reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no ja mam juz prawie posprzatane!!!!! jeszcze tylko podlogi musze umyc! i finito! hubcio sie wlasnie obudzil! obiadek dochodzi! na 16 na rehabilitacje potem odrazu na masaz a pogoda niezbyt...:baffled:

reklama
W takim razie i ja dołanczam do grona osób kończących sprzątanko:tak:
Właśnie mój synuś się wyspał i zaraz będzie jadł obiadek ;-)
a około 15.30 jade z moimi rodzicami na grzyby do pobliskiego lasu (podobno jest dużo), ja z tatą będziemy zbierać a moja mam będzie bawić Oskarka:happy:
a jak uda mi się nazbierać jakieś to oczywiście obowiązkowo do zamarynowania ...Pycha:-p :-)

Zielona - w takim razie życzę owocnego grzybobrania:-). Racja, marynowane są pycha:tak::tak::tak:.
U mnie prace domowe skończyły się na ugotowaniu obiadku. Ja mam dziś Dzień Lenia, a moje dziecko Dzień Marudy;-). Na szczęście wychodzi słonko, więc będzie dobrze:tak:

Moje dziecko wlasnie usnelo wiec ja na bb.Oj i moja corka tez miala ochote kolo 3 nad ranem wstac i sie bawic ale jakos po pol godzinie udalo mi sie ja uspac ...
U mnie obiadek sie robi a bedzie rosół na prosbe Roberta.Sprzatac jakos dzis mi sie nie chce ale jeszcze nie jest tak brudno...moze pozniej wezme sie w garsc.
JoannaMK Masz racje,nie ma co sie pchac jak nas nie chca ;-)
anaconda Dasz rade i Majka tez napewno bedzie grzeczna :-) Jak wrocisz do nas to zdaj relacje...
zielona Zazdroszcze ci,ja uwielbiam chodzic na grzyby i pozniej je jesc:-)

Witam pomownie :-) a ja dzis nie sprzatam mam to w nosie jutro bede roziła gruntowne sprzontanko choc znajac zycie to bardziej w piatek. Jutro rano rehabilitacja a potem jedziemy kupic dywanik do pokoiku Macia a jak wrocimy to nie wiadomo czy bedzie mi sie chciało sprzatac:-)

Anconda napewno wszystko bedzie dobrze

Dziewczyny nie obrazajcie sie ze was nie zapraszamy do zamknietego, poprostu dawno tu na otwartym nie klikałysmy i was nie znamy. Jak was dobrze poznamy to kto wie:-)

Kunda nikt tzn mowie za siebie ja sie nie obrazam...juz to raz przerabialam z Wami powiedzialyscie pozniej bo sie nie znamy a minelo juz dobre pol roku a nawet dluzej i nadal nie zasluguje..hmm...na ten zaszyt ale juz mi to wisi...Oczywiscie nie zamierzam nikogo obrazac..poprostu nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca:tak: ,Pozniej zniknelyscie..owszem Ty sie pierwsza tutaj pojawilas a kolezanki z zamknietego niedawno...Moze Wam tam nudno skoro wrocilyscie...Ja sie ciesze ze wrocilyscie..wiecej mam wiecej wiadomosci:-) .

Iwonka kupiliscie autko?Jak katarek mam nadziejeze mija:-) .

Anaconda mam nadziejeze podroz sie udala..czekam na relacje.

Zielona ja tez uwielbiam grzybki...a najbardziej zbierac..juz nie dlugo bo w niedziele wyjezdzamy na wielkie grzybobranie:-)

A rosol gotowac bede jutro.Juz dzis zaopatrzylam sie w skladniki:-)

reklama
Joanna MK ..mhh nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym zamknietym wątkiem i kliką :confused:
Wiesz to bardzo proste znamy sie już dość długo ,niektóre z nas osobiśćie ,czasami piszemy o dość intymnych rzeczach których byśmy nie napisały na forum publicznym..
Pozatym wątek został tez stworzony do wklejania zdięć naszych maluchów.
na watku zamkniętym pojawiły sie potem kolejne osoby z otwartego np. Izabelka momencie kiedy już sie z nią lepiej poznałyśmy.
Dawno nas tu nie było ,nie znamy sie z wami ..a wątek zmkniety by nim nie był w momęcie kiedy każdy kto chce by poprostu tam wchodził

Pozdrawiam jedna z tych co są w klice :cool2::-)

Do góry