reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

UFFF 7 dzień mam za sobą!
Dałam radę ...chyba organizm już mi się przyzwyczaił do takiego jedzenia....

A dzisiaj wlazłam na wagę z rana i już mam 4 kilosy mniej! ;D super ;D oby tak dalej ;D
teraz ważę 61,5...a chciałabym zejść tak do 56kg...bo tyle ważyłam przed ciążą!
ciekawe czy mi się uda! ;D

reklama
Dzieczyny ja wam cały czas gorąco kibicuje i chyba sie sama na tę dietkę skusze bo z tego co piszecie to da się wytrzymać z nią no i niezłe rezultaty osiągacie Gratuluje !!!

koteczek....zanim się weźmiesz za tą dietkę poczytaj to... http://www.sfd.pl/temat85833/ tu jest dużo informacji co robić w razie kryzysów i wogóle...ja już przeczytałm 190 stron...i mam zamiar przeczytać wszystko...naprwdę są tu cenne informacje.... ;)

Byłam dzisiaj na basenie i czuję się, jak nowo narodzona. Co prawda za dużo nie pływałam, bo byłam z dziećmi, ale udało mi się skorzystać z jakuzzi i biczy wodnych. :D
Z dotychczasowych efektów cieszy mnie najbardziej brzuch, który jest o wiele mniejszy... ;D

witajcie!

cieszę sie ze tu pełna mobilizacja. Ja wczoraj cwiczyłam na steperze 50 min. Spaliła 470 cal ;) ... jestem z siebie dumna.

no i ponawiam pytanko: czy w moim wieku - prawie 29 latek - realne jest ze moja pupa od cwiczen przestanie byc lekko obwisła, marza mi sie jedrne posladki...czy to realne?

pozdrawiam i miłego dnia. Buzki.

Hogatko tego chyba nikt nie wie! ;D

Ale pewnie tak tylko trzeba ciągle ćwiczyć....zobacz na dziewczyny prowadzące aerobiki w siłowniach,niektóre z nich są grubo po 30 a jakie z nich laseczki....i pupy jędrne i kaloryfer na brzyszku!
Ale ile wysiłku muszą w to włożyć...zresztą to ich praca!
Więc jeśli chcesz też tak wyglądać to może zmień zawód ;) i zostać trenerką ;)hi hi hi

Dzisiaj u mnie 9 dzień dietki!
W ciuchy sprzed ciąży już wchodzę...chodzi mi głównie o dżinsy i nawet się dopinam ale jeszce tak na ścisk :(
mam nadzieję że do końca tygodnia będzie lepiej! :D

Siemka :D A co tutaj tak pusto???
nie ma nikogo??
Ja się trzymam...daję jakoś radę i nawet nie chce mi się jeść!
Widzę już rezultaty po ciuchach...są o wiele luźniejsze ...i jakoś tak lekko się czuję...
No ale niestety brzuszek nadl wisi i jest spory :mad: do wymarzonej sylwetki jeszcze mi dużżżoooo brakuje!
Chyba po skończeniu tej dietki kopenhaskiej przejdę na jakąś inną!
Macie coś ciekawego do zaoferowania??

reklama
Do góry