reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry
dzień dobry :-)
aha, znowu jestem niewyspana...oddajcie mi tą godzinę :sorry:

Mi to przestawienie czasu też nie służy. Znowu jestem niewyspana bo w nocy nie mogłam usnąć.
Wczoraj dowiedziałam się, że koleżanki z pracy nie mogą się pogodzić, że już pół roku powinnam być na bezpłatnym urlopie wychowawczym a ja mam możliwość korzystania ze zwolnień i urlopu i tak to pociągnęłam. A kiedyś tak nie można było. Za 2 lata idą na emeryturę ale muszą mi jeszcze pouprzykrzać życie. Strasznie mi przykro, że tak się zachowują. Ale za pampersy mojego dziecka przecież nie zapłacą.
Byłam dzisiaj w pracy i im to delikatnie powiedziałam. Chyba mnie znienawidzą ale nie dały tego poznać po sobie .

Ewelina życzę wam szybkiego powrotu do formy. A pogoda to już chyba będzie coraz lepsza więc będziemy dłużej spacerować.:tak::tak:

elahar a tak z ciekawości napiszesz jak to załatwiłaś, że tyle udało ci się być poza pracą na płatnym? pytam, bo zależy mi by z drugim dzidziusiem dłużej w domku posiedzieć, ale bezpłatny wychowawczy odpada :-( może na zamkniętym byś napisała?

Melduję że będę miała w tym tygodniu nowe body. Ale nie wiem jakie, bo babka z hurtowni mi powybierała i mają przysłać :-D. Wiem tylko że Sofija i Marcinkowski, bo Kolorino jeszcze nie mają nowej kolekcji :no:. I mają być też z krótkim rękawem i rozmiar 92 też ma być.

Melduję że będę miała w tym tygodniu nowe body. Ale nie wiem jakie, bo babka z hurtowni mi powybierała i mają przysłać :-D. Wiem tylko że Sofija i Marcinkowski, bo Kolorino jeszcze nie mają nowej kolekcji :no:. I mają być też z krótkim rękawem i rozmiar 92 też ma być.

czyli dyskretnie sugerujesz, że mamy się wstrzymać z zakupami:-D

Witam popołudniu!

relaks przy kompie, Zosia śpi, w domu syf:sorry2:

A u mnie od kilku dni katastrofa z usypianiem. Płacz ogromny i protest chociaż zmęczona i senna jest bardzo. :-(
Dzisiaj zaliczyłyśmy 2 spacerki i było super ale też jestem bardzo zmęczona.

reklama
jutro idziemy na kontrolę do lekarza:tak:, zobaczymy jak wyglada gardełko, bo katar i kaszel jeszcze jest:no:,

a u nas ta zmiana czasu nie ma znaczenia, bo wstajemy tak samo, jak i przed zmianą, przedtem o 6-tej, a teraz mamy 7-mą, trochę dziwne, bo spać chodzimy wg. nowego czasu, tzn godzinę wcześniej

trochę to skomplikowane:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry