej strony;-) a teraz czepiacie sie dziewczyny ktora za was czesciowo choc mi odpowiedziala :-) Piszemu tu wszystkie i jest ok.Jest nas coraz wiecej i oby tak zostalo.Pozdrawiam :cool2:

noelia hihih ja kocham grybki zbierac choc praktycznie sie na nich nie znam, wiem tylko ktore zbierac a nie znam ich nazw ;) a jezdzimy praktycznie od zawsze :)

reklama
O ranyyyyyyyy ale się porobiło :rolleyes:
iwonka2006 ja naprzykład nie zauważyłam z chęcią bym ci odpisała
Tak naprawde nie ma żadnych zasad
Kobitki kiedyś byłysmy same na tym forum
Wątek zamknięty powstał z inicjatywy wszystkich mam tu się udzielających ,
przedewszystkim po to żeby wklejać zdjęcia naszych bąbli
Miał być zamknięty bo wiele z nas nie chciało publicznie wklejać zdjęc swoich pociech
potem na zamkniętym powstał wątek naszych prywatnych pogaduch (jak już pisalam :tak: )
Potem do ,,mam siedzących w domu ,, dołączyły inne a my pogrążyłyśmy się w naszym zamkniętym
Tak naprawde każdy może poprosić o stworzenie zamknietego,to nie jest kwestja zasad przyjęcia,lub chcenia kogoś lub nie ,
Powstał jakiś dziwny temat a wydaje mi się nie potrzebny.
Jeśli chodzi o odpowiedz JoannyMk ja naprzyklad się zdziwiłam :confused:
Ale rozumiem że ktoś mogł zareagować tak ze poczuł się urażony
Bo określenie klika jest raczej pejoratywne

shady masz w skocz do :no: ja do wczoraj też nie miałam aż w koncu się samo pojawiło...a ja dziś na spacerku po lesie znalazłam kilka grzybków
Ale też się nie znam...poprostu je przynosze ojcu i on robi segregacje, mój system to te które nie mają blaszek :-D ..bezpieczny ..choć nie zawsze...dobrze mieć selekcjonera który sie zna

Do góry