reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

witajcie

co do celulitu to wiem tyle ze raz przerośniete komórki tłuszczowe juz takie zostają, a celulit ma chyba cos z tym wspólnego. Szkoda ze nie mozna sie go pozbyc na zawsze. No cóż. Ja mam za sobą 2 noc w zafoliowaniu. I było oki. Jestem teraz tak zmeczona ze folia mi nie przeszkasza ;)

Pozdrawiam i miłego dnia

reklama
Witam dziewczynki...dziś mam 2 dzień dietki...i 1 dzień za sobą...było ciężko ale dałam radę ;) mam nadzieję że kolejne dni będą lepsze...tylko jakoś nie chce mi się ćwiczyć...w weekend nie ćwiczyłam i w tym tygodniu też nie...może dzisiaj się w końcu zmobilizuję...bo podobno wiosna już tuż tuż ;D

Cześć Laseczki,

gratuluje samozaparcie w diecie Kopenhaskiej i nadal trzymam kciuki abyście wytrwały do końca

Zrobiłam sobie ten peeling kawowy i musze przyznac że rewelacja ;D skóra jest super gładka i mięciutka, wow

Diete nadal stosuje MŻ ale trzeba bedzie wkońcu coś drastyczniejszego zastosowac bo rzeczywiście wiosna juz tuz tuz a ja mam tylko 1 kg mniej :( :mad: :-[ no i wczoraj zaczełam brzuszki robić bo wcześniej nie byłam systematyczna w ćwiczeniach

Pozdrawiam gorąco

witanko... ;D

No...za mną dwa dni diety...muszę przyznać,że na razie czuje się dobrze...największy kryzys przychodzi wieczorem...zwłaszcza jak mąż je kolecje...hihi ale się nie poddaje...cały czas dokładnie trzymam się dietki...i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu mam 2 kg. mniej...huurraaa.....i jest to dla mnie dodatkowa moilizacja....muszę wytrzymać do końca... ;)

Wronka no to gratulacje,2 kg w 2 dni to super....

U mnie dzisiaj 3 dzień diety....jak narazie się dobrze trzymam....ale dzisiaj wstałam ze strasznym bólem głowy ::)
normalnie łeb mi pęka i nie wiem czy to przez tą cholerną pogodę czy może od dietki....

A Wronka czy ty oprócz tej dietki to robisz jakieś ćwiczenia bo mnie się jakoś nie chce...

Witam jestem mama bliżniaczek macie moze jakąś skuteczna dyjete na odchudzanie ,przed ciaza wazylam 50 kg .teraz waze 60 i strasznie sie z tym czuje juz nie karmie mych maleństw i chce schudna ale niew eim ajk za to sie zabrać.Prosze o rady

Madzikk....ten ból głowy...to chyba ta pogoda...bo ja też dzisiaj obudziłam się z bólem głowy....ale wzięłam dwa apapy i przeszło. Co do ćwiczeń...na razie nie ćwiczę tylko owijam sie na noc folią...ćwiczyć zaczne jak już schudnę... ;)

U mnie dzisiaj czwarty dzień i muszę przyznać,że samam jestem zaskoczona tym jak się czuje...bo nic mi nie doskwiera...nie jestem słaba...nawet już głodu nie czuje...więc jest dobrze...i oby tak dalej... ;D

Dziewczyny, gratuluje postępów w diecie i zgubionych kilogramów !!!!
a jak długo będziecie stosowac tę dietę ??? a nie boicie się efektu jo-jo po skończeniu kuracji ???

koteczek....dieta trwa 13 dni.....a co do jo-jo....no wiesz...jeżeli zaczniemy jeść co popadnie i nie będziemy się kontrolować...to jo-jo murowane....ale ta dieta ma to do siebie,że zmienia nawyki żywieniowe....i tak ja np. po skończeniu diety mam zamiar zostać przy porannej kawie na czczo a dopiero po jakiejś godzinie płatki na mleku...zreszta ja lubie tak jeść...więc jak będę uważała ...to myślę ,że jo-jo nie będzie.... ;)

reklama
wronka dziękuje Ci bardzo za odpowiedz ja narazie stosuje diete MŻ ale narazie efekty są prawie znikome i zastanawiam się nad drastyczniejszą dieta tyle że się boję że nie wytrzymam :-[

Do góry