reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija ja nie pisalam w formie urazania kogos..a jezeli ktos przez to sie zle poczul to przukro mi:-( Ciesze sie jak juz pisalam ze wrocilyscie i tyle...wiecej sie dzieje i dobrze:-) .Po prostu nie wiem czym trzeba zasluzyc zeby tam sie dostac i tyle.Myslaalm ze to co pisze czytacie i dzieki temu poznajemy sie lepiej ale moze sie myle:-( .
Pozdrawiam wszystkie bez wyjatku mamusie i dzieci i te z kliki i nie..:-D

reklama
Kunda Mija Ok rozumiemy !!!;-)
moje dziecko znow mnie pogryzlo dzis w noge i w reke za to ze jej nie dalam otworzyc szafke :szok: Jutro juz na prawde jade do IKEA po zabezpieczenia przed dziecmi :-)
Joanna MK Samochodu jeszcze nie kupilam ale wlasnie mam zamiar jutro go zamowic.katarek juz mniejszy ale nadal jest.
Rosol na topie i u mojej sasiadki tez dzis rosol ;-)
Moje dziecko teraz wali tluczkiem do ziemniakow w blaszane miseczki :szok:
Zaraz kapiel i mam nadzieje ze pojdzie spac :-D

Uff, w końcu dzieciaczki w łóżeczkach:-)
Ubawiłam się, czytając o tych "klikach":-D;-):-D
Joanna - makaronik domowy, ale ze sklepu;-) To fajne macie teraz w domku koncerty perkusyjne. Oj, pamiętam jeszcze jak to jest. I to wyciąganie z szafek całej zawartości:szok: A za jakiś czas znowu mnie to czeka:no:

zuzia To chyba mi chcialas odpisac o makaronie i o perkusji w domu ;-)
Moje dziecko jeszcze nie spi i do tego marudzi... ide dalej ja usypiac.Pozniej zajrze :-)

reklama
witam z wieczorka!!!! wlasnie szykuje kolacyjke znajomi wpadaja mamy male swieto!

dziewczyny a szczegolnie Joanna MK napisalas ze nie chcesz nikogo urazic a niestety mnie rowniez twoje slowa dotknely! nie znam cie ale moze wyrazasz sie w ten sposob na codzien! do zamknietego zapraszamy dziewczyny ktore naprawde poznamy a szczegolnie te ktore sie tam na sile nie pchaja! izabelka byla zaskoczona ze ja zaprosilysmy i jest super! jak juz mija pisala znamy sie o wiele dluzej i poruszamy bardzo intymne temety a ty wyglada na to ze chcesz sie tam dostac aby poczytac bo przeciez tu tez piszemy. jakos innym dziewczynom nie przeszkadza a ty juz wlasnie po raz drugi piszesz i to jak dla mnie nie dosc ladnie! pozdrawiam i mam nadzieje ze cie to nie urazi!!!!!:no: :-)

Do góry