reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

hello :)

ja jestem 11 dzień na diecie i jakies 4 kg mniej i troche obwody poleciały i cycki :( ogólnie tak mi zabrało z górym buzia, ramiona, z pasa kilka cm w biodrach tylko 2cm ale i tak jestem zadowolona :)

wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam kawałek sernika w gościach :-[ ale nie jadłam juz obiadu.

Pozdrówki:) Mirka

reklama
Dziewczyny dzisiaj rano oglądałam w tv "pytanie na śniadanie" i mowa była o głodówkach...i stwierdziłam że to nawet niezły pomysł... ;)
;)bo można oczyścić sobie organizm a przy tym jeszcze schudnąć!!!!! ;D :D :laugh: ;D
Tylko najlepsze efekty daje głodówka 8-9 dniowa...trochę długo :p
Ale chyba zacznę od poniedziałku...i tak przez chociaż 7 dni...
Podobno więcej informacji jest na : www.glodowka.pl...zaraz sprawdzę....

ja sie na głodówke nie piszę ;D

dzisiaj 12 dzień kopenhaskiej i rano kolejny kg mniej, czyli razem 5 kg.
Kurcze jeszcze spodnica od sukeinki w rozmiarze 40 jest za ciasna, ale sie w niej dopiełam. Bo ja mam 3 wesela i kombunuję z kiecą.

Mirianna...5 kilosków..no no no...to gratuluje ;)

Madzikk chetnie poczytam o głodówkach...ale napewno trzeba sie do niej porzdanie przygotowac i byc przede wszystkim zdrowym. Ale taka jednodniowa tzn. np na samej wodzie to chyba dobra sprawa dla organizmu.....

A ja ciagle nie cwicze...ale za to nie opycham sie słodkosciami ;)

Witajcie! Ale tu pusto , domniemam ze wszytskie sa tak zajete dietami, spacerami, treningami itp ze nie maja czasu tu zaglądać. Przyszła wiosnea wiec wcale sie nie dziwie ze mniej czasu spedzamy przed kompem.

A ja pochwale sie ze .... w sobote byłam na zakupach i wreszcie kupiłam spodnie. I to odrazu 3 pary. A le chwalic sie chciałam tym ze spodnie sa w rozm. 38 ;) - kupione (2pary) w Orsey-u .Wiem sa tam rozmiary zaniżone ale ... jak toi działa na psychike. W 36 tez sie wcisnełam ale były juz za bardzo opiete. A 3-cią kupiłam w reserved - dzinsy rozm. 29/34 i jak w nich pochodziłam tospokojnie mogłam wziazc mniejsze. Normalnie chyba nidgy jeszcze w taki rozmiar sie nie wciskałam. ;);););) To tyle.

Trzymam kciuki za wszystkie odchudzajace sie !!!!

Witam !!!!!
Ja zaczęłam wczoraj z rana głodówkę ...ale wymiękłam po 14 bo strasznie mnie głowa bolała i miałam takie czarne plamy przed oczami....no więc sobie odpuściłam ;)
Postanowiłam mniej żreć....aha i w tym tygodniu wybieram się w końcu na aerobik....
No i spaceruję z Maćkiem coraz dłużej...oczywiście jak pogoda na to pozwala...

Witajcie dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było, pewnie ostatnio w styczniu albo lutym bo wtedy zakończyłam swoje zmagania z dietką i odchudzniem, nie pamiętam już. Waga się utrzymuje na tym samym poziomie, ale pójdzie w górę. Bo chciałam się wam  pochwalić że będę miała dzidzi i pewnie tak jak poprzednio to będzie grudzień.  :D

Powodzenia i wytwałości dla zmagających się z wagą mam, ja tu prędko nie zaglądne, chyba że w odwiedziny  ;)

reklama
Do góry