reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tyle napisałyście tutaj,że nie wiem czy dalej ciągniecie temat mam siedzących z maluchami w domu? ;)
to ja zapisuje sie tutaj:-)
Mało z tego,że wdomu to jeszcze w górach w miejscowości gdzie jest z 10 domów...
fakt do centrum miasta mam 10km ale tylko pks em bo prawa jazdy ni mam:eek:
małzonek cały dzien w pracy wraca późno a ja tutaj, dobrze,że ten internet mam;-) i Michalek już troszkę wyrósł ,zakupiłam sobie leciutka spacerówkę także do autobusu sama się z nia zapakuję i moge po mieście obie pobrykać

a propo pytania które również mój szacowny monsz:-D zadał co ty robisz przez cały dzień odpowiedziałam krótko NIC!PO PROSTU CAłY DZIEN NIC!
ale takim tonem ,że "zamknął się" i nie kontynuował wywodu:tak:

reklama
Mija ja uwielbiam zbierac grzybki :) i tak samo jak Ty zbieram nieblaszkowe....aha i zasada nr dwa, jak jest duze skupisko grzybow to nie zbieram bo prawie w 100% to niejadalne lub trujace. gdyby jadalne wystepowaly w takich skupiskach wtedy nie trzeba by lazic calego dnia po lesie

fasolka Witaj!
Ja juz uciekam spac bo oczy mi sie same zamykaja a jutro wypad do sklepow i musze gdzies znalezc jakies nie drogie meble kuchenne.
Dobranoc.

Widzę, że jestem dziś pierwsza :-), a to dlatego, że mój maluch dał mi się w końcu wyspać w nocy. Obudził się tylko raz o 2.00 i potem spał do rana:-D.
Shady - ja też lubię zbierać grzybki, a ponieważ w lecie byliśmy w Borach Tucholskich, zbieraliśmy je na każdym spacerze - tak przy okazji:-D. I muszę Ci powiedzieć, że kilka razy znaleźliśmy całe skupiska jadalnych:szok:.
Fasolkaa - witaj:-) i zaglądaj też na inne wątki.
Iwonka - powodzenia przy zakupie mebli i przepraszam za wczorajszą pomyłkę, ale tyle nas tu jest, że pogubiłam się:zawstydzona/y:

dzien dobry bardzo !!!!!

ja tylko na przywitanie i pokazaqc ze niezapomnialam o was ,ale niestety ja pracuje i mam mniej czasu na klikanie ,wiec wybaczcie pewnie jak bede na 1 zmianie popoludniami bede mialawiecej czasu,
co do grzybkow to a i owszem lubie je jesc ale nieumiem ich zbierac ani obierac tak wiec Radek zbiera ,obiera ,a ja tylko gotuje ,susze i marynuje ....i potem jem....
a co do wstepu do "kliki"to to trzeba sobie poprostu wypracowac innych kolezanek zaufanie i czekac na ich zaproszenie ...a nie tak jakos lekko mowiac "wciskac" sie ,poczekajcie na mila chwile kiedy ktorac odezwie sie i zaprosi na zamkniety .....to jest bardzo mila niespodzianka ....ja to przezylam i wiem
lece teraz dziecku sniadanko temu starszemu i szykowac go do szkolki a my z toska na zakupki i kawusie do siostrzyczki i siostrzenca i babusi....

milego dnia ,slonca i spokojnych zabaw brzdacow

dziendoberek!

dziewczynki nie jestesmy tu po to aby sie klucic wiec dajmy sobie juz spokuj z tymi dyskusjami bo raczej sa zbedne!

jestem niewyspana hubcio wstal wczesnie glodomor jeden! na 11 na masaz a potem szybciutko do domku bo toska przychodzi!

fasolka witaj! pisz pisz kochana! my tu duuuuuuzo czytamy!

Witam z ranka !
My wstalismy o 7;30 a noc jaknoc co rusz cycus na zawolanie i znow mnie pogryzla...
Pogoda piekna i sloneczna.:-)
justus Teraz widze ty drazysz temat.Nie mialam zamiaru lekko mowiac "wciskac" sie.Czlowiek sie pyta a tu odrazu atak.Piszecie na otwartym watku cos ze nie mozecie sie dostac na zamkniety itd to z ciekawosci padlo pytanie o co chodzi!? Co za watek?Co trzeba zrobic aby tam moc sie dostac? Czy ja zrobilam blad zadajac proste pytanie i oczekujac prostej odpowiedzi?Uwazam ze nie :szok: :no: :baffled: :confused: ;-) :-(

A tak wogole zycze wszystkim milego dnia!:-) :-) :-)

reklama
iwonka2006 nie denerwuj sie kobitko!:no: po prostu nie zauwazylysmy twojego pytania skoro nikt na nie nie odpowiedzial dopiero mija zauwazyla a i przy okazji juz skomentowala to joannamk! dobrze ze zapytalas nic sie nie stalo a chyba justus nie odpisala ci jakos zle tylko nawet moim zdaniem tak przyjemnie! a ze dopiero teraz miala mozliwosc poczytac to sie wypowiedziala to chyba zrozumiale!
urazila nas w jakis sposob wypowiedziedz joanny i w zwiazku z tym postanowilysmy ja skomentowac a chyba nam wolno??? wiec zero nerwow zero stresa! mam nadzieje ze wszystko juz oki temat minol i nie klucmy sie oki? jestemy tu po to by sobie pogadac pomoc nawzajem a nie po to zeby rozgrzebywac malo istatne temety!
pozrowionka!:cool2:

Do góry